Ga naar inhoud


Drs. IJzerbout

Lid
  • Items

    10081
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    167

4 Volgers

Over Drs. IJzerbout

  • Verjaardag 03/29/1955

Contact methoden

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Dubai Media City & Ras al-Khaimah, UAE
  • Interesses
    Mijn vrouw, satellietontvangst, oude buizen & radio´s, alles met Broadcast en elektronica in het algemeen.

Recente bezoekers van dit profiel

644882 profielweergaven
  1. Ik maak er geen afstudeer project van hoor. Het leek me alleen wel een vermelding waard.
  2. Hier het bewijs dat oude batterijen niet hoeven te lekken. Deze is uit de jaren 50 geschat, dus 70 jaar oud en lekt niet. Ja, ik weet het, is geen alkaline maar zink/kool. Maar die konden wel degelijk lekken.
  3. Beste satters. Duracell batterijen staan of stonden bekend als batterijen die erg goed zijn en lange tijd hun capaciteit houden. Dat kan allemaal wel zo zijn maar ik vind het grote kl*te batterijen hoofdzakelijk vanwege hun slechte eigenschap wat lekken betreft. Wat jaren geleden hadden we (ik) een heftige discussie omdat Sprietje thuis bakjes had met batterijen die eigenlijk verbruikt waren maar hij nog voor diverse andere toepassingen nuttig vond. Ik kan de thread helaas niet meer vinden. Welnu @Sprietje. Hier een foto van een simpel radiootje met 2 Duracell batterijen dat behoorlijk schade aangericht heeft. Misschien een les om batterijen te ontzorgen ook als ze nog niet leeg zijn maar wel wat tijd achter de rug hebben. Ik noem ze Duraleak.
  4. Het zullen 3 fasen motoren zijn. 4 fasen motoren zijn doorgaans stappen motoren.
  5. 😂😂😂😂 Eigenlijk had ik nog een idee gekregen waarmee je eenvoudig en zelfs met veel plezier gratis als toegift stroom kan opwekken. Je hebt er 2 personen bij nodig. Maar aangezien er hier ook jonger publiek meeleest houd ik het maar liever voor me. 🤭🫣
  6. En……als aanvulling heb ik mijn grammofoonplaten verzameling weer herontdekt en draai de mooiste platen (nee, ik noem het geen vinyl. Dat doen de hifi fidelidisten). Een plaat draaien is stukken leuker dan het aanklikken van een mp3 en dergelijke. Het is voor mij een cult. En het geluid zeker niet slecht.
  7. Dat laat ik liever aan MrDish over.
  8. Inderdaad, dan ga je prioriteiten zetten voor de komende tijd in de hoop dat je gezond blijft.
  9. Ik kan er op mijn werk, in mijn kantoor naar kijken, in de bar en thuis op de kabel. Het boeit me niet meer zo erg. Vroeger wel, maar de spanning is er voor mij af. Dat is jammer. Er zijn nog veel andere leuke dingen te doen. Verder heb ik het boek lezen terug ontdekt. Iedere week lees ik een boeiend boek. 📕 Met een goed glas whiskey 🥃 heerlijk genieten.
  10. daar geloof ik niets van. Het spul dat je rookt moet donders goed spul zijn.
  11. Eerste vooraf beelden van testritten in Monaco. Uit niet nader te willen noemen kringen zijn mij de eerste beelden toegespeeld van de F1 race in Monaco. 🇲🇨
  12. Je kunt natuurlijk ook zo’n schoepenrad in de waterleiding monteren. Dan heb je stroom op ieder moment dat je water verbruikt.
  13. Er zijn gelukkig veel andere dingen waar ik mee zoet ben. En de uitslag van de F1 lees ik dan wel op dit forum (met behulp van het schoepenrad in een andere thread 🤗🫣🤭)
  14. Via-plee gaat de prijzen met maar even 12,5% verhogen. Over mijn lijk als ik dat moest betalen. Dan maar geen Formule 1 waar de winnaar al van te voren bekend is. Formule 1-platform Viaplay komt met flinke prijsverhoging https://www.nu.nl/economie/6309974/formule-1-platform-viaplay-komt-met-flinke-prijsverhoging.html
×
×
  • Nieuwe aanmaken...