Jump to content

Wit beeld met grijze pikken


meijelsat
 Share

Recommended Posts

Hallo. Ik ben bezit van 6 jaar oude gehuurde kabel decoder van Samsung SMT-C7140B met 500GB harde schijf. Bij opstarten beeld logo goed .maar na opstarten kwam geen beeld meer. Ik vraag HDMI-kabel of kabel decoder kapot is? Ik en mijn broer alle geprobeerd om  herstellen maken. Lukte echte niet. Wat moet ik dan doen of Ziggo kan helpen?

IMG_20200918_212252.jpg

Groetjes Jan (Meijelsat)

Ik ben gehandicapt met slechthorend, moeilijk praten/lopen/bewegen/leren en 100% geestelijke goed. ik weet alles over satelliet-tv en DVD/BLU-RAY

DM7020HD TRIAX 90cm LNB`S

Link to post
Share on other sites


Ik heb nu nieuwe ontvanger/decoder van Ziggo. het merk is Humax IRHD5300c en veel mooi beeld en scherp  dan Samsung SMT-C7140B.

Maar èèn ding problemen geen harde schijf om opnemen en zelf bewaren programma`s. kun je misschien even helpen  vooe hard disk extern voor Humax IRHD5300c

500 GB of 1 TB kan vinden?

 

 

 

 

downloads (2).jpg

Groetjes Jan (Meijelsat)

Ik ben gehandicapt met slechthorend, moeilijk praten/lopen/bewegen/leren en 100% geestelijke goed. ik weet alles over satelliet-tv en DVD/BLU-RAY

DM7020HD TRIAX 90cm LNB`S

Link to post
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By Lodewieka
   Goedendag,
    
   Sinds enkele dagen ben ik in bezit van een Samsung QE55Q80RAT. Gekocht in Frankrijk want daar woon ik. Waar ik voorheen geen problemen had met het ontvangen en goed doorgeven van de Nederlandse Canal Digitaal  is het nu een probleem.
   Op de eerste dag hebben we alles ingevoerd,(taal, land etc) en konden we Canal digitaal even ontvangen.
   Daarna hebben we alleen maar zwart beeld en geen geluid bij de Nederlandse zenders. Als we zappen zie ik wel de onderste balk even in beeld (met de zender en het programma) maar meer niet.
   Duitse zenders krijg ik wel beeld maar geen geluid.
   TV gereset, maar levert geen vooruitgang. 
   Is er iemand die raad weet?
  • By Big fellow
   Ik ben mij een beetje aan het verdiepen in het gebruik van IPTV op mijn Samsung TV. Ik heb een paar "test links" gekregen, en ik ben bezig deze te testen. Voor het testen gebruik ik "Smart IPTV" en "SET IPTV". Kwa bediening vind ik de "SET IPTV" app de beste, maar deze heeft heel weinig instellingen. Ik wil de buffer grootte zetten op 10 seconden, maar dat is niet mogelijk. De "Smart IPTV" app heeft deze mogelijkheid wel, maar die is erg traag kwa browsen etc. En ik vind de algehele interface gewoon minder.
    
   Is er een app die een goede interface heeft, met ook veel instellingsmogelijkheden? Gratis of betaald maakt mij niets uit, zolang het maar een goede app is 🙂
    
   Bedankt!
    
  • By stevie-v
   Welke tv heeft jullie voorkeur, ook hoor ik graag waarom dit i.v.m. aanschaf nieuwe tv?
  • By ebhoorn
   Ok, een week terug de bescheiden 40" LED TV uit 2009 vervangen door een onbescheiden 55" uitvoering. Walgelijk groot.  Het past nauwelijks op het bestaande tableau. Het geluid is ook beter, maar ... hoe kan je slim alleen de subwoofer - onderdeel van een 5.1 home Cinema system uit 2001 - aansluiten?
    
