Ga naar inhoud


1 euro bijbetalen per Nota?


CanalDigitaalfan

Aanbevolen berichten


Ik neem aan dat dat van te voren is aangekondigd. Maar dan zou ik nu toch maar die automatische incasso regelen. Als die nota iedere maand weer verstuurd wordt, is dat anders toch een beetje weggegooid geld.  

  • Like 1

Geregistreerd lid Sat4All sinds : 6-6-2001 (oorspronkelijk 1-12-2000)
Ontvanger : VU+ DUO 4K  (Digitenne via DVB-T2 en FTA-zenders via DVB-S2X en streams) 
Schotel : Visiosat Bisat
Ontvangst van : Astra 1, Astra 2, Astra 3 en Hot Bird

Link naar reactie
Delen op andere sites

1 uur geleden, DirkDigler zei:

Als fan betaal je die 1 Euro toch graag?😉

Inderdaad, die gebruiker zat in het verleden en dat op verschillende forums te pronken dat hij de Nederlandse commerciële zenders vanuit België kon bekijken via satelliet.

En nu klaagt die steen een been dat hij moet bij betalen.🤠

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Moderator

1 Euro valt nog mee, Leeuwarden rekent 9 Euro wanneer je jouw boete wilt betalen.

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Duo 4K SE BT, Vu+ Solo 4K, Rebox-8500, Rebox-8000, Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik meen eigenlijk dat dit verboden is om extra te rekenen bij acceptgiro's.  Elke firma/ondernemer die regelmatig abonnementsgelden incasseert moet deze gewoon innen, of rekening, of accept, of per mail oid. Alle gevallen moeten de bedragen gelijk zijn, de ene wijze van betalen mag niet meer kosten dan de andere.Sinds 23-7-2009 zijn er 2 rechters die onafhankelijk van elkaar hebben uitgesproken, dat er geen extra administratiekosten (bij gebruik van een acceptgiro) mogen worden berekend, tenzij het bedrijf 2 of meer gratis betaalwijzen aanbiedt en de klant aangeeft dat hij wél met een acceptgiro wil betalen.. Feit is dat de meeste bedrijven gewoon onrechtmatig doorgaan met het in rekening brengen van extra kosten bij het gebruik van een acceptgiro. Je zult dus zelf aktie moeten ondernemen en bij het betreffende bedrijf schriftelijk moeten aangeven dat je die extra kosten niet meer zult betalen en waarom je dat doet. Lees ook even de uitspraak van het kantongerecht
te Haarlem van 23-07-2009 LJN: BJ4855, zaak/rolnr.: 415843 / CV EXPL 09-1336. van het arrest:

 

ECLI:NL:RBHAA:2009:BJ4855 LJN BJ4855, Rechtbank Haarlem, zaak/rolnr.: 415843 / CV EXPL 09-1336, 23-7-2009, Civiel recht :: Jure.nl

 

Het is inderdaad wettelijk niet meer toegestaan om bij een bepaalde betalingswijze (bijvoorbeeld een acceptgiro), de kosten door te berekenen naar de klant, tenzij aan de klant tenminste meer dan 2 gratis betalingsmogelijkheden worden aangeboden, waarvan de klant geen gebruik wenst te maken.

Het is  wel degelijk verboden zie de uitspraak van het kantongerecht
In deze zaak heeft de rechter de kostenopslag als onredelijk bezwarend verklaard, zelfs als deze kostenopslag staat vermeld in de algemene voorwaarden.

  • Like 1

HUMAX iCord is vervangen door de VU+  4k SOLO,

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...