Ga naar inhoud

Hoe bestanden overzetten van een windows phone naar pc en omgekeerd?


sattv4iedereen
 Delen

Aanbevolen berichten

Hi,

van een iphone, en een android telefoon, kan je bestanden van en naar de telefoon overzetten via de bijgeleverde data kabel. bij de iphone is dat met itunes, en bij android is dat via windows verkenner.

Ik heb een windows phone, en wil op dezelfde wijze data overbrengen, maar er komt niks op mijn pc, van nieuwe hardware, en er komt gewoon niks op windows verkenner.

Nogal raar dat een windows phone geen gegevens op een normale wijze kan overbrengen naar een windows pc. Moet ik een speciaal programma op pc of phone plaatsen om dat te kunnen doen?

Ik doe het nu omslachtig met one drive, maar ik wil een micro sd kaartje met muziek inbrengen, en dan lijkt one drive voor enkele Gb's niet meer geschikt.

Doe ik iets verkeerd?

Ontvangst hotbird met tivusat kaart via de vu zero 4K.cd riant (tijdelijk enkel de tv app).tvv sat en antenner via tv. telenet met de telenet box, en een vu uno 4k dvb-c fbc tuner met ci+ (tv met een kaartje).Informatie die ik geef, gaat over de Belgische situatie, tenzij anders vermeld|

Link naar bericht
Delen op andere sites


Moet je dit niet ergens, net als bij Android, instellen dat de Windows phone als externe opslag moet gezien worden.

 

Ook bij de meeste Android phones werkt dit standaard niet en moet je dit instellen.

 

lees heir meer : http://www.asoftech.com/articles/windows-phone-enable-mass-storage.html

 

mvg

aangepast door jeevanhoof

dreambox8000 ,  BigBisat met Smart Titanium, Alps, en 2 X Inverto Black Ultra

VU+ solo2

Link naar bericht
Delen op andere sites

 • Moderators

probeer eens een andere kabel. Mijn windows phone wordt gewoon herkend, en ik zie zowel de interne storage als ook de sd kaart die ik erin heb zitten.

 

Anders even kijken in device manager of daar vraagtekentjes staan en of je daar de driver van kan vinden.

VU+ Duo2  met VTi  13 VU+ Uno met VTi  9.0.2

geen Canal Digitaal meer en geen Sparql iptv meer
Triax 78, astra 1,2,3, HB

Link naar bericht
Delen op andere sites

Dank voor de tips, ik zal ze eens proberen. Maar normaal, zie je dat hij nieuwe hardware zoekt. vindt die dat niet, dan geeft die melding dat hij de driver niet vindt. Ik gebruik dezelfde kabel als mijn android telefoon.

Ik heb hem inderdaad niet ontgrendeld en zal dat eens proberen. Ik zie niks in windows verkenner.

Ontvangst hotbird met tivusat kaart via de vu zero 4K.cd riant (tijdelijk enkel de tv app).tvv sat en antenner via tv. telenet met de telenet box, en een vu uno 4k dvb-c fbc tuner met ci+ (tv met een kaartje).Informatie die ik geef, gaat over de Belgische situatie, tenzij anders vermeld|

Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik heb hier geprobeerd op een windows 10.Telefoon ontgrendeld en dan de usb stekker erin, en de pc zag hem staan  :) .

Is het nu een windows 7, of was omdat hij vergrendeld was? wordt vervolgd.

Ontvangst hotbird met tivusat kaart via de vu zero 4K.cd riant (tijdelijk enkel de tv app).tvv sat en antenner via tv. telenet met de telenet box, en een vu uno 4k dvb-c fbc tuner met ci+ (tv met een kaartje).Informatie die ik geef, gaat over de Belgische situatie, tenzij anders vermeld|

Link naar bericht
Delen op andere sites

 • 2 weken later...

Apple OS, IOS, Android, PC onderling data overzetten doe ik met Wifi File Transfer (werkt goed en is gratis).

Nu bezig met soortgelijke  App aan het schrijven in Titanium om zodra een apparaat binnen mijn netwerk thuis komt automatisch een sync maakt met de NAS. Data zoals contacten, foto's, chatgeschiedenis etc hebben voorrang. In map op iedere device waar ik mee bezig ben in documenten worden bijgewerkt naar laatste datum bewerking.Push melding dat het gedaan is moet er nog in en ook dat er een tijd aan gekoppeld kan worden zoals nacht. Ben nogal eens bezig met 3D en dan werkt het prettig omdat bestanden nogal groot zijn en ik de databundel van de telco liever niet voor sync gebruik (10x een bestand van 345 Mb kost me mijn maandbundel anders). NFC inbouwen in een wireless charger zou ook een oplossing kunnen zijn. Steeds pluggen is niet besteed aan mij. 

Link naar bericht
Delen op andere sites

Wat een gedoe allemaal. Email, contacten, agenda en dat soort geneuzel heb ik op mijn mail server (dat kan ook bijvoorbeeld Gmail zijn). Alle andere data bewaar ik in de cloud (bijvoorbeeld Dropbox, iCloud, Stack of als je het liever thuis hebt zoiets als Owncloud)  Andere telefoon?  Inloggen in 3 accounts en alles heb ik terug en alle data is eventueel te benaderen zonder dat ik mijn telefoon bij de hand zou hebben. En die andere telefoon hoeft niet persé een iPhone te zijn.