   Omdat de nieuwe aanwinst een groter kastvolume heeft, is het geluid van de televisie aanmerkelijk beter dan dat van haar voorganger. De lage tonen zouden beter kunnen. Nu heb ik een home cinema system uit 2001 (never heard of HDMI or Bluetooth - maar wel vvoorzien van een optische ingang). Voor de hand ligt dan om een glasvezeltje te koppelen, of een analoge kabel te koppelen met de 5.1 receiver - klaar is Kees. Nadelen zijn: naast de afstandsbediening van de TV en de Sat receiver komt nummer 3 eraan: dat van het home cinema system. Of...we laten het home cinema system permanent aan staan - maar dat is geen optie.

   Het wilde idee wat ik heb is om een bluetooth adapter (bijvoorbeeld zo'n logitech geval  van 39 Euro of een ali-express geval van 9,-) vast te plakken aan sec de subwoofer, en deze te koppelen aan de overgebleven ingang links op de foto. Even de bluetooth adapter pairen met de Samsung TV, en dat zou dan moeten werken. 
    
   Voordelen:
   De 5.1 receiver staat buiten spel en geen derde afstandsbediening nodig.
    
   Vragen heb ik ook:
   Klopt dit concept (gaat het werken?)
   Blijft mijn subwoofer - die nu standby staat - als gevolg van de immer alerte bluetooth adapter niet permanent aangeschakeld staan, met een navenant energieverbruik?
   What about de volumeregeling, of kan je dat ook op de TV onafhankelijk instellen
   Heeft iemand zo'n werkende setup, en wat zijn de tips, welke adapters zijn aanraders?
    
   En ja....ik moet de achterzijde van mijn subwoofer een keer afstoffen.
    
    


  • By ferranti
   goeiemorgen
    
   volgende installatie
   tv vlaanderen 60cm met tv vlaanderen triple lnb
   sab sky 4800 mini satelliet ontvanger
   samsung ue43ku6670s tv
    
   ik weet het niet meer, ik krijg het niet afgesteld
   wat is nu de beste methode om de schotel goed af te stellen
   de lnb is met de mal al uitgericht
   zijn der bepaalde waarden die ik moet invullen 
   voor diseqc 1.0 en diseqc 1.1 lnb en transponder dat ik zeker ben dat ik de juiste satelliet heb
   op welke satelliet moet ik me concentreren bij het afstellen
    
   mvg
   carlo
    
    
  • By Istvan
   Hallo mensen die hopelijk meer verstand hebben van canal digitaal hebben dan zij zelf.
    
   Ik heb al meerdere malen geprobeerd het probleem te verhelpen met behulp van canal digitaal maar zij weten blijkbaar niks van ci modules en LNB instellingen. Daarom hoop ik hier meer succes te hebben. het probleem is:
    
   Het lukt niet om via cd tvv telesat de zenders in te laden, het ons wel gelukt via de ''normale'' manier maar dan krijgen we niet een normale zenderlijst wat wel handig is, zelf heb ik een handleiding gemaakt om dit te doen maar deze werkt niet meer. (we verhuren ons huisje soms dus vandaar een handleiding) deze zal ik bij dit bericht toe voegen. Ik hoop dat jullie kunnen uitvinden wat het probleem is en ons verder te helpen.
    
   Alvast bedankt. István
  • By Big fellow
   Ik heb bij mijn ouders een Samsung UE49KS7000 televisie staan welke een "vreemd" probleem heeft.
   Nadat ik de Astra satelliet had gescanned heb ik opeens geen toegang meer tot een aantal menu items, waaronder de Reset functie (Instellingen -> Ondersteuning -> Zelfdiagnose -> Resetten). Ook is sindsdien de sleeptimer geactiveerd...?
   De televisie is geinstalleerd door de lokale handelaar, dus ik weet niet of hij wat heeft ingesteld...
    
   Dus nu wil ik een factory reset doen, mogelijkerwijs via het service menu... Maar dan moet ik wel weten hoe ik daar toegang tot krijg...
    
   Alle hulp is welkom!
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.