Jump to content

Skoopy

Members
 • Content Count

  134
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Skoopy

 1. 6 maanden dacht ik, zowel voor een nieuw contract als voor een overname. Mijn vraag was : Loopt het bellen vlotter? of krijg je daar ook geen gehoor?
 2. Iemand een actieve smartcard in de aanbieding? Een overname van light abonnement volstaat.
 3. De bereikbaarheid van de klantendienst van Tv-vlaanderen is beneden alle peil! Ik heb gechat: ze hebben me beloofd terug te bellen, niets gehoord. Ik heb via chat, op de mail knop gedrukt, en een mail gestuurd: niets gehoord ik heb via een invulformulier een vraag gesteld, enkel een automatische email ontvangen. Geen antwoord. Wat zijn jullie ervaringen met bellen: Ik heb geen zin om eindeloos aan de lijn te hangen en geen antwoorden te krijgen...
 4. De einddatum van mijn Joyne CI staat nog steeds op 30/4. Wat met de belofte tot einde mei? Doorstralen misschien wel, maar daar heb ik niets aan zonder decodering... Trouwens ook een zwakke reactie gehad van TV-vlaanderen na het invullen het online document. Een mail ontvangen met een abonementsvoorstel, en alles aan standaard voorwaarden zoals om het even welke nieuwe klant. Geen woordje uitleg over de technische verschillen, geen uitleg over de CI die maar 1 kanaal supporteert,..... Dus TV vlaanderen was enkel geïnteresseerd in de adreslijst? En daar stopt het
 5. Ik hoor ook dat de kwaliteit vd Franse kanalen op 5W in HD veel beter is dan het HD signaal van Proximus. Ik heb enkele dagen geleden via de chat aan TV-vlaanderen enkel vragen gesteld. Zoals compabiliteit van de ontvanger, 2 kanalen tegelijk bekijken via CI,.... Ze gingen me terugbellen,....alleen hebben ze niet gezegd of dat voor of na het beëindigen vh Joyne signal zal zijn🙄.
 6. Of je kan een andere spoelbak bovenop een bestaand toilet plaatsen. Zo heb ik hier een moderne Giberit spoelbak op een 35 jaar oude (merkloze) Wc geplaatst. Kijken of de openingen min of meer kloppen, en afdichten met een gelijmde rubberdichting. Is nu al enkele jaren lekvrij.
 7. Wat bedoel je met sluit niet volledig af: heb je een lek? Of loopt het water gewoon de WC in? In dit laatste geval zou ik het water uit de sasbak laten weglopen, en er enkele uren azijn in zetten. Veel kans dat het correct afsluit als de kalk opgelost is.
 8. Of, en dan bekijk ik het theoretisch: je steekt 2 CI kaarten, met bijhorende abonnement in 1 ontvanger met meerdere Sat ingangen. In theorie zou dat moeten werken. Ik denk er niet aan om TV-vlaanderen op deze wijze te belonen voor de restricties... Bottom line gaan de prijzen omhoog, en voor wie zijn ontvanger niet aan het internet hangt, worden de mogelijkheden dichtgeschroeft.
 9. Bij nader inzien is de meerwaarde van zo'n TV-vlaanderen decoder beperkt. De zenders zitten verspreid over heel wat transponders. Wat is de kans dat je net 2 programma's wil zien op dezelfde transponder? Het ding heeft maar 1 aansluiting, als je niet gecodeerde zaken in parallel met TV vlaanderen wil opnemen moet dat met een andere ontvanger. Dan kan ik evengoed mijn Mutant HD 51 4K blijven gebruiken. De enige meerwaarde zijn de internet gebonden functies. Vind ik zwak. Zo kan je niet concurreren tegenover Proximus, Telenet en Orange, met hun proprietary hardwa
 10. hmm, al die beveiligingen zijn niet in het voordeel van satelliet-TV Bij Joyne bleek dat ook niet te werken. Maar daar gebruikte ik maar 2 transponders. De functie achteraf decoderen werkte trouwens ook niet, ik heb me er nooit in verdiept. Enig idee of dat kan bij TV-Vlaanderen?
