Ga naar inhoud

Sat4all gebruikt cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.
We delen ook informatie over gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.
Lees meer over het gebruik van cookies op sat4all in onze Privacy Policy

Ik accepteer alle cookies

Welkom op Sat4all

Welkom op Sat4all! Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website, kan je gratis registreren. Geregistreerde leden kunnen o.a. gebruik maken van de volgende extra functies:
  • Reageren op berichten/Plaatsen van nieuwe berichten
  • Abonneren op bericht-updates
  • Je eigen profiel aanmaken, vrienden zoeken
  • Downloaden van bijlagen
  • Uitgebreide zoekfunctie
Dus... registreer nu geheel gratis op Sat4all!


Wij respecteren je privacy!


Foto
DM8000HD

Geen beeld op Astra 23.5

Dreambox

  • Login om te beantwoorden
27 reacties in dit onderwerp

#1 Online Curl23 - Geplaatst: 10 januari 2017 - 14:58

Curl23

    Lid

  • Leden
  • 94 berichten

Al maanden bezig, maar sinds augustus geen beeld meer op de Astra 23.5

op mijn DM8000

 

TV Drenthe geeft wel beeld

 

Wat heb ik al allemaal gedaan,

 

Contact gehad met CD, kaart is goed, maar zij mogen mij niet

helpen met het probleem omdat het een Dreambox is.

 

Ik heb een SNR van 94% op 23.5

 

Laatste zenderlijst van Hans binnen gehaald.

Zelf al meerder malen naar zenders laten zoeken,

geeft SNR van ca 94% maar behalve TV Drenthe geen beeld op 23.5

Heel veel Duitse zenders te ontvangen op19.2

draai met scam 2.3.0

andere lnb geprobeerd, probleem blijft.

Draait met motor onder Usals met juiste positie graden.

Enigma2 nieuwste versie

 

 

Wat kan ik nog meer proberen?

 

Bij voorbaat dank voor de hulp

 

 





#2 Online Mojo - Geplaatst: 10 januari 2017 - 15:43

Mojo

    Sat4all Core Member

  • Leden
  • 4278 berichten
  • LocatieNijmegen/Sint-Kruis

Scam 2.3.0 ken ik niet maar waarschijnlijk bedoel je CCcam 2.3.0.

Daar kun je de entitlements uitlezen van de kaart. Check even op welke datum jouw kaart staat.


You know when you've been shagged.

I like receivers who give me pleasure.


#3 Online Curl23 - Geplaatst: 10 januari 2017 - 16:25

Curl23

    Lid

  • Leden
  • 94 berichten

Sorry, is inderdaad cam

 

CCcaminfo, geeft helemaal geen gegevens,

geeft de melding of de cam wel is gestart



#4 Online smetje limb.BE - Geplaatst: 10 januari 2017 - 18:11

smetje limb.BE

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 5531 berichten
  • LocatieBelgie Noord Limburg Latitude: 51.22° Longitude: 5.30°
Heb je de kaart wel met de ship naar beneden in de sleuf zitten

1x Dreambox 900UHD PLI4.0 cl software 

Dreambox 2X DB 800SE pvr  .   Cccam2.3.0 

Deze draaien op OPEN PLI 4.0 laatste versie en Alleen sat ontvangst

 


#5 Online smetje limb.BE - Geplaatst: 10 januari 2017 - 18:12

smetje limb.BE

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 5531 berichten
  • LocatieBelgie Noord Limburg Latitude: 51.22° Longitude: 5.30°
Anders eens cccam 2.21 proberen

1x Dreambox 900UHD PLI4.0 cl software 

Dreambox 2X DB 800SE pvr  .   Cccam2.3.0 

Deze draaien op OPEN PLI 4.0 laatste versie en Alleen sat ontvangst

 


#6 Offline Baguette - Geplaatst: 10 januari 2017 - 18:25

Baguette

    Sat4all Lid

  • Geschorst
  • 22 berichten
CCcam.prio toevoegen. CCcam 2.3.0 loopt vast door de lange Viaccess ORCA EMM's/ECM's. CCcam.prio in dezelfde directory plaatsen als CCcam.cfg. Normaal is dat /etc of /usr/keys

Alternatief kun je eens gaan nadenken over OSCam...

#7 Offline jeevanhoof - Geplaatst: 10 januari 2017 - 20:19

jeevanhoof

    Sat4all Core Member

  • Leden
  • 2212 berichten

Kijk eerst of cccam wel is gestart.

