Ga naar inhoud


DVB-organisatie keurt CI+ 1.4-specificatie goed


whatyouneed

Aanbevolen berichten

De Digital Video Broadcasting-organisatie heeft versie 1.4 van de CI+-specificatie goedgekeurd. De volgende stap is de implementatie ervan. De nieuwe standaard moet het mogelijk maken om met een CI+-module twee videostreams te decoderen.

1322564671.pngDe DVB-organisatie heeft tijdens zijn 69ste DVB Steering Board het groene licht gegeven aan de 'commercial requirements' van de nieuwe CI Plus v1.4-specificatie. De goedkeuring betekent dat de technische uitwerking van de specificatie kan beginnen en geschat wordt dat dit ongeveer een jaar in beslag zal nemen.

De nieuwe CI+ 1.4-standaard moet het voor een CI+ 1.4-module mogelijk maken om twee videostreams simultaan te decoderen. Dit is handig voor bijvoorbeeld digitale videorecorders met twee tuners. Daarmee kan de tv afgestemd worden op een kanaal, terwijl tegelijk een programma op een ander kanaal wordt opgenomen.

Ook biedt de nieuwe iptv-versleutelingsstandaard ondersteuning voor internetcontent beveiligd met drm. Andere nieuwe features zijn onder meer browserextenties voor CI+, extra ondersteuning voor uri's, en extensies voor module-applicaties.

 

 

bron: internet

Waarom drukken we harder op de toetsen van de afstandsbediening als de batterijen bijna leeg zijn?

 

ik zie ik zie wat jij niet ziet !!!

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...