Ga naar inhoud

Sat4all gebruikt cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.
We delen ook informatie over gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.
Lees meer over het gebruik van cookies op sat4all in onze Privacy Policy

Ik accepteer alle cookies

Welkom op Sat4all

Welkom op Sat4all! Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website, kan je gratis registreren. Geregistreerde leden kunnen o.a. gebruik maken van de volgende extra functies:
  • Reageren op berichten/Plaatsen van nieuwe berichten
  • Abonneren op bericht-updates
  • Je eigen profiel aanmaken, vrienden zoeken
  • Downloaden van bijlagen
  • Uitgebreide zoekfunctie
Dus... registreer nu geheel gratis op Sat4all!


Wij respecteren je privacy!


Foto
ET6500

Xtrend et6500 Booting

Xtrend et6500

  • Login om te beantwoorden
7 reacties in dit onderwerp

#1 Offline Stylolaz - Geplaatst: 14 februari 2017 - 00:02

Stylolaz

    Aspirant lid

  • Aspirant leden
  • 4 berichten

Beste,

 

Titel zegt het al. Heb hierover meerdere topics gezien maar niks wil uithalen.

 

Bootloader al geprobeerd. Via Telnet(putty) niet bereikbaar.

 

Display van het apparaat geeft et6x00 aan met Xtrend logo in beeld, meer dan dit gebeurd er niets.

 

Wie kan me hiermee helpen!





#2 Offline snopper - Geplaatst: 14 februari 2017 - 13:40

snopper

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 721 berichten

ben bang dat je kastje ook offer geworden is van het security board probleem. Is deze van de stroom geweest? Als er een batterij inzit heb je deze eruit gehaald of vervangen?

 

Snopper


Xtrend ET9500 met OpenPli 3.0 met Kathrein 90cm (19.2 en 23.5)

#3 Offline Stylolaz - Geplaatst: 14 februari 2017 - 15:25

Stylolaz

    Aspirant lid

  • Aspirant leden
  • 4 berichten
Hij is van de stroom geweest.
Batterij niet aan gezeten of vervangen.

Dit is nadat ik het apparaat heb geupdate, sindsdien xtrend logo in beeld en et6x00 in display verder gebeurd er niks.

#4 Offline snopper - Geplaatst: 16 februari 2017 - 12:43

snopper

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 721 berichten

en opnieuw flashen? Misschien is het flashen niet goed gegaan ...


Xtrend ET9500 met OpenPli 3.0 met Kathrein 90cm (19.2 en 23.5)

#5 Offline Stylolaz - Geplaatst: 17 februari 2017 - 17:16

Stylolaz

    Aspirant lid

  • Aspirant leden
  • 4 berichten
Heb hem zeker 5 keer geflasht, zelfde effect.

#6 Offline zeeteefje - Geplaatst: 17 februari 2017 - 18:27

zeeteefje

    Sat4all Regular

  • Leden
  • 131 berichten

 

 

 Via Telnet(putty) niet bereikbaar.

Weet je zeker dat je het juiste IP nummer hebt?

 

Reageert ie ook niet op de afstandbediening?



#7 Offline Stylolaz - Geplaatst: 17 februari 2017 - 18:37

Stylolaz

    Aspirant lid

  • Aspirant leden
  • 4 berichten
Yup juiste ip adres.

Afstandsbediening reageert niet.

#8 Offline fbouwman - Geplaatst: 19 februari 2017 - 21:18

fbouwman

    Lid

  • Leden
  • 123 berichten
Is niet je security board.
Als dat kapot is kun je nog steeds inloggen via telnet.

ET10000 + Wavefrontier T90 + OpenATV + DNS323






Mogelijke gelijksoortige onderwerpen Collapse

  Onderwerp Forum Gestart door Statistieken Laatste bericht