Ga naar inhoud

Sat4all gebruikt cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.
We delen ook informatie over gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.
Lees meer over het gebruik van cookies op sat4all in onze Privacy Policy

Ik accepteer alle cookies

Welkom op Sat4all

Welkom op Sat4all! Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website, kan je gratis registreren. Geregistreerde leden kunnen o.a. gebruik maken van de volgende extra functies:
  • Reageren op berichten/Plaatsen van nieuwe berichten
  • Abonneren op bericht-updates
  • Je eigen profiel aanmaken, vrienden zoeken
  • Downloaden van bijlagen
  • Uitgebreide zoekfunctie
Dus... registreer nu geheel gratis op Sat4all!


Wij respecteren je privacy!


Foto
DM800HD-SE

db 800se feez regematig wat te doen

Dreambox

  • Login om te beantwoorden
5 reacties in dit onderwerp

#1 Offline Guus - Geplaatst: 3 januari 2017 - 13:07

Guus

    Sat4all Lid

  • Leden
  • 24 berichten
  • LocatieSweden

mijn db 800se stopt regelmatig  en gaat ook nietmeer aan de gang ,dan moet ik de cam weer op starten ,

wat is daar aan te doen .?

mvr gr Guus





#2 Offline Tonskidutch - Geplaatst: 3 januari 2017 - 13:13

Tonskidutch

    Sat4all verslaafd

  • Leden
  • 41673 berichten
  • Locatiever weg van hier

het beste is dat je dan eens een hele verse flash van je image uitvoert zonder al te veel zaken terug te zetten met restore

meestal is iets corrupt geraakt en wordt de receiver instabiel

 

vooral door stroom uitzetten zonder vooraf officieel af te sluiten gebuurt dat (algemene opmerking)

 

of door slecht geschreven of incompatibele plugins

 

flashen is altijd leuk moet je maar denken


het is nooit te laat, het is eerder nog te vroeg


#3 Offline weemh003 - Geplaatst: 8 januari 2017 - 12:45

weemh003

    Aspirant lid

  • Aspirant leden
  • 1 berichten

Het kan ook een teken zijn dat  je voeding slecht is, ik had dat ook en mijn voeding gaf het op deed niks meer. andere voeding passend gemaakt van een oude wii en box loopt niet meer vast.

Ook beeld freezen is verlede tijd.



#4 Offline Baguette - Geplaatst: 8 januari 2017 - 13:48

Baguette

    Sat4all Lid

  • Leden
  • 19 berichten
Lijkt op de CCcam 2.3.0 buffer overrun. Deze speelt bij alle M7 zenders (Canal Digitaal, TVV, TéléSat). Plaats een CCcam.prio in /etc (of de directory waarin CCcam.cfg is geplaatst..

#5 Offline Codx - Geplaatst: 8 januari 2017 - 15:13

Codx

    Sat4all Core Member

  • Leden
  • 2398 berichten
  • LocatieIn the middle of everywhere

Yep CCcam.prio plaatsen met de juiste inhoudt en je problemen zijn opgelost.


SCHOTEL: 1,2 Mtr 50E-55W / 60cm Astra 19/23 / RTL-SDR 24-1700 Mhz
RECEIVERS: Dreambox DM8000/800SE Sat & Kabel / Rpi2 ADS-B (MLAT) FlightFeeder
US IPTV:  300 HD channels / KODI / 60 TB SAN / Internet: 500/500 Mbit


#6 Offline DIGIWIEW - Geplaatst: 8 januari 2017 - 21:39

DIGIWIEW

    Sat4all Fan

  • Leden
  • 1618 berichten
  • Locatienijmegen

of oscam gaan gebruiken loopt prima zonder gedoe







Mogelijke gelijksoortige onderwerpen Collapse

  Onderwerp Forum Gestart door Statistieken Laatste bericht