Ga naar inhoud

wiz

Moderators
 • Aantal items

  5056
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door wiz

 1. xs4all hield op te bestaan toen kpn het overnam. Ik snap al die commotie niet zo.
 2. wiz

  Osdorpplein

  als je offtopic niet meer leest post er dan ook niet :D
 3. Volledig terechte straf. Gele vlag = van je gas af. Als je dat niet doet moet je niet mopperen als je daar straf voor krijgt. Domme actie ook want als ie wel gelift had was ie van pole gestart omdat niemand zijn vorige tijd had verbeterd. Overigens was het Bottas die in de bandenstapel was geeindigd, maar dat terzijde
 4. dat Leclerc Verstappen aan de kant duwt is nog tot daar aan toe. Maar om dan gewoon door te rijden terwijl de stukken van je auto af vallen is gewoon not done. Geheel terecht dat je daar dan straf voor krijgt. En Vettel kwam goed weg met zijn valse start, hij bewoog al toen de lichten nog niet uit waren. Oke, door de anti stall had ie er niet echt voordeel van, maar hij bewoog wel toen dat nog niet mocht.
 5. wiz

  OktoberFest 2019

  respect hoor om in een keer zoveel bier mee te kunnen nemen.
 6. beetje jammer dat we vettel een hele lange t ijd niet hebben gezien en drs IJzerbout niet hebben gehoord. En ook zondag bakt die Vettel er niets van en moet IJzerbout lappen voor de barrekening.
 7. tja, de overheid snijdt zichzelf in de vingers. Als alle rokers stoppen hebben we een enorm gat in de begroting van al die accijns die er op die tabak zit. Ik vraag me serieus af hoeveel kleine cafe's welke toch hebben geinvesteerd in een rookruimte straks op de fles gaan omdat de rokers thuis blijven omdat ze niet buiten willen staan.
 8. kanonne wat een klapper zeg. Rest in Peace Hubert. Tuurlijk mogen die beelden wat mij betreft gedeeld worden. Ook dit hoort helaas bij auto racen...
 9. Inloggen op je pi en dan de volgende commando's doen: cd / find . -name list_smargo cd / -> ga naar de / folder find . -name <zoekargument> -> zoek naar het argument en laat het resultaat zien.
 10. wiz

  Formule 1 in 2019

  ja en discussies over bandenkeuze en waarom Hamilton niet voorop rijdt
 11. wiz

  Naam gado gado

  gado gado is NIET thais. Kan goed zijn dat in de thaise keuken er ook een groenten gerecht bestaat, maar gado gado komt echt uit indonesie qua oorsprong.
 12. Con, als je de wifi hostpot inschakelt, dan wordt de wifi verbinding uitgeschakeld en omgeconfigureerd naar het door jou opgegeven ssid netwerk in de hotspot configuratie. Daarmee wordt dan je 4g verbinding "gedeeld". Connect vervolgens met een apparaat waarmee je het internet op wilt met de ssid van je hotspot en zodra die verbinding tot stand is gebracht heb je internet via je 4g verbinding van je mi. that's all...
 13. wiz

  Formule 1 in 2019

  Nu nog zorgen dat ze heel blijven
 14. wiz

  te koop 3D printer

  Ok, dan sluit ik hem
 15. Nu weten we het wel dat jij liever met linux werkt Omdat jij beschikt over hardware die problemen geeft wil dat nog niet zeggen dat andere mensen daar dan ook meteen maar last van moeten hebben. Zelfs de oudste laptop hier (hp 6710) is zonder problemen geupdate. Hou er wel rekening mee dat als de support verstrijkt er voor jouw geinstalleerde versie van windows 10 geen updates meer worden uitgebracht, en van die lijst die je hebt gepost met 14 items die niet correct werken is er voor mij geen showstopper bij.
 16. je moet even zoeken naar "wake on lan". Wat jeevanhoof zegt, je moet in de bios aangeven dat je laptop mag starten als een pci device dat aangeeft, en je netwerk kaart moet het ondersteunen.
 17. die installatie bestanden hoef je natuurlijk maar 1x te downloaden daarna kan je ze kopieren naar je desktop / laptop.
 18. poeh, geen idee eigenlijk. Je mag het op 5 apparaten installeren, maar hoe groot die installatie van office is heb ik eigenlijk geen idee van.
 19. je kan de desktop versie installeren door naar https://portal.office.com te gaan en daar in te loggen met je office365 account zoals Rs2000 ook aangeeft. Als je het documentje online hebt staan zou je met onedrive dat documentje moeten kunnen vinden en met je desktop versie moeten kunnen openen en bewerken.
 20. wiz

  Still alive ?

  ik ben met name geinteresseerd in de sandbox die in 1903 zit. Ik heb nog geen tijd gehad om het te testen, maar dat gaat zeker gebeuren
 21. dat houdt hij niet lang vol. Als je voor elke botsing 2 punten op je licentie krijgt sta je op een gegeven moment naast de kant. En ik denk dat Ferrari ook moeilijk gaat doen als je er een botsauto van maakt :)
 22. weer een leuke race, totdat vettel voorbij gegaan werd door Max. Jammer dat het zo afliep voor Max.
 23. wiz

  Still alive ?

  tuurlijk is dit forum niet dood. Omdat windows 10 supergoed werkt wordt er hier weinig gepost 😉 Er zijn wat problemen met 1903 die driver gerelateerd lijken, en afhankelijk van welke hardware je gebruikt ervaar je daar hinder van. Eigenlijk niets nieuws, want dat was vroeger bij de release van een nieuwe windows versie niet anders.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid