Ga naar inhoud


Vervangingsprogramma accu’s MacBook Pro 13”


Jürgen

Aanbevolen berichten

Apple heeft een vervangingsprogramma gestart voor eigenaren van de 13"-MacBook Pro-laptops zonder Touch Bar die tussen oktober 2016 en oktober 2017 geproduceerd zijn. De accu's van die laptops kunnen defect raken en opzwellen.

 

Op de pagina over het vervangingsprogramma, zie onderstaande link, geeft Apple aan dat het defect aan de accu geen gevaar oplevert. Gebruikers van MacBook Pro-laptops kunnen op de pagina het serienummer van hun laptop intypen om te controleren of de accu van hun laptops het defect kunnen hebben.

Volgens Apple komt het probleem alleen voor bij MacBook Pro-modellen zonder Touch Bar die tussen oktober 2016 en oktober 2017 zijn gemaakt. De modellen met Touch Bar en nieuwere laptops schijnen veilig te zijn.

Gebruikers van laptops met defecte accu's kunnen de accu gratis laten vervangen bij een Apple Store of geautoriseerde Apple-winkel. Wanneer de computer andere schade heeft die het vervangen van de accu in de weg zit, kunnen er voor de reparatie wel kosten in rekening gebracht worden.

 

Bron Tweakers.net

 

https://www.apple.com/nl/support/13inch-macbookpro-battery-replacement/

 

Mijn laptop valt daar precies onder en gaat dus morgen naar een Apple dealer voor het uitvoeren van het vervangingsproces.

Mac Mini M2 2023 - iPad Air 2021 - Iphone XR - Apple TV 4 2021

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...