Jump to content


Software-update Philips DSR 7121


HG5812

Recommended Posts

Hallo.

Op de site van Canal Digitaal is het volgende te lezen:

 

 

Op woensdag 20 september stellen we een software-update beschikbaar voor de Philips DSR 7121. De nieuwe software wordt aangeboden via satelliet. De update begint wanneer je de ontvanger opstart en duurt ongeveer 15 minuten, je kunt de voortgang zien aan het percentage dat wordt weergegeven in het display (0 - 100). 

Belangrijke opmerking: haal de ontvanger tijdens de update niet van de stroom.

Nadat de software is ingeladen behoren enkele onvolkomenheden in de huidige software-versie tot het verleden. Het gaat o.a. om het reageren van de satellietontvanger op de afstandsbediening van bepaalde tv-modellen van Philips, het vastlopen van het apparaat (bij intensief Teletekst-gebruik) en problemen met het geluid.  

Met de nieuwe software werkt de Philips DSR 7121 beter samen met UHD-televisies. Verder kan het apparaat na de update goed worden gebruikt zonder smartcard (om vrij-te-ontvangen zenders te bekijken) en zal het apparaat in staat zijn om nieuwe software zowel via de ASTRA 3- als de ASTRA 1-satelliet in te laden.  

Edited by HG5812
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.