Ga naar inhoud


Tonskidutch

V.I.P.
  • Items

    64863
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    333

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    MAASTRICHT
  • Interesses
    natuur

Recente bezoekers van dit profiel

258481 profielweergaven
  1. @Codx @Penthe Alsof een commerciële omroep geen eigen agenda heeft? doe jezelf een lol en ga niet voor een commerciële omroep werken of werven.
  2. Als je ook die Windows pC m.b.t. energie besparing in desgewenste positie kan zetten ja, tijdens de nacht gaat dat. Als je pech hebt duurt die kopieer actie via netwerk meer dan 4 dagen met 1 TB hdd. En die moet ook weer terug op de nieuwe hdd......
  3. grappig om te lezen natuurlijk hoe wij automatische connotaties en denotaties hebben als we nieuws lezen en horen de NPO zal het niet zelf kunnen zijn daar er alleen mensen werken die een plank voor de kop hebben of erger, maar ook heel bedreven integere medewerkers zoals overal woke is iets wat ik niet begrijp "en wel hierom" (Cor van der Laak) een groep van bubbel appende mensen vindt er iets van en die bepalen wat we allemaal zouden moeten vinden over het thema dat noemde men vroeger waswijven kul die tijdens de was doen over iedereen roddelden zonder ook maar een enkel bewijs Dat we het heden ten dage meemaken, dat we middels kunstmatige intelligentie ook bewust worden gefopt is naast alle influencers de hoofdreden van polarisatie en verdeeldheid. Net als de Reclame die liegt dat ze rood zien. Media is alleen met humor te genieten.
  4. huh? wtf https://www.gebruikershandleiding.com/Philips-DSR8121/preview-handleiding-50402.html?page=0002 als het niet als informatie weergegeven kan worden zou ik die receivers heel snel uit het raam flikkeren. Met andere woorden koop jezelf een degelijke receiver met optie voor CI+ Cam.
  5. Dat kan ook en hebben we al geadviseerd in het thuis netwerk met LAN aansluiting waarbij de verdachte oude disc wegens instabiliteit tussen Ice Packs ligt. Maar dat kost erg veel tijd als je de LAN throughput via windows erbij berekend... Dan is raw copie clone vele malen sneller.
  6. juist beter beeld beter geluid en vaak mooiere mensen
  7. Dan gaat hij de ext4 <> NTFS problematiek leren kennen. met de twee softwares die voorheen vernoemd werden kun je zonder die problematiek direct disc cloons maken.
  8. Er is genoeg inmenging in ons eigen bestaan en dagelijks werk. Ik maak me niet druk om die Russen, die zaten hier ook al vaker te trollen.
  9. Formule 1 De start van Q2 is een paar minuten uitgesteld vanwege de brand. Over drie minuten gaan de coureurs weer de baan op.
  10. yup als je genoeg USB poortjes hebt gaat dat
  11. Eigenlijk zouden de "metagegevens" mee gekopieerd moeten worden. Dat ligt er een beetje aan hoe jij kopieert! welke app welke verbinding?
  12. of zo p.s. met twee daarvan heb je ook een copy station
  13. Misschien dat ik al 5 jaar niet meer naar BVN gekeken heb (die had ik op KabelDeutschland erbij) en is dat iets recents m.b.t. het geluid. Destijds was het prima. Op welke frequentie en audiopid staat BVN bij jouw?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...