Jump to content
Sign in to follow this  
bloem-bloem

et7500 Openpli 4 met kernel 3.13.5

Recommended Posts

Wie kan mij helpen aan een oude versie van Openpli met Kernel versie 3.13.5?

Mijn Xtrend ET7500 ontvanger heeft, sinds ik latere versies erop heb gezet, problemen.

Edited by Michel
onduidelijk onderwerp, verkeerde forum

Share this post


Link to post
Share on other sites

53 minuten geleden zei bloem-bloem:

Wie kan mij helpen aan een oude versie van Openpli met Kernel versie 3.13.5?

Mijn Xtrend ET7500 ontvanger heeft, sinds ik latere versies erop heb gezet, problemen.

Wat zijn dan die problemen? je weet toch dat de ET7500 diverse structurele problemen heeft zoals opnemen via de 2e tuner, dat lost een oudere versie pli niet op.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sjaak, de vraag is toch duidelijk?

1 uur geleden zei bloem-bloem:

Wie kan mij helpen aan een oude versie van Openpli met Kernel versie 3.13.5?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toen ik nog deze versie op mijn receiver had, had ik geen problemen met opnemen. Ik wil kijken of dit misschien iets oplost.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 uur geleden zei ceesv:

Sjaak, de vraag is toch duidelijk?

 

 

Cees zeker is zijn vraag duidelijk, maar mag ik niet vragen wat die problemen dan zijn? Misschien wist je het niet maar deze oudere ET7500 heeft gewoon veel driver problemen , die zeker niet meer opgelost gaan worden door Xtrend omdat die geen enkele ondersteuning meer geven aan oudere Xtrends zoals de ET7500 sinds er daar een leiding wissel heeft plaatsgevonden.

Ik heb deze versie hier nog wel op de pc staan maar dan voor de ET8000 en de Zgemma H2H, maar helaas zijn deze images niet universeel.

Edited by Sjaak(k)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By joskevdp
      Tot voor enkele maanden ging het flashen van de image op de Xtrend ET7000 probleemloos.
      Wanneer ik nu een nieuw zip-bestand ophaal bij OpenPli en deze image op mijn decoder wil zetten lukt het niet mee.
      Ik doe alles hetzelfde als voorheen, doch nu start de decoder gewoon op en wordt de USB stick genegeerd.
      Op de decoder staat nu Build 2018-07-30 en Enigma versie 2018-09-04 (6.2 release).
      Verder heb ik per 26-11-2018 een upgrade van de software gemaakt. Alles werkt perfect.
      Helaas heb ik de betreffende image niet meer.
      Ter info nog het volgende:
      Ook het flashen van de OpenPli  7.0 Releae Candidate gaat niet.
      Komt dit probleem bekend voor?? 
    • By pieter532
      -- prefix moet zijn ET7000 / zit er niet bij -- 
       
      Het lukt mij niet om een NFS mount te maken van mijn ET7000 (OpenPli 6.2) naar mijn QNAP NAS.
      Ik maak gebruik van (via het menu Network) Networkbrowser. Deze ziet de QNAP NAS waar ik op klik. Selecteer de juiste share. En daarna worden de instellingen voor je ingevuld. Ik activeer de share (local name QNAPNAS, mount type NFS share, IP nr ..., Server share /Download, use as hdd No, Mount options rw, nolock,tcp - kortom standaard).
       
      Wanneer ik deze activeer en op de command line het commando 'onderschep' wordt het onderstaande command uitgevoerd.
      mount -t nfs -o tcp,noatime,rw,nolock <ip nr>:/Download /media/net/QNAPNAS
       
      Voer ik handmatig dit commando uit op de command line krijg ik de volgende melding.
       
      mount.nfs: Protocol not supported
      mount.nfs: Protocol not supported
      mount: mounting <ip nr>:/Download on /media/net/ failed: Permission denied
       
      Op de QNAPNAS heb ik NFS v3 en v4 geactiveerd. En de share op de QNAP NAS heeft read/write voor everyone.
       
      Kan iemand mij verder helpen?
       
       
    • By Kaka1
      Hallo samen wie kan me helpen ik heb Xtrend 7000 gekocht en wil cccam opzetten maar krijg melding dat login of password niet klopt 
    • By bloem-bloem
      Ik heb een Xtrend ET7500 receiver met 2 tuners (en twee signaal kabels erop aangesloten), met een 1 TB harde schijf en software OpenPli 4 (kemel versie 4.4.8).
      Mijn probleem:
      Als Tv kijk en er is tegelijker tijd een opname bezig “bevriest” de receiver (na circa 50 minuten). D.w.z. beeld en geluid vallen weg en het apparaat reageert niet meer op commando’s van de afstandsbediening.
      Ik moet dan de receiver opnieuw opstarten d.m.v. de uit/aan knop achter op het apparaat. Hierna doet alles het weer en gaat de opname opnieuw door, maar na verloop van tijd (circa 40 minuten) “bevriest” de receiver opnieuw. Afhankelijk van hoe lang de opname is, bestaat de opname uit meerdere delen; deze kan ik wel bekijken.
      Als ik een opname maak terwijl de receiver op stand-by staat, verloopt alles zoals het hoort.
      Wie weet wat ik hieraan kan doen?
    • By tighar
      hallo,
      Ik wil mijn et 7500 flashen met  de nieuwe software van open pli.Ik heb de software gedownload en uitgepakt.
      Daarna gekoppieerd op een usb stick.
      De ontvanger uit gezet, met de aan / uit knop achterop.
      USB stick in de ontvanger.
      Ontvanger weer aan met de aan uit knop.
      De usb stick licht even op maar inplaats van te flashen gaat hij booten.
      Wat doe ik fout?
       
      Ik hoor het graag van jullie
×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy