Ga naar inhoud


Sat_marc

Lid
  • Items

    288
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door Sat_marc

  1. Poker tv 1,3 Mbit/sec Turkmenistan Sport 6,9 Mbit/sec
  2. Poker tv is er klaar voor. Turkmenistan Sport voetbalt nog.
  3. Nu op Poker TV en Turkmenistan Sport.
  4. 12,3 dB met een 78 cm Triax schotel werkt prima.
  5. Ik zag dat bij het Italiaanse Rai (13,0 oost) het signaal ook gecodeerd was. Dat alternatief viel dus weg.
  6. Euronews Albania (39,0 oost), beeld gecodeerd, geluid ongecodeerd.
  7. M4 Sport (9,0 oost) gecodeerd.
  8. Turkmenistan Sport (52 oost).
  9. In het verleden was F1 nog te zien op Turkmenistan Sport (52,0 oost). Nadat Viaplay de F1-rechten had verworven was dat meteen afgelopen. Ik verwacht niet dat F1 op M4 Sport ongecodeerd te zien zal zijn.
  10. De coderingsvlag gaf volgens mij aan dat het kanaal gecodeerd kan worden. En niet zozeer of de codering aan of uit staat. Of de status van de vlag uit de zenderlijst kwam kan ik mij niet meer exact herinneren. Misschien weet iemand hier dat nog.
  11. De coderingsvlag staat aan. Toch FTA te ontvangen. Idem bij M1, M2 en M5. En nee, ik heb geen kaart of lijn.
  12. Geen ontvangst op 78cm Triax op bovengenoemde transponder.
  13. Mijn HD51 werkt nog wel. Wel zie ik steeds vaker de spinner bij het zappen. Ook na een herinstallatie van OpenATV 7.3 en een recente zenderlijst. Eigenlijk wil ik wel een vervangende ontvanger maar ik zie nauwelijks nieuwe modellen verschijnen. Mijn voorkeur gaat uit naar een combo ontvanger met zowel een sat en kabel tuner. Liefst FBC voor de kabel. En een CI slot. Ik kom dan niet verder dan VU+ en Gigablue. En misschien Dreambox als daar tenminste OpenATV op draait. Iemand nog een tip?
  14. Na "8 Remove entry" wordt in het volgende scherm om een bevestiging gevraagd. Heb je dat gedaan? Anders wordt er niets verwijderd.
  15. Toen wij omstreeks 1986 in Maastricht kabel tv kregen zat daar SSVC op die gelieerd was aan BFBS. Vanaf 1990 werd AFN Radio mijn favoriete radiostation. Die kon ik onderweg in bus en trein ook op een pocketradiootje op 89,2 MHz ontvangen. Later kwam daar CFN Radio op 91,5 MHz bij. CBS News konden we FTA via Sky News om 01.30 u. ontvangen via de satellietschotel. Ik heb het jarenlang 's nachts op VHS opgenomen en in de ochtend teruggekeken.
  16. Binnenkort komt de aannemer die glasvezel van Delta gaat aanleggen een schouw doen bij de woning van mijn moeder. Op het forum zie ik dat de glasvezelaansluiting vaak in de meterkast wordt aangelegd. Dat is misschien logisch maar het lijkt mij niet handig om daar een modem te plaatsen i.v.m. het bereik van de wifi en het trekken van een kabel richting de tv. Het is een oud huis (ca. 1900) met dikke buitenmuren en loze leidingen liggen er niet. Het lijkt mij handiger de glasvezelaansluiting bij de tv in de woonkamer aan te laten leggen. Het modem staat dan centraal in de woning en dat komt de wifi ten goede. Is dat een slimme keuze? Wat zouden jullie adviseren?
  17. 22.000 (i.p.v. 220.000). Slip of the pen... . Eindelijk BBC1 London in HD. Lang op gewacht.
  18. Bedankt voor het testen Plepkeshenkie. Nu nog uitzoeken waarom ik geen toegang heb.
  19. Hallo, Werkt de importfunctie van KingOfSat in DreamSet nog? Ik heb het al een tijd niet meer gebruikt maar er komen geen settings binnen als ik het probeer. DreamSet 2.4.13, File, New, Internet Settings, KingOfSat, Satelliet aanvinken, Options aanvinken, Download. Ik zie "downloading" en "parser" voorbij flitsen. Dan "Done" met 0 TV en 0 Radio kanalen. Geldt voor zowel "KingOfSat" als "KingOfSat (by Lexzie)". Download settings van "SatBeams" werkt overigens wel.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...