Ga naar inhoud


UPC introduceert Horizon-settopbox pas in derde kwartaal


whatyouneed

Aanbevolen berichten

UPC is van plan om de Horizon-settopbox vanaf het derde kwartaal van dit jaar te gaan aanbieden; een halfjaar later dan verwacht. Dat is grofweg een jaar nadat het platform werd gepresenteerd. Het is nog onbekend wat de settopbox gaat kosten.

Aanvankelijk mikte UPC nog op een launch in het eerste kwartaal van dit jaar, maar bij de presentatie van zijn kwartaalcijfers maakte UPC-eigenaar Liberty Global bekend dat de introductie is uitgesteld tot het derde kwartaal. Dan is het al ongeveer een jaar geleden dat de Horizon-settopbox werd aangekondigd.

De settopbox maakt het mogelijk om via apparaten die met de settopbox zijn verbonden, zoals tablets, laptops en mobiele telefoons, televisie te kijken en films te huren. Het is nog onbekend wat UPC-abonnees moeten gaan betalen voor de settopbox: UPC-woordvoerder Maaike Scholten stelt daar nog niets over te kunnen zeggen. Eerder sprak UPC-directeur Robert Dunn over 'enkele euro's' per maand.

Uit de kwartaalcijfers blijkt dat UPC in het eerste kwartaal van 2012 maar liefst 100.000 individuele abonnees minder had dan een jaar eerder. In het afgelopen kwartaal had de isp 1,8 miljoen abonnees; een jaar eerder waren dat er nog 1,9 miljoen. Daar staat tegenover dat het aantal abonnementen wel groeide, al is de groei lastig te specificeren: de manier waarop UPC de cijfers meet, was een jaar geleden nog anders

 

 

default.jpg

 

1315502051.jpeg1315502052.jpeg

 

 

 

bron: internet(tweakers.net)

Waarom drukken we harder op de toetsen van de afstandsbediening als de batterijen bijna leeg zijn?

 

ik zie ik zie wat jij niet ziet !!!

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...