Ga naar inhoud


ceesv

Moderator
  • Items

    35783
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    191

3 Volgers

Aanvullende info

  • Geslacht
    Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

115520 profielweergaven
  1. Ik denk dat voor jou een Apple computer de oplossing is.😉
  2. Wanneer ik je goed begrijp heb jij nog steeds de meubels in huis die erin staan sinds je het huis betrok?😁
  3. Eh, is Windows geen operating systeem? Bedoeld om applicaties te starten. Het verandert toch niets aan de applicaties op je computer? Ziet Sat4all er op een Windows 11 computer er anders uit als op een Windows 10 Computer? Een paar jaar geleden veranderde het aanzien van deze website door een software wisseling. Ook toen klaagde een kleine groep dat men niet kom wennen en dat de oude siruatie beter was. Tegenwoordig klaagt er niemand meer. Maar ik weet zeker dat wanneer we morgen die verandering terug zouden draaien dezelfde klachten weer te horen zouden zijn en dat men terug wil naar de huidige situatie. De mens is een ondoorgrondelijk wezen.
  4. Het zou niet de eetlrste keer zijn dat een onderaannemer fouten maakt bij de verbouwing.
  5. En verder blijkt uit je verhaal dat de ventilatie na het installeren van de brandkleppen niet meer goed werkt. Ook klaag je over de combiketel die niet meer op temperatuur komt. Zaken waar je de technische dienst van je verhuurder over dient in te lichten, zij zullen moeten vaststellen of die brandkleppen goed werken en je combiketel repareren. Dus ga met je verhuurder aan de slag.
  6. Skew uitleg filmpje, voor Australië. Voor Europa is het principe hetzelfde.
  7. Het blijft koffiedik kijken hoe lang je nog een aantal zenders zonder CI module kunt bekijken. Een ding is duidelijk, veel nieuwe zenders zijn niet meer te bekijken zonder ci module. Het heeft veel weg van een sterfhuis constructie, de reden dat ik mijn abonnement eind verleden jaar heb beëindigd. Er zijn genoeg legale (goedkopere) alternatieven om tv te kijken. En om eerlijk te zijn, ik kijk nog slechts één tv programma op de Nederlandse TV, voor de rest kijk ik met de satelliet over de grens.
  8. Welkom, De skew van de lnb zou geen 0 moeten zijn bij Astra 23 dit zou het wegvallen van Nederland 2 en SBS kunnen verklaren. Afhankelijk van je locatie zou de skew van de lnb rond de - 7 graden moeten zijn voor Den Haag. Dat je na enkele dagen de schotel opnieuw moet uitrichten duidt erop dat de schotel verdraait of speling heeft.
  9. Het probleem zit in het distributienet, de grondkabels in het verdeelnet zijn te dun. De transformatoren zijn niet berekend op die stromen. Iedereen van het gas af betekent dat je voor elke m³ aardgas 10 kW/h over de kabels erbij moet transporteren. Er is niet genoeg materiaal en er zijn onvoldoende technici om het net uit te bouwen. De vergunningen duren jaren. Wr zijn bezig goede oude schoenen weg te gooien zonder nieuwe schoenen te hebben.
  10. Door de veranderde uitzend parameters zijn steeds meer transponders niet meer goed te ontvangen met deze antenne. Ik zou hem niemand meer aanraden. Een alternatief is de Selfsat.H50D, zoals Sprietje reeds aangaf.
  11. Dit komt voor technici niet als een verrassing, dit zagen we al jaren aankomen. Als het aan diverse partijen in de gemeenteraad ligt wordt het gebruik van elektrische auto’s in Utrecht binnenkort voor een deel ook aan banden gelegd. Om netcongestie te voorkomen moeten alle laadpalen in de stad gedurende delen van de dag uitgeschakeld worden, zo is het idee. Wethouder Lot van Hooijdonk (GroenLinks) geeft aan dat het volledig afschakelen van alle gemeentelijke laadpalen tot de mogelijkheden behoort. Utrecht kent al een milieuzone, dieselauto’s zijn in een deel van de stad niet meer welkom. https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/3710260/netcongestie-elektrische-autos-mogelijk-helemaal-niet-meer-opladen-in-utrecht Ze zijn in Utrecht van lotje getikt.
  12. Net bij mijn buurman een modem vervangen met een beschadigde lan poort, ook blikseminslag. Werkte nog wel, maar de verbinding stond te klapperen. Het blijft in Frankrijk een probleem, die gevoeligheid voor hoge spanningen op het netwerk. In mijn opinie blijft dat de betere oplossing, die box heeft een klap gehad en zal niet meer 100% bedrijfszeker zijn. Ik heb een klein magazijn met de nodige apparaten op voorraad, dat heeft al velen in mijn omgeving gered. Je kan doorlopend hier bij vraag en aanbod goede gebruikte satelliet ontvangers ken voor klein geld. Een extra box in de kast zorgt voor continuïteit
  13. Zie ik nu 6 schotels op die tekening?
  14. Mijn dikke Diesel Duitser (G31) is zelfs nog iets schoner, Euro 6, 190 Pk. 1995 cc. 4,5 liter diesel/100 km. 119 gram Co2/100 km. Adblue voor extra filtering. En doorgaans 1.200 km axiradius tussen de tankbeurten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...