Jump to content


switch


dream timmy

Recommended Posts

Hallo ik heb in mijn opstelling een Chess CMS 17/6 Disecq 2.0 hangen. ik denk dat deze de geest heeft gegeven na 10 jaar. Ik heb op geen van de ontvangers nog ontvangst en de switch piept. Ik zal deze dus moeten vervangen denk ik maar ik kan geen vinden. ik zou dan ook ineens de uitgangen uitbreiden naar minstens 8. Welke raden jullie me aan?

Link to comment
Share on other sites


Volgens mij zit het verschil in deze twee typen in het feit dat in de profi-class 0 to 15 dB attenuators in zitten waarmee je de signaalsterkte van alle vier de satellieten op gelijk niveau kunt instellen om de goede werking te verkrijgen van de multiswitch.

Voor een goede werking van de multiswitch mag het maximum Input level voor satellietsignalen 90 dBuV zijn. Dat is per satelliet en per kwadrant (totaal 16 ingangen) in te stellen.

 

 

Edited by Sprietje
Link to comment
Share on other sites

7 uur geleden zei dream timmy:

 

Kan ik ondertussen via een noodoplossing naar bv 1 zender kijken? 

Ja , eerst kijken welke freq. die zender heeft op welke satelliet , hoger als 11.700 is HIGH band aansluiting , HORizontaal  of VERTikaal moet je ook juist kiezen 

Dan de betreffende aansluiting van de juiste lnb verbinden met de kabel van de ontvanger / TV waar je beeld op wilt hebben .

Edited by trust

Het verschil tussen theorie en praktijk is mijn uitdaging .
Octagon SF8008 4K   C-Tech HD 5000-C+ (Dr.HD F16)

1.8 m ChannelMaster Offset in tuin 53º E - 45º W Jaeger SMR 1224 Usals met 5 Lnb wisselaar 2x Ka - Ku - C band Lin / Circ

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.