 

Als dit het geval is kijk dan zoals eerder vermeld dat de kaart op zijn kop in je box zit.

 

Als dit allemaal in orde is en je hebt nog geen beeld op de betaalzenders, probeer dan je kaart in een andere ontvanger.

Nog geen beeld in die andere ontvanger, activeer dan terug je kaart.

Na een uurtje nog geen beeld....kaart stuk

 

mvg


dreambox8000 ,  BigBisat met Smart Titanium, Alps, en 2 X Inverto Black Ultra

VU+ solo2


#8 Online Curl23 - Geplaatst: 10 januari 2017 - 23:29

Curl23

    Lid

  • Leden
  • 94 berichten
Kaart zit er goed in, met chip naar beneden

Oscam rc 1.10 #9787 ook geprobeerd

Heractivering van de kaart ook al gedaan

2.2.1 geeft ook geen beeld

Ik heb nog andere kaarten, kan die eens proberen

Bedankt voor het meedenken

#9 Online smetje limb.BE - Geplaatst: 11 januari 2017 - 00:12

smetje limb.BE

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 5531 berichten
  • LocatieBelgie Noord Limburg Latitude: 51.22° Longitude: 5.30°

welke software staat er op je ontvanger


1x Dreambox 900UHD PLI4.0 cl software 

Dreambox 2X DB 800SE pvr  .   Cccam2.3.0 

Deze draaien op OPEN PLI 4.0 laatste versie en Alleen sat ontvangst

 


#10 Online Curl23 - Geplaatst: 11 januari 2017 - 00:24

Curl23

    Lid

  • Leden
  • 94 berichten
NewNigma2

#11 Online smetje limb.BE - Geplaatst: 11 januari 2017 - 01:00

smetje limb.BE

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 5531 berichten
  • LocatieBelgie Noord Limburg Latitude: 51.22° Longitude: 5.30°

NewNigma2

dus deze 

zet deze er eens in als je wil ..ontvanger in de stopmodus zetten enz 

en volg gewoon de handelingen ...bij softcam neem je cccam..die werkt wel 

https://feed.newnigm...-06_01_2017.nfi


1x Dreambox 900UHD PLI4.0 cl software 

Dreambox 2X DB 800SE pvr  .   Cccam2.3.0 

Deze draaien op OPEN PLI 4.0 laatste versie en Alleen sat ontvangst

 


#12 Online smetje limb.BE - Geplaatst: 11 januari 2017 - 09:00

smetje limb.BE

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 5531 berichten
  • LocatieBelgie Noord Limburg Latitude: 51.22° Longitude: 5.30°

of je laad deze in je ontvanger 

http://downloads.pli...00-20170111.zip


1x Dreambox 900UHD PLI4.0 cl software 

Dreambox 2X DB 800SE pvr  .   Cccam2.3.0 

Deze draaien op OPEN PLI 4.0 laatste versie en Alleen sat ontvangst

 


#13 Online Mojo - Geplaatst: 11 januari 2017 - 10:25

Mojo

    Sat4all Core Member

  • Leden
  • 4278 berichten
  • LocatieNijmegen/Sint-Kruis

Sorry, is inderdaad cam

 

CCcaminfo, geeft helemaal geen gegevens,

geeft de melding of de cam wel is gestart

Dan zou ik die eerst maar eens opstarten.


You know when you've been shagged.

I like receivers who give me pleasure.


#14 Online Curl23 - Geplaatst: 11 januari 2017 - 13:04

Curl23

    Lid

  • Leden
  • 94 berichten

Dan zou ik die eerst maar eens opstarten.

 

Volgens mij is de cam gewoon gestart, bij het kiezen van een cam krijg ik de

melding dat de cam is gestart, 

 

 

Als ik tijd heb ga ik de suggesties van Sat4all Freak proberen



#15 Online guppje29 - Geplaatst: 11 januari 2017 - 17:53

guppje29

    Sat4all Core Member

  • Leden
  • 1866 berichten

Draai al jaren Newnigma op m'n 8000 super stabiel en via blauwe knop kan je naar Newnigma service gaan en daar alle soorten CCcam installeren. Enigma opnieuw opstarten en CCcam opstarten en dan CDS kaart in 1 van de 2 kaart lezers stoppen met chip naar beneden en meteen beeld.


DM 8000 2x S2 + 2x DVB-C.

Popcornhour A410
 






Mogelijke gelijksoortige onderwerpen Collapse

  Onderwerp Forum Gestart door Statistieken Laatste bericht