Jump to content


Vervangingsprogramma accu’s MacBook Pro 13”


Jürgen

Recommended Posts

Apple heeft een vervangingsprogramma gestart voor eigenaren van de 13"-MacBook Pro-laptops zonder Touch Bar die tussen oktober 2016 en oktober 2017 geproduceerd zijn. De accu's van die laptops kunnen defect raken en opzwellen.

 

Op de pagina over het vervangingsprogramma, zie onderstaande link, geeft Apple aan dat het defect aan de accu geen gevaar oplevert. Gebruikers van MacBook Pro-laptops kunnen op de pagina het serienummer van hun laptop intypen om te controleren of de accu van hun laptops het defect kunnen hebben.

Volgens Apple komt het probleem alleen voor bij MacBook Pro-modellen zonder Touch Bar die tussen oktober 2016 en oktober 2017 zijn gemaakt. De modellen met Touch Bar en nieuwere laptops schijnen veilig te zijn.

Gebruikers van laptops met defecte accu's kunnen de accu gratis laten vervangen bij een Apple Store of geautoriseerde Apple-winkel. Wanneer de computer andere schade heeft die het vervangen van de accu in de weg zit, kunnen er voor de reparatie wel kosten in rekening gebracht worden.

 

Bron Tweakers.net

 

https://www.apple.com/nl/support/13inch-macbookpro-battery-replacement/

 

Mijn laptop valt daar precies onder en gaat dus morgen naar een Apple dealer voor het uitvoeren van het vervangingsproces.

iMac 24” 2022 - iPad Air 2021 - Iphone XR - Apple TV 4 2021

Link to comment
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.