Ga naar inhoud


vu solo2 proleem met zenderlijst


scirocco60

Aanbevolen berichten

ik was overgestapt naar vti 6 in plaats van open pli.

maar kreeg problemen met de settingslijst en de rotor.

daarom ben ik terug naar open pli gegaan.

maar de problemen zijn nog niet weg.

als ik de settingslijst van henk er op zet.

zie ik bij de sat posities  bij de zenders n/a staan.

in plaats van de zender naam.

ik heb nu een fast scan gedaan en krijg 13 19.2 23.5 en 28.5 alleen te zien

op veel zenders regeert de rotor ook niet ?

zoals van 19'2 naar 23'5  blijft hij stil staan.

als ik een andere zender op 23'5 selecteer draait hij ineens wel.

ik heb de sg2100 gereset maar dat wil niet helpen.

tuner A heb ik als rotor staan

tuner B staat uit.

iemand een idee

humax 5400/skystar 2 /moteck 2100 A/ Vu duo/skystar hd/vu solo2/triax 98 cm

Link naar reactie
Delen op andere sites


de fastscan is voor mij geen optie,

ik gebruik altijd een manual scan per satelliet positie met ->

netwerk zoeken ja

wissen ja

tja dat duurt natuurlijk langer (maar die procedure bezig ik enkel een keer per maand of twee maanden)

 

dan heb ik altijd de juiste zenders en ook beeld erop

soms verdwijnen enkele zenders na zoń scan en staat er n/a (not available) en dat is dan ook juist

daar die zenders van de transponder verwijderd zijn (zie kingofsat.net ≳ nieuws)

 

probeer het eens met manual scan..,

fast scan kan ook nooit bedoeld zijn voor rotor by the way

aangepast door Tonskidutch

I Don't Know Why

Norah Jones

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

net met dreambox edit de zenderlijst in de solo geladen. 

dat gaat dus wel goed geen n/a meer op de zenders.

en de rotor draait naar de sat waar de zender staat.

als er n/a staat draait de rotor niet naar de sat.

gelukkig opgelost

wat er nou fout gaat in de software manager van de solo.

betreft het downloaden van de settings lijst weet ik ook niet.

af en toe is Linux niet te begrijpen

humax 5400/skystar 2 /moteck 2100 A/ Vu duo/skystar hd/vu solo2/triax 98 cm

Link naar reactie
Delen op andere sites

er is een verschil in de satellite.xml

dat is jammer maar al jaren zo...

 

ik speel dus echt na het image erop te hebben gezet < geflashed > enkel mijn settings terug als mijn netwerk staat

zonder default list laden via setup wizard

zonder scan nadat de tuner configuratie is ingesteld ( neen later )

 

dan kloppen de ingespeelde lijsten (settings en satellite.xml)

dat lijkt tegenstrijdig

doe dat echter al jaren zo na een flash en vooral na wisselen tussen image teams

I Don't Know Why

Norah Jones

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...