Ga naar inhoud


Pionewbie

Lid
  • Items

    2648
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    6

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

4539 profielweergaven
  1. Pionewbie

    Nu op Film 4+1

    Close Encounters Of The Third Kind 1977 Derector's Cut : Steven Spielberg : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Resolutie: 1140 x 480 Geen ondertiteling
  2. Alternatief: USB to Ethernet Adapter (USB Netwerkadapter) met grotere kans dat het werkt, maar geen garantie, Zijn er al vanaf € 11 exclusief verzending.
  3. Goed dat je de oorzaak van het probleem hebt gevonden.
  4. Nieuwssites achter een betaalmuur lees ik ook niet Ik heb het van een gratis Nederlandse nieuwssite.
  5. Waarom een Engelse site? Was gisteren al op Nederlandse nieuwssites te lezen
  6. Heb je al opgezocht (handleiding , internet) of er wel 2 x 8 GB geheugen in kan? Ik heb hier zelf ooit geheugen gekocht voor een laptop (inmiddels kapot) van 2 x 4 GB ter vervanging van de 2 x 2 GB die er in zat. Het was het juiste type geheugen, maar de laptop kon niet met zoveel geheugen overweg. Dat werd later ook bevestigd door fabrikant Medion.
  7. Pionewbie

    explosies

    Misschien wel van een propaangasfles.
  8. Op de mobiele telefoon kan de Digi-d app gegevens rechtstreeks uitwisselen met de website waar je wil inloggen, dus koppelcode invoeren en QR code lezen. Op de pc heb je geen app en dus ook niet die koppeling, daarom moet je de koppelcode zelf invoeren en de QR code zelf scannen.
  9. Ik heb hier twee loeplampen en de lenzen zijn ± 100 mm in doorsnede. Bij die dingen met een paar krokodillen klemmen zijn de lenzen vaak maar ± 60 mm doorsnede en dat vind ik persoonlijk te klein. Er zijn ook loeplampen met grotere lenzen (± 130 mm), maar dan kom je in de professionele sector terecht en gaan de prijzen in de honderden euro's.
  10. Pionewbie

    Bel trafo.

    De EUFY deurbel werkt hier gewoon op de 8 V ~ van de beltransformator.
  11. De ACM-2300-HC kan de nieuwe lamp aan /uit doen als er wel/geen spanning op S komt vanaf de bestaande schakeling, of door een draadlloos signaal vanaf een KAKU zender. (bij jou de AWMT-230 H). De twee draden met een rood kruis erdoor (middelste) hoef je niet te maken/gebruiken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...