 11. Is er iemand die beiden in huis heeft? Tv vlaanderen heeft een beperkt aantal HD kanalen: welke is de kwaliteit tov Proximus?
 12. En 2 kanalen via 2 aparte schotels? Of heeft die M7 onvanger maar 1 ingang? Dus dat kan je niet testen met jouw ontvanger?
 13. Als 'Joyne' gedupeerde kijk ik uit naar een alternatief.😢 Als ex-joyne klant wordt voorgesteld om een nieuwe CI te komen, en dan zou ik gratis kunnen aansluiten. (Volgens mij gewoon een op dit moment, voor alle nieuwe klanten, geldende promotie). Ik heb nog enkele vragen, hopelijk hebben de ervaringsdeskundigen de antwoorden🙂 Ik begrijp dat ik mijn huidige ontvanger kan verder gebruiken? (Mutant HD 51 4K, met OpenPli 7.3). Laat die CI van TV vlaanderen toe om simultaan 2 kanalen te bekijken? (1 opnemen en 1 bekijken? Via de 2 aparte DVBS2xkaarten in mijn ontvanger?) Kan ik
 14. @digitaal kijker:hmm, Ik begrijp dat jij DAB vanuit Nederland vlot kan ontvangen? 9D kan ik probleemloos ontvangen, ongeacht in welke richting de antenne staat. 11C als ik heel goed richt op Westdorpe. 12C (NPO) dat heb ik al gescand, maar kan ik niet beluisteren. Ik denk dat ik Terneuzen heb gescand. Aangezien jij in Gent op 25m hoogte, het DVB-T2 signaal niet kan ontvangen. Is de kans heel klein dat ik Goes kan ontvangen. Als ik richt op Breda ontvang ik enkel 9D, geen enkele andere DAB multiplex. En ook geen DBT-T2. De locatie op de zolder he
 15. Tiens, en op welke locatie zit jij dat je zowel DAB NL als FR ontvangt?
 16. ik betwijfel dat je stick DVB-T2 MPEG 4 codec H.265/HEVC. compatibel is.
 17. Denk dat ik het meeste kans maak op Goes of Breda. Breda had ik al geprobeerd, zonder succes. Goede site die fmscan! De antenne richting westen gedraaid, op de DAB haal ik nu ook 12C (NPO) voor het eerst binnen. Straks, als het afgekoeld is op zolder, de antenne verplaatsen, zodat ze recht op Goes kan kijken.
 18. Roosendaal ligt op 57 km, maar dat is een 5Kw zender (118m) Goes is 55km 5kw (136m) Breda is dan weer een zender van 15kw (127m) Maar in elk geval bedankt voor de extra informatie!
 19. In de buurt van Mechelen. 9D komt uitstekend binnen, ongeacht hoe ik de antenne richt. Ik vermoed 7A al eens gescanned te hebben, maar kan het niet beluisteren, en mijn ontvanger laat in dat geval niet toe om de frekwentie te zien.
 20. Ik probeer de FTA uitzendingen van KPN te ontvangen met een UHF richtantenne op zolder. (Een 8 tal meter boven de begane grond + zeeniveau 9m =17m) Op welke zender locatie kan ik best richten? Breda ligt op 67 km vermogen van 20 Kw. Of kan ik beter op andere locatie richten? https://nl.wikipedia.org/wiki/DVB-T-frequenties Weet iemand of de zenders richtantennes hebben of ook volop richting zuiden stralen? Met diezelfde UHF antenne ontvang ik trouwens op DAB 9D radio Zeeland,Rijnmond,Brabant, Zeeland NL Bijwijlen detecteer ik DAB11C of 12C. Maar dat si
 21. Als Vlaams abonnee heb ik nog niets vernomen van Joyne. Misschien mogen wij wat langer blijven kijken dan in NL😀. (Ik had dan ook al betaald tot einde 2021!) Of zijn ze mijn gegevens kwijt? De administratie liep nogal rommelig. Zeker bij aanvang: ik heb een half jaar of langer korting gekregen...
 22. of je kan ook voor deze van Amiko/Edison,... gaan Kost 19 euro, heeft 10 poorten en werkt uitstekend
 23. Verschil met gas is dat het verwarmen van buiten naar binnen gaat. Bij inductie verwarm je het metaal, van waaruit te warmte zich van binnen, via warmte geleiding, naar de email laag verplaatst.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.