Ga naar inhoud


minplus

Lid
  • Items

    8975
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    56

1 Volger

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Drenthe
  • Interesses
    beta-wetenschappen, kunst, strips, muziek, SF, satelliet-TV, natuur, reizen, restaureren en nog tig andere dingen

Recente bezoekers van dit profiel

10975 profielweergaven
  1. Typo is super, maar je hebt helaas wel heel wat waardeloze figuren. De waanzinnigen die alleen zichzelf belangrijk vinden en dat zijn er helaas veel..
  2. Waardeloos, heel veel sterkte en hopelijk slaat het volledig aan.
  3. Hier kan ik me 100% bij aansluiten, Ceesv. De afbraak is idd al eerder begonnen en ik geef iedereen gelijk die in zuid Nederland zijn kind in Vlaanderen naar school laat gaan. Belgen golden hier als dom maar dat was natuurlijk apekool ook al hadden ze wel de waanzin tussen Vlamingen en Walen, zo van elke cent bij de een moet ook een cent bij de ander worden ook al sloeg het nergens op en zal dat helaas nog niet veranderd zijn. Maar ik heb veel Vlamingen ontmoet en prima fijne en intelligente mensen.
  4. Men had in het basisonderwijs de staartdeling niet af moeten schaffen. Die werkte perfect ook voor zwakkere rekenaars. Net als de tafels van 1x1=1 enzovoort. Die waren verboden toen mijn kinderen naar school gingen maar wij lieten ze op weg naar school die opdreunen en daar zijn ze me tot ik de pijp uitga en ook daarna dankbaar voor. Want een basiskennis van getallen is essentieel. In het middelbaar onderwijs ging het fout vanaf de HOS-nota in 1985 waar beginnende leraren gigantisch gekort werden. In de jaren 60 op mijn middelbare school had elke leraar een hoge opleiding, Ing, Drs of Dr. Toen ik zelf les ging geven jaren 70 was het op mijn school nauwelijks anders en de enkeling zonder titel sowieso 1e graads. En toen kwam de HOS en welke academisch geschoolde gaat voor schaal 8 waar je elders 2 of 3x zoveel verdient met minder stress? Vervolgens kwam de Lumpsum. Betekende opeens een strijd tussen scholen ipv in overleg samen delen, met onzinnige open dagen en gedwongen fusies en veel verdienende superdirecties die alleen gebaat zijn bij hoe meer leerlingen hoe liever in de trant van bij elke extra leerling verdien ik 1000 meer. En daarna het studiehuis, de waanzin ten top. Zelfs de ontwerper heeft dat achteraf toegegeven. Onze sectie waar ik toen hoofd was heeft dat verdomd en bleef schitterende resultaten houden met enthousiaste leerlingen waar bij andere afdelingen de zaak kelderde. Ben vaak bij de directie op het matje geroepen voor een maandelijkse preek waarna ik aangaf dat mijn sectie het verdomde om te gaan studiehuizen. Daarna de beoordelingen op internet van het aantal geslaagden per school waardoor laatbloeiers geen kans meer kregen en scholen gingen selecteren want iemand die er iets langer over doet ook al is hij/zij/het geniaal.. En zo kan ik doorgaan, maar ik stop maar.
  5. Zie ik dat goed, is het echt een vosje? Vrienden hadden er ook een. Die ging net als de katten bij hen boompje klimmen maar was uiteindelijk niet te handhaven.
  6. Ik heb de Tesla's altijd erg mooi gevonden maar ook al zouden het de beste en goedkoopste zijn, ik zal er van z'n lang zal ze leven nooit eentje kopen. Ook niet voor 5000 euri.
  7. Met dank aan een forumgenoot bij audiofreaks voor die laatste detailfoto. Beiden zijn zeldzame jongens.
  8. Hij is 3/4 Oosters korthaar en 1/4 Siberische boskat. En een waanzinnig leuke en mooie kat met mooie blauwe ogen.
  9. Typo, de oudste hier met 12 jaar, een kletsmajoor . We hebben nog maar 1x een nog leukere kat gehad, 50 jaar geleden. Helemaal vergelijkbaar ook qua uiterlijk maar die was razend slim en deed dingen die men voor katten voor onmogelijk houdt. Typo is gewoon slim.
  10. Tweede poging ook mislukt. Helaas. Maar ik vind het een beetje flauw om met mijten, motten en spinnen aan te komen want jullie weten echt wel heel goed waar gerrit het over wilde hebben. Dacht ik te weten maar een inschattingsfout van mij.. Dat hij serieus op de spinnen ingaat betekent dat ik me vergist heb en dan kan ik ook papiervisjes, slakken, vliegen, beerdiertjes, etc aanvoeren. Heb ik geen foto's van maar kan ze wel van internet halen.
  11. . Foto plaatsen via postimage lukte niet, dus zinloos bericht en verwijderd.
  12. Heb het maar een stukje gevolgd. Waardoor staat Norris zo laag?
  13. Geniaal, Gerrit en dat tuig bij jou. Hier niet anders en elke dag lachen en ontroerd.
  14. minplus

    Openpli in Hotelmode ??

    Bizar deze reactie. Ceesv geeft exact aan waar je de oplossing van je probleem kunt vinden en dan reageer je zo.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...