Ga naar inhoud

Sat4all gebruikt cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.
We delen ook informatie over gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.
Lees meer over het gebruik van cookies op sat4all in onze Privacy Policy

Ik accepteer alle cookies

Welkom op Sat4all

Welkom op Sat4all! Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website, kan je gratis registreren. Geregistreerde leden kunnen o.a. gebruik maken van de volgende extra functies:
  • Reageren op berichten/Plaatsen van nieuwe berichten
  • Abonneren op bericht-updates
  • Je eigen profiel aanmaken, vrienden zoeken
  • Downloaden van bijlagen
  • Uitgebreide zoekfunctie
Dus... registreer nu geheel gratis op Sat4all!


Wij respecteren je privacy!


Foto

Geen geluid bij L1 TV

Ziggo

  • Login om te beantwoorden
2 reacties in dit onderwerp

#1 Offline Alex1970 - Geplaatst: 16 december 2016 - 14:03

Alex1970

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 3618 berichten
  • LocatieZHZ

Als enige zender bij Ziggo heb ik op L1 TV geen geluid. Op beide SID's
Alle andere zenders hebben wel geluid.

Als ik via een Humax kijk heb ik wel geluid op L1 TV.

 

Uiteraard diverse nieuwe scans gedaan, software-update enz.

 

Receiver is Xtrend ET10000 met OpenPLi.


Xtrend ET10000: 2x DVB-S2, 2x DVB-C/T2, 1x DVB-T (USB), 1x TBS5925 (DVB-S2), IPTV SatDreamGR 4.x image

Xtrend ET9500: 1x DVB-S2, 1x DVB-C, 1x DVB-T (USB), IPTV OpenPLi 4.x
Channel Master 120cm offset + Black Ultra LNB (Ku-band): 23.5°E-30°W, 150cm prime-focus (C-band): 20°E/5/11°W (Ku-band): 39°E-24.5°W, 80cm vast: 28.2°E/23.5°E/19.2°E/13°E | DVB-T/DAB: VHFIII/UHF combi-antenne op zolder.




#2 Offline stevie-v - Geplaatst: 17 december 2016 - 09:04

stevie-v

    Sat4all regular

  • Leden
  • 2973 berichten
  • Locatieergens op deze aardbol

Ik draai VTI 11 op mijn Vu solo 4k ik heb wel geluid op die zender dit is wat ik even aan wil geven.


VU solo 4k ,twin satelliet tuner en 1 kabel tuner en VU solo se v2 ,dual kabel tuner...E85 Maximum multi focus schotel en een Triax 88cm schotel met een 2 way Triax lnb rail....5.0w 0.8w 4.8e 9.0e 13e 19.2e 23.5e 28.2e....VTI 11.0.1..6 Inverto black ultra twin lnb's en 2 Alps twin lnb's

#3 Offline Alex1970 - Geplaatst: 19 december 2016 - 02:08

Alex1970

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 3618 berichten
  • LocatieZHZ

VTi is er alleen voor de VU+ dus dat gaat mij niet lukken.

De lui van OpenPLi adviseren mij om een schoon image te flashen (vanwege een ander probleem) en aangezien OpenPLi (4.0) geen multistream ondersteund zal dat denk ik OpenATV zijn.


Xtrend ET10000: 2x DVB-S2, 2x DVB-C/T2, 1x DVB-T (USB), 1x TBS5925 (DVB-S2), IPTV SatDreamGR 4.x image

Xtrend ET9500: 1x DVB-S2, 1x DVB-C, 1x DVB-T (USB), IPTV OpenPLi 4.x
Channel Master 120cm offset + Black Ultra LNB (Ku-band): 23.5°E-30°W, 150cm prime-focus (C-band): 20°E/5/11°W (Ku-band): 39°E-24.5°W, 80cm vast: 28.2°E/23.5°E/19.2°E/13°E | DVB-T/DAB: VHFIII/UHF combi-antenne op zolder.






Mogelijke gelijksoortige onderwerpen Collapse

  Onderwerp Forum Gestart door Statistieken Laatste bericht