Ga naar inhoud


pollegazon

Lid
  • Items

    667
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door pollegazon

  1. Om zeker te zijn kan je - met ingeschakelde vpn - eens de leak test doen. https://www.dnsleaktest.com
  2. Dat is wellicht enkel zo in België.
  3. Via de satelliet niet, nee. Maar via de App tv (hun app dus via internet) hebben ze wel degelijk hun bestaanswaarde. Bij mijn kabelprovider Orange zou ik 10 euro betalen voor het live voetbal van de Jupiler Pro League, via de app van DAZN (erbarmelijke kwaliteit) zelfs 17 of zo, via Play Sports Telenet ook zoiets, idem dito voor Proximus tv. Bij TVV betaal je 15 euro voor een redelijk uitgebreid pakket, mét 7 dagen terugkijk tv voor de belangrijkste zenders en dan ook nog eens die Canal + series, waar toch ook wel wardevolle (vooral Franse) producties bijzitten. Ik betaal die 15 euro graag, al was het maar voor het voetbal.
  4. Zal voor na Nieuwjaar zijn Sprietje, maar ik hou je op de hoogte.
  5. Je wil echt niet weten hoe ze dat vermogen hebben opgebouwd, een iet of wat onafhankelijke onderzoeksjournalist zou er een flinke kluif aan hebben... Een beetje in de stijl van Telenet, dat diverse politici van alle partijen in de RvB had en dus een voorkeurbehandeling kreeg, ondanks dat het bedrijf volledig in buitenlandse handen is. Geen wonder dat hen geen strobreed in de weg wordt gelegd, terwijl de helft van hun klanten ontevreden is vanwege constant storingen e.d. Maar dit laatste is off topic, waarvoor sorry.
  6. Heren, allebei bedankt voor deze nuttige reactie, ik weet nu wat me te doen staat.
  7. pollegazon

    Selfsat H30D2

    Ik kan van een vriend zijn selfsat H30D2 overnemen, om op ons balkon te hangen aan de kust, uitsluitend om de Britse zenders te ontvangen. Installeren zal wel geen probleem zijn, de vraag die ik me stel of het verstandig is die op te hangen, gezien ik dicht bij zee woon en daar toch wel hevige rukwinden kunnen optreden. Met andere woorden, is die even stormvast als vroeger mijn Multytenne, die weg moest van de vrouw vanwege nieuwbouw en niet esthetisch genoeg Iemand ervaring, tips ?? Ook over of die op termijn bestand is tegen de zoute lucht etc.
  8. Sorry Tonski 😉 @Eduard Je mixed migranten met asielzoekers, dat zijn twee totaal andere groepen. Dus ik zou zeggen "Let it go".
  9. Nee - ik leef helaas onder een glazen stolp, geen internet hier, enkel dit forum People seeking asylum are banned from working and are provided with under £7 per day from the Government to cover the costs of their basic necessities. Could you live on under £7 per day? There were 75,340 asylum applications (relating to 93,296 people) in the UK in the year ending September 2023, a 1% increase from the previous 12 months. The increase in applications is likely to be due to the continued global increase in the number of people displaced due to war and conflict. In the year ending September 2023, the top five countries of origin of people seeking asylum were Afghanistan, Iran, Albania, India and Iraq. In terms of the number of asylum applications per head of population, the UK ranks 20th highest in Europe. Bron: https://www.refugeecouncil.org.uk/information/refugee-asylum-facts/top-10-facts-about-refugees-and-people-seeking-asylum/#:~:text=1.,from the previous 12 months. In 2022 vroegen in totaal 36.871 mensen asiel aan in België, waaronder 78 mensen die via hervestiging België bereikten. Dit betekent een stijging van 42% ten opzichte van het jaar voordien. Toen dienden 25.971 mensen een asielaanvraag in.   https://www.unhcr.org/be/nl/over-ons/cijfers-over-vluchtelingen In 2022 dienden ruim 35 duizend mensen een eerste asielverzoek in Nederland in, 44 procent meer dan het jaar ervoor. Vooral in de tweede helft van het jaar werden de aanvragen gedaan. Vorig jaar kwamen bijna 11 duizend nareizigers naar Nederland, 8 procent meer dan in 2021. Net als voorgaande jaren vormden Syriërs de grootste groep asielzoekers. Dat meldt het CBS op basis van de nieuwste asielcijfers van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Ter vergelijking België en Nederland (1 procent stijging in UK, 42 procent in België / 44 procent in Nederland) Ter vergelijking (2) in België wonen 11.697.557 mensen (1 januari 2023), in Nederland 17 938 053 (eind oktober 2023), in de UK 67.760.456 miljoen inwoners (oktober 2023).
  10. Ik lees dat vaak, maar zijn daar eigenlijk cijfers van (opiniepeilingen of dergelijke ?) Heb je ook cijfers / bronnen van dat tweede (niet minder asielzoekers) of beweer je dat zo uit de losse pols ??
  11. Merci Tonski & Pionewbie. Heb het even via exporteren (en wifi - verzonden met gmail) uitgetest met een redelijk kleine chat en dat opende via kladblok. Voor de betreffende chat (historie van meer dan een jaar) gaat het om een veel omvangrijker bestand - foto's etc hoeven niet. Wellicht belandt dat in google drive vanwege de grootte. Welke programma gebruik ik daarna best om te ontzippen? De bedoeling is dat ik er ook in kan werken - dus stukken die nuttig zijn kopiëren etc
  12. Ik zou graag een volledige chatgeschiedenis met een bepaald persoon op de computer kunnen nalezen, scrolled makkelijker dan op een smartphone. Nu zie ik dat er twee methodes zijn, namelijk exporteren (als zip) of via whatsapp web. Dan vraag ik me af of bij het eerste de volledige conversatie weg is uit de smartphone? Of exporteer je een kopie? Is me niet helemaal duidelijk. Bij het tweede - via een laptop & whatsapp web. Kan je dan ook in de oude "berichten" of enkel in wat nieuw verschijnt?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...