 

Komt geen kabeltje aan te pas.

Synology DS414 + DS1815+(8GB) + iPad Pro 10.5 64Gb (iOS 11) + iPhone 7+ 128 GB (iOS 11) + MacbookPro 15" 2016 (MacOS  High Siera 10.13)  + Apple Watch Series 3 (WOS 4) + Apple TV3 + Apple TV4 + Nvidia Shield + Microsoft Gecertificeerd.

Link naar bericht
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.
Opgelet: Je bericht zal moeten worden goedgekeurd door een moderator alvorens het zichtbaar zal worden.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Delen

 • Wie is er online   0 leden

  • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
 • Gerelateerde inhoud

  • Door on1bes
   Na de laatste Win10 v2400 update deze week zijn er terug netwerkproblemen.
   Dat was enig tijd geleden (vorig jaar of zo) ook al het geval: toen was er een probleem dat MS Windows 10 het SMB netwerk protocol niet meer ondersteunde.
   Als iemand netwerk-shares gebruikte ( Sat Box, USB stick in Router, enzo), ware die plots niet meer zichtbaar.
   Het aanzetten van het oude SMB v1 protocol in Windows loste dit op. MS had dit evenwel niet graag, maar het werkte terug !
   Ik heb natuurlijk onmiddellijk gecheckt of dit oude protocol nog aan stond, en dat is YES.
   Nu is het probleem gelijkaardig, dat de netwerk-shares wel zichtbaar zijn in b.v. "deze PC", maar NIET benaderbaar zijn.
   Je krijg een foutvenstertje, dat de netwerknaam niet meer geldig is ! en moet die opnieuw aanmaken, telkens na een herstart.
   Een workarround is, dat je zelf je netwerk-schares namen moet verwijderen, en terug moet aanmaken. Hierna zijn ze meestal terug benaderbaar.
   Heel lastig dus als je een hard-disk of USB stick of Sat-bax via je netwerk hebt zitten. Ik heb dit op verschillende computers/Laptop's.
   Ik heb vandaag nog es getest  op een oudere machine met Win10 v1903, en die had (nog) geen problemen.
   Op een ge-update machine (laptop en een gewone PC) naar Win10 v2004 is dit WEL een probleem.
   Is dit een bug in Windows, of is men ons weer aan het pesten vanuit MS, ik weet het nog niet.
   Op internet ga je weinig nuttigs vinden, dat zijn allemaal oude verhalen van de vorige netwerkproblemen met SMB1 protocol.
   Nuttige reacties zijn welkom.
  • Door pirrewit
   Ik heb Defender ipv Avast maar ik weet niet meer waar ik een schedule kan maken om een scan op te starten.  Er stond/staat er wel ergens een maar die start niet meer op het ingestelde uur en ik vind niet terug waar ik dat heb ingesteld.
   grts
  • Door Con
   Er moeten 2 HD's (1,5 TB en 0,5 T gekopieerd worden
   naar een 4 TB schijf (meerde partities)
    
   Via verkenner wordt dat  minimaal nacht- dan wel weekwerk.
    
   Is er een alternatief?
  • Door wanderer
   hoe kan ik een gedownload bestand dat uit meerdere .rar0 files bestaat uitpakken?
   zie de afbeelding
    

  • Door Pluizebol
   In mijn auto gebruik ik een USB-stick met meer dan 600 MP3 liedjes die ik aan de lopende band laat afspelen.
   Mijn probleem is (was) dat ik steeds aan die volumeknop zat omdat liedjes soms stille en luide passages hebben.
   Ik probeerde am MP3Gain, SoundUniformizer maar die brachten geen soelaas.
   Nu ben ik aan de slag gegaan met MP3GainPRO en die levert perfect af waar ik naar zocht.
   Alle liedjes hebben nu hetzelfde geluidsniveau maar ook binnen elk liedje is het geluidniveau constant.
    
  • Door boudeman
   Ik zoek naar een truc om een programma na een boot automatisch maar wel vertraagd (eigenlijk als laatste in een reeks) te laten opstarten. Ik denk aan een vertraging van bijv. 10-20 sec.
   Doel is om  het Kodi scherm meteen actief te hebben in plaats van nu, waarin andere schermen op de voorgrond zichtbaar worden.
  • Door pirrewit
   De laatste tijd gaat de virusscan zijn gangetje. Avast is al jaren geprogrammeerd om te starten om 14.00 hr. Dat ging al honderden keren goed maar de laatste weken start hij naar eigen goeddunken ergens tussen 14.00 en 20.00 hr. Nooit meer op een vast tijdstip. In de settings staat nog steeds keurig 14.00.
   De laatste dagen is er ook nog de screensaver die raar doet. Soms valt die gewoon weg en staat er in de instellingen niet meer "foto's" zoals ook al jaren maar simpelweg "geen"  en dan komt er uiteraard geen screensaver. Terug foto's instellen en dan gaat het weer goed maar onbekend voor hoe lang weer. Gebeurd soms eens per dag soms meerdere malen per dag.
   grts
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.