Ga naar inhoud


Hoezo roest..?


Drs. IJzerbout

Aanbevolen berichten

Ik was vandaag nog even op het dak van mijn appartment om mijn schotel even wat bij te stellen.

Hier staat ook een 2,4 mtr. FortecStar schotel.

Ik heb de foto gemaakt om je ervoor te waarschuwen deze zooi nooit... te kopen! Ze komen (natuurlijk) uit China en het is werkelijk de grootste rotzooi. Deze schotel staat gericht op MEASAT 91,5° oost. met een C-band LNC.

Hij kan niet ouder zijn dan 2 jaar, want zo oud is het appartement.

Komt nog bij dat het hier zo goed als nooit regent.

Het ding is aan beide kanten verroest...nog een jaar en er vallen gaten in.

 

post-52831-0-27838300-1415964191_thumb.jpg

post-52831-0-40761200-1415964242_thumb.jpg

"On ne voit bien qu'avec le coeur. L'essentiel est invisible pour les yeux."

Link naar reactie
Delen op andere sites


Nee, een normaal mens gaat er overdag niet in de zon liggen. ´s avonds wel.

Het water is veel te koud...ik heb al ruzie met de huismeester gemaakt om de koeling voor het water af te zetten. Die eikel snapt niet dat er zo geen hond meer in het water gaat. Ik ga dan ook altijd in een hotel zwembad een straat verder zwemmen.

Te veel ruzie wil ik niet met de gast hebben. Anders kom ik niet meer bij mijn schotel. Dat is de achterste van die vier die je achterop ziet staan. Staat op Nilesat afgericht.

"On ne voit bien qu'avec le coeur. L'essentiel est invisible pour les yeux."

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tja theparasol

Je hoeft echt geen 100 keer in hotels of appartementen gezeten te hebben om te weten dat ze op de folder graag schermen met een dakterras eventueel met zwembad maar in werkelijkheid graag willen dat iedereen het liefst gewoon beneden naar het zwembad gaat en daar op de ligstoelen ligt want op het dakterras is meestal geen toezicht. En elke avond de bierblikjes, chipszakken, kapotte bierflesjes en condooms op te ruimen, daar hebben die lui ook geen zin in. Meestal worden de slechte ligstoelen van beneden naar het dakterras verhuist zodat je er met goed fatsoen niet op kunt liggen.
Op de foto zie ik dat de ligstoelen er wel prima uit zien maar ik vraag me wel af of die zwarte stoelen overdag zijn aan te raken als de zon daar uuuuren op staat te branden.
 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Moderator

Volgens mij heb je gewoon in de verkeerde hotels gezeten.

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Duo 4K SE BT, Vu+ Solo 4K, Rebox-8500, Rebox-8000, Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Inderdaad...appartementen met toestanden zoals Sprietje beschrijft, daar houd ik me niet op.

Het is nu winter in Dubai en in de zon is het enigzins uit te houden. Die stoelen worden inderdaad erg heet maar daar leg je een handdoek of 2 op. Die liggen daar klaar voor de bewoners en gasten, zijn schoon en gewassen. De bovenste etage van het appartement heeft ook een fitness club en die houden tevens toezicht op het zwembad. Daar betaal ik trouwens voor want de kosten zitten in het huur pakket.

Zodra de zon onder is gegaan is het nu bijzonder aangenaam. Maar in de zomer bij temperaturen van 45°C ++ dan is het daar niet goed vertoeven. :grin:

Ik heb de huismeester nu zover dat ie met zijn poten van de zwembadkoeling afblijft, dus nu is het water zeer aangenaam warm geworden.

En mocht er toch rommel achtergelaten worden dan wordt het gewoon opgeruimt of ze het leuk vinden of niet want daar zijn die gasten per slot van rekening voor en worden ze voor betaald.

"On ne voit bien qu'avec le coeur. L'essentiel est invisible pour les yeux."

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het ziet er netjes uit hoor. Hier dan nog wat foto´s dan..net genomen om 09h00 lokale tijd. Er liggen geen condooms en bierblikjes.... :grin:

Het water is nu 29°C warm.

Let op de schotels van het andere appartement...allemaal die FortecStar C-band dingen voor MEASAT...daar kijken veel Phillipijnen naar. Ik vraag me af waarom die dingen zo roesten in dit klimaat.

post-52831-0-74946300-1416029706_thumb.jpg

post-52831-0-13918200-1416029794_thumb.jpg

post-52831-0-40416100-1416029908_thumb.jpg

 

"On ne voit bien qu'avec le coeur. L'essentiel est invisible pour les yeux."

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bij mij staat de Visiosat 4g al bijna 9 jaar roestvrij op de garage mooi te wezen. Ik begrijp niet dat er nog fabrikanten zijn die zulke rotzooi maken.

VU+ Ultimo 4K PLI 9.x dual DVB-S2 FBC tuner met 750Gb WD Blue, VU+ Zero 4K PLI 9.x  Visiosat G4 Quadro met 3 Alps quad en 1 Inverto Ultra Black quad, LG G1 Oled Evo 77 inch, Sony Bravia KDL 65-XD7505, , Nvidia Shield TV Pro mediaplayer, Denon AVR-X3500 audioreceiver. Zone 1: 2X Kef IQ90, 2x Kef IQ10, Kef IQ60c, BK XXLS 400 subwoofer. Zone 2: 2X Tangent EVO4. Fritzbox 7590. Synology DS418, Raspberry Pi 3B

Link naar reactie
Delen op andere sites

Donkeyman, weet je wel wat bijv. een polyester schotel van 180cm kost?
Ook vraag is me af hoe een polyester schotel er uit ziet als die 9 jaar in de brandende zon heeft gestaan. Ik verwacht er niet veel goeds van. Ik denk dat die helemaal verpulverd is. Ik heb ervaren wat de intense zon voor schade kan aanrichten in Zuid-Spanje en in Dubai is het nog veel erger.
 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...