Ga naar inhoud


el renegade

Lid
  • Items

    587
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door el renegade

  1. Dus toch wel een verandering, maar ( nog) niet op zwart.
  2. Merk ook niet veel. We zullen het weten als er uitval is op de Canarische Eilanden.
  3. De Astra 2 frequenties veranderen vaak zo frequent dat cd waarschijnlijk het met de fastscanlijst niet bij kan houden.
  4. In Spanje worden antennes zo uitgericht om piraten zenders te ontvangen horizontaal van een zendmast.
  5. Je hebt wel de witte module, niet de oude zwarte?
  6. Alleen de parameters zijn nog maar verandert. De satelliet wisseling moet nog komen voor de Nederlandse zenders.
  7. Kan me niet herinneren wanneer de f1 de laatste keer op Eurosport was.
  8. Ngc wild en wat muziek zenders. Valt mee
  9. Sneeuw er af trillen, of vogels verjagen 🤔
  10. Bij de Canal + app zijn de erotiek zenders niet meer te zien.
  11. Zet gewoon zoiets ertussen, werkt goed. Alles met een afstandsbediening is in mijn ervaring heel gecompliceerd als je alle functies wilt gebruiken.
  12. Als het een laatst model M7 is zitten er geen knoppen op behalve Standby, een andere ontvanger kan je op de receiver zelf ook bedienen ( om de afstandsbediening uit te sluiten!)
  13. Wat voor ontvangers zijn het en heb je geprobeerd of je van zender kunt veranderen als de antenne kabel NIET is aangesloten ( uiteraard heb je dan geen beeld maar wel de naam van de zender) Wat voor ontvangers zijn het en heb je geprobeerd of je van zender kunt veranderen als de antenne kabel NIET is aangesloten ( uiteraard heb je dan geen beeld maar wel de naam van de zender)
  14. In het menu waarschijnlijk bij voorwaardelijke toegang of conditional accès moet je de kaart zien zitten soms onder de naam mediaguard. Zo niet de chip van de kaart vochtig maken, over je kleren wrijven en weer terug er in steken. Bij dat soort ontvangers ziet ie de kaart soms niet.
  15. Eerst moet de schotel goed staan, kan je controleren of je het canaldigitaal informatie kanaal met beeld kunt ontvangen. Daarna de module erin en wachten tot hij activeert terwijl hij op npo 1 staat. De module er eerder indoen heeft geen zin.
  16. Ok je hebt dus als aanvulling op het app tv pakket van 14,95 de film 1 zenders en je betaald 21 euro? Beginnen ze weer met Rare combinaties voor verschillende prijzen en klanten zoals ze dat vroeger met satelliet deden 🤔
  17. Dan ben ik toch benieuwd wat dat dan is. Er bestaat maar 1 pakket met live tv zenders voor 14,95 daar zit geen viaplay in (wel viaplay tv/ sbs9) en lang niet alles wat jij opnoemt. Bedoel je met alle filmnet zenders de canal + films&series bibliotheek?
  18. Maar staat nog steeds in de lijst.
  19. Ik zit op de 46 lijn van east beam en tussen 52 en 54 west beam.
  20. Dit topic wordt eigenlijk op een aantal threads al behandeld maar als ik het goed begrijp gaan deze veranderingen vanaf half juli tot eind augustus gefaseerd omgezet worden, en dan merken we het resultaat. Ik heb hier nog een oude footprint van Canaldigitaal gevonden ter vergelijking. Weet iemand wat de SES db's footprint in schotel maten is?
  21. Wat een drama om die paar minuten.
  22. Kunnen ze beter terug naar Astra 19 gaan. De onzin zenders afstoten en iedereen ontvangst.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...