Ga naar inhoud


5G biedingen


Aanbevolen berichten

Quote

Telekom heeft in Nederland 5G-frequenties in de persoon van haar dochteronderneming T-Mobile. De prijs hiervoor ligt in het negencijferige bereik.

In feite: T-Mobile betaalt 400 miljoen euro aan de Nederlandse overheid voor een 20-jarige licentie, die op haar beurt in totaal ruim 1,23 miljard euro heeft opgehaald op de 5G-veiling, zoals gerapporteerd door "boerse.ARD.de" onder verwijzing naar staatssecretaris Keijzer, die de leiding heeft over de veiling.

De geveilde frequenties liggen in het bereik van 700, 1400 en 2100 MHz. Eén partij zou maximaal 40 procent van de licenties kunnen verwerven. Volgens het rapport hebben ook de concurrenten van Telekom, Vodafone en KPN, de veiling gehaald.

Aanvankelijk werd geen informatie gegeven over de exacte reikwijdte van de licenties. Aangezien KPN echter volgens de "Standard" heeft aangekondigd dat het 416 miljoen euro heeft uitgegeven aan zijn licentie, blijft 414 miljoen euro van de totale opbrengsten die aan Vodafone zouden moeten worden toegewezen, over als gevolg van de uitsluitingsprocedure.

Het vermoeden is dan ook duidelijk dat alle drie de partijen even uitgebreide frequentiepakketten hebben verworven.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

 

bron Digital Fernsehen.de

 

maar de veiling zou voortduren lazen we eerder in de krant...

Shaoline Satellite

Thievery Corporation

 
Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.