Jump to content

Thijs-Rallye

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Thijs-Rallye

 1. Goed om te horen dat er nu iig iets van schot in de zaak zit. Met een beetje mazzel staat dat bedrag ook in jouw brief en kun je dat weer bij de RDW overleggen als bewijs.
 2. Ik geef ze nog tot februari, dan gaat de hele lineaire NL meuk eruit hier. Er is ook geen ander alternatief waar ik woon. Hou het wel bij de Britten op 28.2.
 3. Je hebt helemaal gelijk. Het ISRA punt was nog zo'n old skool telefoonaansluiting in de woonkamer :P.
 4. Wat een snelheden halen jullie met VDSL 😮 , daar kan ik alleen maar van dromen. Het is net 32 mbit op een goede dag. @TonskidutchDan zal ik wel pech hebben gehad. Die pannenkoek die hier over de vloer kwam begon, zonder ook maar iets te vragen, met letterlijk het hele ISRA punt van de muur af te breken in mijn kelder. Daarna vroeg ie of het daar wel eens vochtig was en kwam ie met de melding dat het waterdichte punt dat hij net had vernield niet meer gemaakt werd. Het half vern*ukte ding hangt nu met ducttape tegen mijn gasleiding aangeplakt. Het probleem zat tussen het
 5. Sorry voor het offtopic, maar passen ze in jouw regio pair bonding toe? En die Fritz houden is een goede keuze. Zoals Mimisiku aangeeft, alles voor het ISRA punt valt onder beheer van KPN. Hou die monteur maar goed in de gaten, bij mij hebben ze er destijds een gigantische tyfuszooi van gemaakt met de omzetting van ADSL naar VDSL. Ik heb geen hoge pet op van de buitendienst van KPN.
 6. Ich weiß doch dass es Heute nicht geht, aber es ist technisch möglich. Het zal zoals eerder al aangegeven is wel te maken hebben met doorgeef kosten en hoogstwaarschijnlijk nul behoefte vanuit het Duitse publiek. Of das ÀÀÀ tiem, mit Hannibal, BÀ, Gesicht und Murdoch. Ik kan me de pre-kabel tijd met hark op het dak als jong menneke nog goed herinneren. Nie wieder bitte .
 7. Dus met 609 ben je al ruim over de helft, dat is wat ik bedoelde dan ben je al een eind op weg ;). Je lijkt me aardig gevangen in je eigen koppigheid in ieder geval, het systeem van de RDW/CJIB zal daarvan winnen. Die hebben maling aan wat er bij de belastingdienst gebeurd. Met alle ja maren ga je iig niet ver komen bij een rechtbank, zo zijn er al tig voor je geweest. Mij incluis met een een maand te laat geschorst voertuig dat in dozen in opslag staat. Voertuig stond al 10 jaar geschorst daarvoor. Gewoon betalen. Ik hoop dat ze snel met een oplossing komen, maar de am
 8. Die boete komt. Voor €609 ben je al een heel eind met dat alarm. Kun je de auto niet desnoods tijdelijk kaal WA verzekeren? Want na een paar weken volgt er dan weer een controle of het inmiddels geregeld is en dan kost het nog een keer 609 eppos. Ik vind iig wel dat je lef hebt
 9. Ik heb na contact met de klanten"service" ook de bevestiging gehad dat dit gaat gebeuren. Ik heb er wel even specifiek voor moeten doorvragen want het was in eerste instantie allemaal niet bekend. Na navraag van degene aan de telefoon bleek het vooralsnog te zijn zoals aan de dealers is gecommuniceerd. Ik ben benieuwd wat je via twitter te horen krijgt.
 10. Ik ben benieuwd of het nog gaat lukken om een softcam aan de gang te krijgen. De M7 Sat801 was een verademing tov de DSR8141, daar heb ik in 2013 nog 300 pleuro voor neer moeten leggen. Voor niks dan ellende, maar dat is een andere discussie.
 11. Ik had met een scheef oog gekeken naar de Ziggo / UPC kaarten, daar had ik al wat oude topics van doorgeakkerd op het internet en zoals ik het daar las had dat destijds ook wat voeten in de aarde. Ik vraag me af hoe goed de SAT801 en de DSR8141 dichtgetimmerd zijn. Vooral die laatste lijkt me gammel, die werkte nieuw uit de doos nog niet eens fatsoenlijk, want een prul was dat zeg. Zou me niks verbazen dat daar nog wel ergens een jtag poortje open staat. Helaas gaat me dat de pet te boven. @Mods als ik me te dicht op een grens bevind hoor ik dat graag.
 12. Dit, die vertaalde films, verschrikkelijk! Ik vind het zo'n gemiste kans ook dat ze niet 2 audio sporen uitzenden zoals de Britten doen. (al is het dan een narrator en het "gewone" spoor, maar het kan dus!)
 13. Even een ontopic vraag van een tamelijke encryptie n00b. Zou het eventueel wel mogelijk zijn via een softcam te kijken indien men de box key en rsa key weet te achterhalen? Ik heb begrepen dat de sat 801 en de (*rilt*) DSR8141 nog gebruikt kunnen blijven worden. Dat zou betekenen dat de smartcard an sich niet afgeschakeld word, maar enkel op een andere encryptie wordt overgezet.
 14. Zoals ik al aangaf, ik beargumenteerde het vanuit het oogpunt van de belastingdienst / RDW. Die hebben gewoon schijt aan wat jij moet betalen aan premie. Wat ik alleen niet snap aan je verhaal is dat jouw voertuig op naam staat van het ombouwbedrijf? Dan staat ie daar toch in de bedrijfsvoorraad en ben jij toch niet verzekeringsplichtig? Anyways, van mij mag je best protesteren door je voertuig niet te verzekeren, maar ik garandeer je dat je binnen anderhalve maand een boete in de bus* hebt liggen omdat het voertuig niet verzekerd is en die is 609 euro. Duur protest imh
 15. Hahaha, het is maar hoe je het bekijkt, ik zie het meer als: "happy wife happy life" :P.
 16. Als ik even advocaat van de duivel mag spelen, dit is hoe de belastingdienst het ziet: jij wil een auto importeren, jij wil iets van gedaan krijgen. Je kan de auto gewoon verzekeren, alleen zul je dan een alarm in moeten bouwen. Dat wil je niet. Helaas valt de belastingdienst onder het bestuursrecht, waardoor er een omgekeerde bewijslast geldt. Als de belastingdienst "vul maar wat in'" claimt over jou, dan is het aan jou om aan te tonen dat het niet zo is. Het is ontzettend krom en oneerlijk, maar dat is een andere discussie. (zie bv. de toeslagenaffaire) En dat je dan nu ook nog i
 17. Ik zou die auto maar zsm schorsen. Boete van niet verzekerd zijn is vele malen hoger en die komt rapper dan je denkt. edit: zoals gezegd zorg dat de platen er op zijn minst vanaf zijn. Liefst de auto ergens binnen zetten of iig niet zichtbaar vanaf de openbare weg. Als ze hem kunnen zien, kunnen ze hem beboeten. Been there, done that got the t-shirt zeg maar.
 18. Naar aanleiding van het bericht hier op sat4all heb ik een enquête ingevuld (via het klantenportaal) bij Canaal digitaal waarbij ik had aangegeven dat ze contact met me op mochten nemen. Vandaag ben ik gebeld door de klantenservice om die enquête nader toe te lichten. Daar heb ik in niet mis te verstane woorden, op een nette manier wel, te kennen gegeven dat als ze dit onzalige plan doorzetten ik dan nog liever op hou met lineaire tv te kijken dan dat ik hier in mee ga buigen. [rant]Ik ben sinds 2013 lid, vergeleken met de meeste hier op het forum peanuts, maar goed, v
 19. Als ik terug moet naar een CI module of god verhoede, de DSR8141 dan heb nog liever helemaal niks :'). Voor 35 euro per maand pak ik dan wel een netflix abonnement en op de schotel de FTA Britten.
 20. Die "werkte" met de oranje smartcard die ik nu op dit moment zelfs nog gebruik. Of doel je op iets minder legitiems :D?
 21. Bij mijn weten zat ie in het begin nog in het familie pakket. Was overigens ook ruk dat je dat dan weer alleen maar met de hoofdkaart kon kijken. Hoe dan ook, allemaal die verplicht af te nemen hardware heb ik de neus van vol. Dan nog liever helemaal geen NL tv meer. Die vieze DSR8141 die ze me in de maag hebben gesplitst ben ik ook nog niet vergeten!
 22. Net sinds een paar maanden "geinvesteerd" in een nieuwe VU+ Duo 4kSE. Als ze dit er door gaan drukken dan is het einde CD voor mij. Heb de vrouw na het lezen van dit bericht maar op de hoogte gesteld dat dit echt de spreekwoordelijke druppel gaat worden. Sinds 2013 klant (na verhuizen naar buitengebied), eigenlijk alleen maar het aanbod zien verslechteren en vooral _duurder_* zien worden (*de voetbalboete). Eerst Auto Motor und Sport uit het pakket, daarna CI, recentelijk Discovery en alle daarbij behorende zenders. Dan stoppen we er maar helemaal mee en hou ik het wel
 23. Ik had even snel gegoogled en OpenPLi heeft als het goed is native ondersteuning voor de meeste externe DVD drives. De vraag is of jouw caddy / case ondersteund wordt. Worst case heb je rond de 3 tientjes een DVD (RW) drive op USB nieuw thuisgestuurd. Of vaak via facebook / kringloop je rond de 5 a 10 euro wel een oude DVD speler.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.