Ga naar inhoud


Psychosammie

V.I.P.
  • Items

    10946
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    71

Alles dat geplaatst werd door Psychosammie

  1. Ik heb recent onze eerste DAB ontvanger van Denon gekocht. Ik wist op voorhand al dat het ruk zou zijn, precies nul zenders ontvangst. Ik heb hem dan ook gekocht voor internet radio. Ik heb zonder antenne op zolder ruim 30.000 zenders, weer of geen weer! 😜
  2. Veel zinnige dingen in je post maar dit is kolder. Overigens had ik in het begin van deze thread ook al een PC voorstel gedaan maar daar reageert @simp niet op.
  3. Coax. Wat was dat ook alweer? Ik heb een nieuw huis en heb bewust geen coax meer aangelegd. En storing op internet? Ik heb de laatste 15 jaar geen internet storing meegemaakt. Alleen stroomuitval in het dorp. Als dat al zo zou zijn dan ligt dat toch echt aan de TV en niet aan het kastje. Dat arme mens 🤣 De Next mini is in feite de Go App.
  4. Gezien jouw vraag lijkt mij een gratis Ziggo Next mini voldoende. Afstandsbediening is radiografisch en werkt dus ook als de mini achter de TV geplakt zit.
  5. En toen? Dan heb je even een gezellig gesprek en dan hang je op. Boeien, doe ik vrijwel dagelijks. Nee! Windows moet internet hebben om te weten dat er updates beschikbaar zijn. Dubbel nee! je telefoon verbindt niet zomaar met een Wifi netwerk in de buurt. En mocht dat jouw Wifi zijn dan is er niks aan de hand. Verder heeft iedereen wel een GSM abonnement met databundel dus je telefoon heeft helemaal geen Wifi nodig. En last but not least vraagt mijn telefoon netjes of de upload geïnstalleerd moet worden. Tuurlijk, maar daar laat ik mijn leven niet door beïnvloeden. Dat waren risicovolle beleggingen in 2008 in een bank die omviel. Lijkt me sterk dat iemand gezegd heeft dat die veilig waren.
  6. Sorry hoor, maar we bouwen geen PC's om katten heen. Je zou er overigens goed aan doen om al die katten buiten je PC / werkkamer te houden.
  7. Geldt niet voor mij. Ik vlieg zelf en heb ook op Texel een tandem gesprongen. Overigens leert een vliegschool je hoe je moet vliegen, niet hoe je uit een vliegtuig springt.
  8. Je vraagt naar een toetsenbord aansluiting aan de voorkant omdat je maar 1 toetsenbord wil en dus kabeltjes moet wisselen. Dan zeg ik dat je een daar een KVM voor hebt en dan begin jij over een dual monitor? Ik haak af! En hoezo door Intel goedgekeurd?
  9. Je kan beter lekker veilig op je zolderkamertje achter je PC zitten 🤣
  10. Hier kan ik echt geen chocola van maken. Nog een keer, kabeltjes wisselen doen we niet meer. Daar gebruik je een KVM switch voor. Bovendien zitten de moederbord uitgangen altijd aan de achterkant.
  11. Dat is dan ook het enige dat klopt aan bovenstaande aannames.
  12. Dit is mogelijk al een verouderd verhaal. De ATS-25 (zonder toevoegingen) is het eerste model. Daarvoor zat de ATS-20. Op YouTube vind je een aantal nieuwe video's over de ATS-25 amp
  13. Ben niet zo onder de indruk. Lijkt vooral op FM wel leuk te zijn. Ik zou voor de ats-25 amp gaan.
  14. Nou moet je effe ophouden met mekkeren over Wifi. Dat jij gehackt bent (als je al gehackt bent) ligt niet aan Wifi. Je Wifi komt amper je huis uit dus als iemand wil hacken moet hij voor je voordeur gaan staan. Bovendien hacken ze dan je router en niet je PC. Als je Wifi niet wil gebruiken zet je het onder Windows gewoon uit in het Meldingen scherm. Welkom in de 21e eeuw!
  15. Dat betwijfel ik. De grotere Nederlandse leveranciers leveren ook in Vlaanderen. Printers hang je tegenwoordig aan je netwerk. Niks geen kabeltjes wisselen meer. Ben bang dat je daar niet veel van hoeft te verwachten. Een speakersetje met een subwoofer hang je gewoon aan je geluidskaart. Dat heeft dus niks met Wifi te maken. Dat kan je in Windows 10 naar behoeven aan en uit zetten.
  16. Dan zoek je soortgelijk moederbord, bijvoorbeeld van Gigabyte. Dat lijkt me nou niet een onderdeel waar je op gaat bezuinigingen.
  17. @simp Je zit ook nog wel een beetje in de jaren tachtig met je systeemeisen hoor! Hoezo geen Intel, geen Asus? En een 5.25 bay doen we al helemaal niet meer aan! Wat moet je trouwens met al die USB aansluitingen? Ik heb een draadloze muis met toetsenbord, een printer en een fotoscanner. Drie USB poortjes aan de achterkant, meer is niet nodig. Ga vooral niet die ouwe USB2.0 meuk installeren! Opladen van moderne apparaten doe je sowieso niet via de USB van je PC. Je PC kan niet voldoende stroom leveren voor moderne telefoons etc. Dit is kolder. Ik neem aan dat je je PC niet 24/7 aan laat staan? Die processors hebben misschien wel dezelfde nummering maar ze verbruiken veel minder stroom en halen daarom ook bij lange na niet de performance van de PC variant. Heel vaak hebben moderne laptops last van te veel warmteontwikkeling waarna de processor als bescherming langzamer gaat draaien. Niet te vergelijken dus! Je moet beginnen bij de productlijn die je wilt hebben. In jouw geval dus een AMD processor met GPU. En om niet gelijk al verouderd te zijn neem je een AM5 socket. Geschikt AM5 moederbord met DDR5 geheugen. Nou, effe wat voor je van Tweakers geleend: # Category Product Prijs Subtotaal 1 Processors AMD Ryzen 5 8600G Boxed € 222,43 € 222,43 1 Moederborden ASUS TUF Gaming A620M-PLUS WIFI € 133,08 € 133,08 1 Behuizingen Thermaltake Versa H17 € 42,26 € 42,26 1 Processorkoeling Gelid Solutions Tranquillo Rev.5 € 24,71 € 24,71 1 Geheugen intern G.Skill Flare X5 F5-6000J3238F16GX2-FX5 € 115,90 € 115,90 1 Voedingen be quiet! Pure Power 11 400W € 58,90 € 58,90 1 Solid state drives Lexar NM710 2TB € 109,90 € 109,90 Totaal € 707,18
  18. Ja, nou krijg ik het niet meer uit mijn hoofd hè. Het basismateriaal is kurk! En bedankt! 🤣
  19. Psychosammie

    iDEAL

    iDEAL gaat vervangen worden door een Europese variant. Ergens in 2025, effe wachten dus. https://www.icreatemagazine.nl/nieuws/einde-ideal/ https://tweakers.net/nieuws/220348/transitie-van-ideal-naar-wero-betaalsysteem-kan-nog-tot-begin-2026-duren.html
  20. Zeker, door mijn erfgenamen. Of ik verkoop de toko en maak alles op voordat ik omval.
  21. Wij hebben ongeveer de helft betaald, de rest blijft lekker aflossingsvrij. Hoe dan? De waarde van mijn huis gaat gewoon mee met de geldontwaarding. Daardoor kan jij nu geen huis meer betalen. De gemeente vond mijn huis al 130.000 meer waard nog voordat het opgeleverd was. Natuurlijk bezwaar gemaakt maar gezien de huizen hier uit de buurt die ze gebruikt hebben bij de WOZ bepaling geloof ik dat ze er niet ver naast zitten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...