Ga naar inhoud

Muis en toetsenbord werken niet meer


pirrewit
 Delen

Aanbevolen berichten

Ik heb een acer touchscreen met los toetsenbord en draadloze muis.

Met touch werkt alles perfect.

De losse componenten plots niet meer.

Heb ik ergens op het los toetsenbord met bvb de Fn toets en nog wat alles uitgeschakeld.?

Wat kan ik nog doen anders dan heropstarten wat zonder oplossing bleek?

Alvast dank.

Grts

Dreambox 8000 Openpli 7.3  HDD 1,5 TB west. dig

VU Ultimo Openpli 8.0 HDD 1.0 TB

diseq astra 1 2 3 hotbird sirius thor

Link naar bericht
Delen op andere sites


Naar apparaat beheer, daar de muis en toetsenbord verwijderen.

Dan opnieuw opstarten en dan zal het wel weer werken, anders even kijken of je wel de goede drivers hebt.

De microsoft drivers halen de originale drivers weg en werken zelf waardeloos.

 

post-51681-0-70451300-1472564766_thumb.png

Link naar bericht
Delen op andere sites

  • V.I.P.

ik bedoelde niet dat u gedronken zou hebben, maar dat een fles direct naast een infraroodmuis en toetsenbord echt storing veroorzaakt

die fles verstrooid de IR onleesbaar voor het usb dongeltje an uw pc

Force DMaster 1122, Force DMaster 1145, DM7000, DM500, DM800, DM7020, DM7020HD, Vu+ DUO, Vu+ SOLO2, Vu+ Ultimo, Vu+ Utimo4K, Vu+ ZERO4K

Link naar bericht
Delen op andere sites

De voeding volledig verwijderen en na 20 seconden terug insteken in het touchscreen was de oplossing.

De stekker uit de muur en voeding laten insteken was geen oplossing.

De oorzaak evenwel blijft onbekend. Zo maar van de ene minuut op de andere.

grts

aangepast door pirrewit

Dreambox 8000 Openpli 7.3  HDD 1,5 TB west. dig

VU Ultimo Openpli 8.0 HDD 1.0 TB

diseq astra 1 2 3 hotbird sirius thor

Link naar bericht
Delen op andere sites

  • Moderators

sowieso even kijken in apparaatbeheer of er niet toevallig iets mis is met je usb drivers.

 

Anders even op de acer website kijken of je een handleiding kan raadplegen of er inderdaad een functie toets is die muis+keyboard uit kan schakelen.

 

Hmmz, zie net dat het opgelost is :)

VU+ Duo2  met VTi  13 VU+ Uno met VTi  9.0.2

geen Canal Digitaal meer en geen Sparql iptv meer
Triax 78, astra 1,2,3, HB

Link naar bericht
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.
Opgelet: Je bericht zal moeten worden goedgekeurd door een moderator alvorens het zichtbaar zal worden.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Delen

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
  • Gerelateerde inhoud

    • Door on1bes
      Na de laatste Win10 v2400 update deze week zijn er terug netwerkproblemen.
      Dat was enig tijd geleden (vorig jaar of zo) ook al het geval: toen was er een probleem dat MS Windows 10 het SMB netwerk protocol niet meer ondersteunde.
      Als iemand netwerk-shares gebruikte ( Sat Box, USB stick in Router, enzo), ware die plots niet meer zichtbaar.
      Het aanzetten van het oude SMB v1 protocol in Windows loste dit op. MS had dit evenwel niet graag, maar het werkte terug !
      Ik heb natuurlijk onmiddellijk gecheckt of dit oude protocol nog aan stond, en dat is YES.
      Nu is het probleem gelijkaardig, dat de netwerk-shares wel zichtbaar zijn in b.v. "deze PC", maar NIET benaderbaar zijn.
      Je krijg een foutvenstertje, dat de netwerknaam niet meer geldig is ! en moet die opnieuw aanmaken, telkens na een herstart.
      Een workarround is, dat je zelf je netwerk-schares namen moet verwijderen, en terug moet aanmaken. Hierna zijn ze meestal terug benaderbaar.
      Heel lastig dus als je een hard-disk of USB stick of Sat-bax via je netwerk hebt zitten. Ik heb dit op verschillende computers/Laptop's.
      Ik heb vandaag nog es getest  op een oudere machine met Win10 v1903, en die had (nog) geen problemen.
      Op een ge-update machine (laptop en een gewone PC) naar Win10 v2004 is dit WEL een probleem.
      Is dit een bug in Windows, of is men ons weer aan het pesten vanuit MS, ik weet het nog niet.
      Op internet ga je weinig nuttigs vinden, dat zijn allemaal oude verhalen van de vorige netwerkproblemen met SMB1 protocol.
      Nuttige reacties zijn welkom.
    • Door pirrewit
      Ik heb Defender ipv Avast maar ik weet niet meer waar ik een schedule kan maken om een scan op te starten.  Er stond/staat er wel ergens een maar die start niet meer op het ingestelde uur en ik vind niet terug waar ik dat heb ingesteld.
      grts
    • Door Con
      Er moeten 2 HD's (1,5 TB en 0,5 T gekopieerd worden
      naar een 4 TB schijf (meerde partities)
       
      Via verkenner wordt dat  minimaal nacht- dan wel weekwerk.
       
      Is er een alternatief?
    • Door wanderer
      hoe kan ik een gedownload bestand dat uit meerdere .rar0 files bestaat uitpakken?
      zie de afbeelding
       

    • Door Pluizebol
      In mijn auto gebruik ik een USB-stick met meer dan 600 MP3 liedjes die ik aan de lopende band laat afspelen.
      Mijn probleem is (was) dat ik steeds aan die volumeknop zat omdat liedjes soms stille en luide passages hebben.
      Ik probeerde am MP3Gain, SoundUniformizer maar die brachten geen soelaas.
      Nu ben ik aan de slag gegaan met MP3GainPRO en die levert perfect af waar ik naar zocht.
      Alle liedjes hebben nu hetzelfde geluidsniveau maar ook binnen elk liedje is het geluidniveau constant.
       
    • Door boudeman
      Ik zoek naar een truc om een programma na een boot automatisch maar wel vertraagd (eigenlijk als laatste in een reeks) te laten opstarten. Ik denk aan een vertraging van bijv. 10-20 sec.
      Doel is om  het Kodi scherm meteen actief te hebben in plaats van nu, waarin andere schermen op de voorgrond zichtbaar worden.
    • Door pirrewit
      De laatste tijd gaat de virusscan zijn gangetje. Avast is al jaren geprogrammeerd om te starten om 14.00 hr. Dat ging al honderden keren goed maar de laatste weken start hij naar eigen goeddunken ergens tussen 14.00 en 20.00 hr. Nooit meer op een vast tijdstip. In de settings staat nog steeds keurig 14.00.
      De laatste dagen is er ook nog de screensaver die raar doet. Soms valt die gewoon weg en staat er in de instellingen niet meer "foto's" zoals ook al jaren maar simpelweg "geen"  en dan komt er uiteraard geen screensaver. Terug foto's instellen en dan gaat het weer goed maar onbekend voor hoe lang weer. Gebeurd soms eens per dag soms meerdere malen per dag.
      grts
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.