Ga naar inhoud


moonchild

Lid
  • Items

    3000
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    15

Alles dat geplaatst werd door moonchild

  1. Blijft irritant als er zn klojo voor je in de rij met telefoon wil betalen Eerst geweigerd, dan moetie weer iets op zn telefoon doen of zoeken, lukt dan nog niet. Dan maar bankpas zoeken, en natuurlijk pincode kwijt, dit schiet toch allemaal niet op......................
  2. Click Bait op s4all? Het zit dus heel anders dan je door deze tekst zou denken. Zonneplan is dus een aanbieder van dynamische prijzen. Als je als klant levert op een tijdstip van negatieve prijzen dan ben je als klant dus geldt. Om dit te voorkomen kun je zonneplan vragen om jou installitie van het net te halen. meer info op https://tweakers.net/nieuws/220068/klanten-kunnen-omvormers-door-zonneplan-laten-uitschakelen-bij-negatieve-prijzen.html
  3. Zonneplan kan helemaal niet weten welke panelen het net verstoppen. Gaat puur om hun financien. Mogelijk dat zij het voltage aan de netkant kunnen uitlezen. En dan op deze basis het systeem uitzetten. Leuke casus: ik zit met 2 panelen op het punt waar de kabel voor 22 woningen in het flatgebouw binnen komt. Omdat niemand anders in het gebouw panelen heeft zal ik mijn stroom altijd kwijt kunnen. Maar als de andere bewoners in de buurt extreem veel panelen plaatsen, en daardoor de leiding boven de drempel uitkomt, dan schakelt mijn omvormer uit. Maar als ik de laatste aansluiting in het flatgebouw was geweest dan was dat niet gebeurt.
  4. Is een virtuele tuner die nu niet gebruikt wordt.
  5. Ik heb de grote uitvoering in nl. Geen probleem met de ontvangst en zeer degelijk gebouwd.
  6. Parkeren en opladen in de buitenwijken waar al die panelen op de daken liggen. En dan met fiets, vanaf de eigen fietsdrager of ov naar het centrum. Moet ik nou echt nog de politiek in
  7. Maar je wekt de stroom voor je fiets zelf op, doe ik ook
  8. Elke km met de auto kost energie die ergens opgewekt moet worden. Verschuilen achter een zogenaamde "millieuvriendelijke" auto helpt echt niet. Ga toch lekker fietsen
  9. Gaat wat gebeuren? Volgens geruchten is de RB motor voor vanaf 2026 niet echt super. Kan Mercedes prima motoren bouwen, denk het wel. Team Verstappen met Newey/ et al gaan dus voor.........
  10. De auto overdag opladen terwijl deze op het parkeerterrein van de werkgever staat. Na thuiskomst de auto terug laten leveren aan de woning. Die 10 kw/h maakt op een ww afstand van 25 km niets uit. Je gaat een brandstofauto toch ook niet elke middag voltanken.
  11. ER is ook de mogelijkheid om de bekende moteck achtigen diseqc rotoren van een eigen voeding te voorzien. Dan draai je altijd met 18V en wordt de ontvanger niet belast.
  12. Telefoons zijn in dit geval nogal een triviaal geval. Maar wat gebeurt er met fietsen/autos met 2G/4G functie voor updates en vooral melding bij een ongeval. Of de 1 knop alarmsystemen bij minder gezonde mensen?
  13. Ik zou er juist 6 maanden cel voor over hebben om NIET naar o.mol te hoeven luisteren
  14. Maar wat een lef toen hij in Duitsland op het vliegtuig naar Rusland stapte, hulde voor deze man.
  15. Waarom kun je voor onderdelen van een amerikaans vliegtuig enkel in NL terecht. De fabrikant lijkt mij het propere aanspreekpunt.
  16. Als gebruiker van Oscam zou ik er niet aan beginnen. Maar als je toch via iptv app kijkt dan ligt het aan het aanbod.
  17. Stel ik slluit de omvormer van mijn 2 zonnepanelen, 600 Watt output, aan op de uitgang van een ups? Wat gebeurt er danbij een stroomuitval?
  18. Met een nederlandse telefoon zit je ook in het buitenland op de nederlandse appstore.
  19. uit wiki Dus opnieuw een prima nieuwe bestemming voor F1 gevonden
  20. ok, oud topic Als ik via de windows laptop de vu hdd bekijk dan zie ik veel oude timeshift bestanden. Mag ik deze vanuit windows verwijderen of raakt de vu dan de weg kwijt?
  21. Ongebruikte stroom niet terugleveren is gelukkig niet hetzelfde als ongedronken wijn door het riool spoelen
  22. Gunter Steiner van Haas F1 mag op zoek naar een nieuwe baan.............
  23. Mijn fiets en bril staan binnen, dus geen last van.......en nu ook weinig last van stinkende trekkers
×
×
  • Nieuwe aanmaken...