Jump to content
Sign in to follow this  
dreamboxzrend

userbouquet lijst 5-5-2020

Recommended Posts


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By Daan
   Net iptv op de box gezet nu heb ik een echo op elke kanaal, iemand daarmee bekend mee ?
  • By CaptDistraction
   In de "Hans" settingslijsten staat een leuk aantal Filipijnse zenders.
   Helaas werken de meeste niet. Alleen CNN en een paar religieuze zenders geven beeld.
   Misschien heeft iemand wat betere resultaten gekregen, maar mij is het niet gelukt.
   Omdat de meeste links ook in VLC geen sjoege geven,  neem ik aan dat ze verouderd zijn.

   Eentje die wel opvalt is deze :
   http://api.new.livestream.com/accounts/15418593/events/4787138/live.m3u8
   In VLC geeft deze beeld, maar in enigma2 (openpli, vu-uno) niet.
   Is er een manier om toch beeld te krijgen ?
    
   En lukt het iemand om hier beeld te krijgen ?:
   https://bit.ly/3ainBEl
   Of
   http://164.40.161.43:10011
    
    
    
  • By 8mile
   Ik wil wat meer weten over IPTV voor mijn Linux Enigma2 OpenPLI ontvanger die ik onlangs gekocht heb. Hoop dat iemand mij dit in het kort kan uitleggen/ in de juiste richting kan wijzen.
   - is alle free IPTV illegaal? Of is er ook gewoon legale free IPTV? Ik heb ook gelezen dat free IPTV eigenlijk alleen SD kwaliteit is. Er zijn een hoop satelliet en Digitenne zenders voor niks vandaar dat ik dat even vraag..
   - ik gelezen dat je bij internet op zo'n apparaat, dus ook IPTV lijkt mij, een VPN nodig hebt i.v.m. kwetbaarheid. Ik heb zelf IPVanish op Windows. Moet ik dan iets vergelijkbaars gebruiken of is een free VPN dienst voldoende?
   - welke plugins/extensies etc.. heb ik nodig voor IPTV? Basis en wat heb ik nodig voor IPTV zelf?
    
  • By mixfreak
   Eurojust hebben nationale autoriteiten in verschillende Europese landen opgetreden tegen een netwerk dat illegale streams van onder meer tv-kanalen en videodiensten aanbood. Ook in Nederland zijn servers in beslag genomen.
   Een woordvoerder van Eurojust vertelt aan Tweakers dat er in Den Haag, Amsterdam en Capelle aan den IJssel politieacties hebben plaatsgevonden waarbij apparatuur in beslag is genomen. Om hoeveel servers of satellietontvangers het precies gaat voor wat het Nederlandse aandeel betreft, is niet bekend. In totaal zijn elf aanhoudingen verricht, maar die vonden niet plaats in Nederland of België. Volgens de autoriteiten werden de gebruikte servers gehuurd door een criminele organisatie die vooral vanuit Spanje opereerde.
   Het is niet bekend hoeveel Nederlanders gebruikmaakten van de illegale streams. Volgens de woordvoerder van Eurojust waren dat er in België zo'n honderdduizend. De betalingen voor de dienst werden afgehandeld via servers die in Polen stonden. Doorgaans gebeurde dat via PayPal. Die Poolse betaalservers zijn in beslag genomen. Eurojust meldt dat er in totaal vijftig servers uit de lucht zijn gehaald. Die stonden in Frankrijk, Duitsland, Nederland, België, Denemarken, Zweden, Tsjechië, Polen en Spanje.
   Over de exacte modus operandi, de naam van de dienst, en de daarvoor gebruikte apparatuur konden woordvoerders van het OM en Eurojust geen informatie gegeven. Volgens Eurojust vertoont deze zaak de nodige overeenkomsten met een eerdere actie uit september vorig jaar. Dat was een grotere operatie waarin Nederland een grotere rol speelde. Daarbij zijn toen in totaal meer dan 200 servers uit de lucht gehaald, waarvan er 93 in Nederland zijn verwijderd.
   Waarschijnlijk zijn bij dit netwerk van de huidige operatie, net als bij de actie van september vorig jaar, de nodige satellietontvangers ingezet, waarbij het bijvoorbeeld om de Dreambox zou kunnen gaan. Daarmee is het signaal van bijvoorbeeld een tv-zender of videobetaaldienst door te geven als stream, maar in andere gevallen zijn de bronsignalen wellicht opgenomen via hdmi-aansluitingen. Vermoedelijk zijn deze streams vervolgens in servers gerepliceerd om ze bij zoveel mogelijk klanten te krijgen.
   Het Nederlandse OM meldt dat naar schatting in totaal 2 miljoen klanten nu geen gebruik meer kunnen maken van de illegale beelden. Volgens het OM kregen zij tegen een kleine vergoeding toegang tot zo'n veertigduizend televisiezenders, film- en seriediensten als Netflix, Amazon Prime en HBO. De organisatie zou hiermee naar schatting een winst van 15 miljoen euro hebben gemaakt.
   Bij de invallen en arrestaties zijn goederen ter waarde van 4,8 miljoen euro in beslag genomen en zijn banktegoeden ter waarde van 1,1 miljoen euro bevroren. De criminele organisatie begon in 2014 en accepteerde naast PayPal-betalingen ook reguliere banktransacties en betalingen met cryptomunten.
    
   Bron: Tweakers.net
  • By edbe
   ik vraag me af of de MBC group tv zenders ook legaal te vinden zijn op stream?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy