Jump to content

Psychosammie

V.I.P.
 • Content Count

  9,374
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Psychosammie

 1. Dat is wel essentieel voor een goede backup 🤣
 2. Op dezelfde manier als waarop je van je PC/laptop een back-up maakt.
 3. Tegen dat klapperen had je vroeger van die plastic wind schermpjes. Ik miste vandaag stuur koeling. Was effe niet meer vast te houden.
 4. Heeft niks met MS te maken. De leverancier van de scanner moet voor de driver zorgen. Ben het dus inderdaad niet eens met jouw opinie :‐)
 5. Dat is inderdaad niet goed te zien maar ik denk eerder iets ter ontstoring. Yep
 6. Hoe kom je tot die conclusie? In jouw foto zie ik niets voor de opwekking van de hoogspanning.
 7. Ik zeg een luchtpomp voor een aquarium. https://aquaforum.nl/threads/lucht-pomp-repareren.160290/ En als deze qua afmetingen wat groter is dan heeft @ceesv gelijk. Lekker luchtbelletjes door de bilnaad 🤣
 8. Yep, dat zei ik al op 20 mei.
 9. Tegen de tijd dat alles geregeld is is die auto uit de mode 🙂
 10. Die kan ik niet vinden, of bedoel je VueScan?
 11. Nee. Mijn Brother is de 1e keer geïnstalleerd met een USB kabel en gebruikt nu Wifi.Geen instellingen op het apparaat nodig. Kopiëren van een A4 is 1 keer op de startknop drukken. Scannen gebruik ik ControlCenter4 voor. Dat is meegeleverd bij je Brother.
 12. Ik hoef nooit aan mijn printer te zitten. Alles bestuurbaar vanaf de PC.
 13. Effe naar de kringloopwinkel met je UV lampje en je bent voor een paar euries klaar.
 14. Nee, dat soort dingen doe je niet met WhatsApp. Maar wel even aan het team vragen of we om 16:00 uur even kunnen videobellen. Of melden dat je wat later in de call komt. Verzenden van werk gerelateerde zaken is uiteraard niet toegestaan. Daar hebben we Teams en SharePoint voor. Ben wel benieuwd of iemand jou nog kan toevoegen aan een groep. Ik heb 1500 collega's en die staan niet allemaal in mijn contacten (en omgekeerd).
 15. Wordt voor mijn werk veelvuldig gebruikt. Verschillende groepen voor alle projecten die ik doe. Het is een goede aanvulling op Teams en email.
 16. Dat gevoel heb ik ook altijd een beetje. Op YouTube staat een filmpje van iemand die hem uit elkaar haalt. Toch wel ontluisterend. Beetje hout met fineer, 3 speakers, filtertje en wat dempend verpakkingsmateriaal er in gefrommeld. Maar goed, als ze goed klinken kan je daar jaren mee doen.
 17. Moet je zeker geen tapijt hebben gezien de bass speaker?
 18. Wordt als een kettingbrief rondgestuurd. Volgens mij klopt het ook niet. Iedereen kan je al lang aan een groep toevoegen. Zonder dat je het weet lijkt me onzin.
 19. Persoonlijk zou ik nooit aan en patchkabel zitten prutsen maar gewoon een nieuwe kopen. Maar ik heb het idee dat je een hele lange flexibele UTP kabel hebt neergelegd. Misschien nog eens op de juiste manier je huis bekabelen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.