Ga naar inhoud


paardengek

Lid
  • Items

    5726
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

5 Volgers

Over paardengek

  • Verjaardag 02/23/1969

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Luinjeberd

Recente bezoekers van dit profiel

2802 profielweergaven
  1. Wanneer je formateert via windows, dan wordt het geformateerd met Ex fat en geen FAT32. Gebruik je daarvoor het programma FAT32format, dan wordt het keurig FAT32.
  2. paardengek

    PRE ZERO

    Of dat de containers op een verkeerde plaats c.q, op een niet bereikbare plaats wordt neer gezet. Of dat er auto's wordt geparkeerd net voor te legen afval container, zodat Pre Zero er dus niet bij kan. Andere keus: Breng het zelf even naar de gemeentelijke milieustraat.... ( Dat kan met oud papier, maar waarschijnlijk niet met restafval ) Dus Formulerfs, er zal dus echt wel een oorzaak zijn, waarom iets niet uitgevoerd wordt. Een fatsoenlijk telefoontje richting de opdrachtgever ( Gemeente Haarlem ? ), zou oplossend kunnen werken, wanneer de oorzaak bekend is, waarom het niet geleegd wordt. En wanneer het probleem / oorzaak wegnomen is, zal de container vast en zeker op vaste tijdstippen worden geleegd.
  3. Contact opnemen met KPN. Mijn ervaringen met KPN is goed, tweemaal binnen 24 uur na melding defect, nieuwe TV box mogen ontvangen.
  4. Penthe, Uitstekend uitgelegd. Net als bijna bij alles, wanneer je er geen verstand van hebt, blijf eraf. En vraag iemand, die er wel verstand van heeft !
  5. Kun je gewoon beter naar de echte bakker gaan voor lekkerder en gezonder brood, dan de supermarkt zooi.
  6. ???? Vreemde reactie. Er is in geen enkele reactie sprake illegale IPTV. Misschien een betere leesbril kopen ?
  7. Probeer eens de USB stick te formateren met het programma "Fat32format" . In windows formateren werkt vaak niet echt lekker.
  8. Ik zou eerder de oorzaak zoeken in het decoderen. Probeer eens Oscam. Kost je alleen wat inlees werk en dus tijd. Of probeer het opname verhaal eens met allemaal fta zenders. Gaat het dan wel goed, dan zal de oorzaak het decoderen zijn.
  9. Nee, deze gaan op in de grote gesubsidieerde grote zonneparken. Die tevens veroorzaken dat bij veel zon, de netspanning te hoog gaat worden ( 230V plus 10% =253 volt AC )
  10. Ook geheel mee eens. Maar ook op diverse andere media ( denk aan youtube ) zijn veel van deze samenzweringstheorieën te vinden.
  11. Vermoedelijk wordt bedoeld, dat een illegale cardsharing c-lijn niet meer werkt
  12. Misschien is het handiger, dat je duidelijk en in details je probleem duidelijk maakt. Dan krijg je ook een antwoord, waarmee je verder kunt. Maar ik snap je probleem duidelijk niet, net als 18 miljoen andere lezers.
  13. Goedemorgen, Als ik deze site lees: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/rijbewijs/vraag-en-antwoord/met-welk-rijbewijs-mag-ik-een-motorvoertuig-met-aanhangwagen-besturen mag je met BE rijbewijs met een combi gewicht ( aanhanger plus auto ) meer dan 3500 kilogram wegen. Met vriendelijke groet, paardengek
  14. Waarschijnlijk is de oorzaak hiervan: oude android versie. Google play service voor android 4.4 en ouder is gestopt door google. Simpel gezegd: voor nood, gebruik deze telefoon alleen maar voor bellen. P.S. Ik zie dat deze oude telefoon in 2010 voor het eerst is uitgebracht. Dus van oorsprong is deze telefoon 13 jaar oud. Dus je kunt via google play store niets meer downloaden. Ook mail is niet meer te gebruiken. Vergelijk het maar, dat je nu een oude computer gebruikt met windows 95 erop. Deze versie werkt ook niet met modernere software. Met vriendelijke groet, paardengek
  15. Ik heb deze ontvanger niet, maar heb je al eens een andere USB stick geprobeerd ? En gebruik je de goede USB poort ( USB 2.0 ) ? Met vriendelijke groet, paardengek
×
×
  • Nieuwe aanmaken...