Ga naar inhoud


ceesv

Moderator
  • Items

    35930
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    195

3 Volgers

Aanvullende info

  • Geslacht
    Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

115770 profielweergaven
  1. ceesv

    Moppen deel 4

    Ik hoop dat je toch nog een leuke verjaardag hebt gehad Gerrit!
  2. Mag ik jullie eraan herinneren dat dit onderwerp over witte vlekken in een tv scherm gaat. Hier aub geen links rechts diskussie! Terug on topic!
  3. Men verwart steeds vaker weer met klimaat.
  4. Nee, daar is niet aan gedacht maar wel aan gender neutrale toiletten.
  5. Maar de essentie is, dat de lnb ruim voldoende mf signaal (900 - 2100 MHz.) Levert om voldoende signaal aan de ontvanger te leveren en daardoor vergevingsgezind is met betrekking tot de gekozen coax kabel. Wil je zwakke signalen ontvangen is een grotere schotel de beste oplossing gevolgd door een lnb met een laag ruisgetal. Mechanische eigenschappen van de kabel spelen een ondergeschikte rol, elke (coax) kabel dient men binnen de mechanische belastbaarheidsgrenzen in leidingen te trekken. Jaren geleden zijn hier al tests uitgevoerd met ruim 150 meter coax tussen lnb en ontvanger, waarbij er geen ontvangstproblemen optraden. Plaatsing en uitrichting van de schotel en niet te vergeten de lnb in de schotel zijn veel belangrijker.
  6. Die kans is groot, vandaag werd bekend dat de bouwkosten zijn geexplodeerd, de oorspronkelijke 400 miljoen worden 2 miljard! Iets met meer asbest als verwacht en een lekkende hofvijver.
  7. Het nieuwe kijken is youtube en co. En daar is steeds meer aanbod in 4k. Ik breng hele avonden door met het kijken naar hoe mensen de meest fantastische projecten tot stand brengen en oude gebruiksvoorwerpen en productieprocessen in leven houden. En de voorraad programma’s is onuitputtelijk. Het filmpje over het vervangen van de backlights is daarvan een mooi voorbeeld.
  8. Ik vrees dat dit een eigenschap is van het ci module.
  9. Een ontvanger kan vastlopen door een haperende harddisc.
  10. ceesv

    IPTV streams

    Mooi intiatief. Ik ben benieuwd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...