Ga naar inhoud


Zenderoorlogje rond ‘Mooi en Meedogenloos’ ?


Jean-Claude

Aanbevolen berichten

‘Mooi en Meedogenloos’ verdween enkele maanden geleden dan wel van het kleine scherm toen Fox besliste om de reeks niet langer uit te zenden, maar ondertussen raakte bekend dat zowel Eclips TV en ZES de soap vanaf maandag zullen brengen.

Een unicum in Vlaanderen, zoveel is zeker. Eclips TV, de zender voor mantelzorgers en vijftigplussers, besloot als eerste de draad weer op te pikken. Dat ZES nu hetzelfde gaat doen, komt voor Eclips dan ook als een verrassing. “Toen we dit hoorden, kwam dat ook voor ons als een verrassing. Eerlijk: we dachten zelfs eerst dat het een grap was’, klinkt  het bij de zender. ’Wij hebben een hele tijd geleden contact gehad met de mensen achter ‘Mooi en Meedogenloos’ in Brussel. Ze vroegen ons toen of we er een probleem mee hadden dat ze nog zochten naar een zender om de soap in Wallonië te kunnen uitzenden. Wij hebben toen gezegd dat dit voor ons geen probleem was. Er werd ons toen ook gezegd dat er voor Vlaanderen niemand anders zou zijn. We hebben toen een contract opgemaakt, maar het territorium staat daar niet duidelijk in beschreven. Die misser zal ons geen tweede keer overkomen. Weet je, deze aankoop heeft ons heel wat geld gekost. Maar we wilden dat doen, omdat we onze kijkers iets unieks wilden bieden. En we geloven er nog steeds in, voor alle duidelijkheid. We kunnen hier niets aan veranderen, maar we proberen het positief te bekijken. Uiteindelijk draait het om twee verschillende zenders met een verschillend doelpubliek. Bovendien kan je bij ons ‘Mooi en Meedogenloos’ bekijken zonder reclame.”

Bij ZES zijn ze zich van geen kwaad bewust. “Wij hebben samengezeten met de makers en de rechtenhouders”, zo zegt woordvoerder Kristof Demasure. “We hebben toen afgesproken om het programma vanaf komende maandag uit te zenden. Wat ons betreft is er geen sprake van exclusiviteit. Verschillende zenders kunnen het programma brengen. We willen het heel bewust overdag op ZES brengen omdat we vinden dat het binnen onze programmatie past. We wisten dat Eclips TV het programma ook zou brengen, maar wij zien daar geen problemen in. Het programma zal zowel bij ons als bij Eclips TV op verschillende momenten worden uitgezonden. De kijker kan zelf kiezen wanneer hij of zij kijkt.”

bron : Het Laatste Nieuws

DreamBox 8000+Xtrend ET10000+Gigablue UHD 4K, openPLi, CCcam, CD+TVV kaarten (gene zever), wavefrontier T90, EMP Centauri 33/12 multiswitch en VEEL te weinig slaap.

Link naar reactie
Delen op andere sites


word op facebook ook fel over bericht op een fanpage van days of our lives die verdwenen is, eclips tv word gespamd met vele berichten daarover en zes had eerst geen interesse in de serie na vele vragen van fans en opeens deze week melden ze dat ze het ook gaan uitzenden.

iets wat vele fans niet begrijpen op Facebook hoe ze zo de klant kunnen voorliegen.

velen zeggen dat ze naar eclips tv gaan kijken omdat er geen reclame op komt en op zes het zeker 1 a 2 keer zal onderbroken worden door reclame.

er staat nog veel te gebeuren, Zes meld het programma al in hun EPG, Eclips tv zal het donderdag doorgeven aan de providers hun nieuwe programma info dat op telenet bv niet is gevuld vanaf 3 september s'morgens 8 uur.

Dreambox DM920: 2x Triple tuner (2x DVB-S2X multistream + DVB-C/T2) - T90 met 8 lnb's.

Tiny audio M7+, konig ANT-UV11L-KN en versterker konig ANT amp kit-10,

Konig FTA20

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ach hier in Nederland wordt het ook door meerdere zenders aangeboden. Mijn vrouw blij (die volgt alle soaps tot 20:30). Daarna gaat de TV uit.

Raspberry Pi 3B+ Argolis Triple Reader Kaartserver + Smargo

Vu+ Zero 4K DVB-S2X, Vu+ Zero 4K DVB-C/T2, DM525 Combo, DM920 UHD

VU+Ultimo4K BTE,  DM-Three UHD, Ziggo, HD+, TV-Vlaanderen, ORF, TiVuSAT, Fransat, SRG

5°W, 0.8°W, 4.8°E, 9°E, 13°E,19.2°E, 23.5°E, 28.2°E. Triax 88 en Wavefrontier

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...