Ga naar inhoud


Film1 tijdens uitreiking Oscars gratis voor veel kijkers


Sprietje

Aanbevolen berichten

Betaalzender Film1 zendt zoals elk jaar de uitreiking van de Oscar-filmprijzen live uit. De meeste digitale kijkers kunnen de uitreiking zonder abonnement op de filmzender bekijken. Dat meldt Film1 op de eigen internetsite.

Film1 wordt door de grootste tv-aanbieders op zondag 22 en maandag 23 februari voor alle digitale kijkers vrijgeschakeld. Dat gebeurt in de meeste gevallen via evenementenkanalen van de aanbieders. In ieder geval bij UPC (kanaal 15), Ziggo (kanaal 999), KPN (kanaal 18), CanalDigitaal (kanaal 21), Delta (kanaal 611) en Caiway (kanaal 301) kan men de Oscar-uitreiking zonder Film1-abonnement te bekijken.

Film1 gratis voor veel digitale kijkers

De live-uitzending van de Academy Awards 2015 – zoals de uitreiking officieel heet – vindt in de vroege ochtend van maandag 23 februari van 02.30 tot 06.30 uur plaats. De gastheer dit jaar is Neil Patrick Harris, die in Nederland vooral bekend is van Doogie Howser MD en recenter de Smurfen films. Film1 zendt voor de live-uitzending vanaf zondagavond 22.40 uur een special over de Oscar-filmprijs en de beroemde Red Carpet Show uit. Ook deze programma’s zijn door alle digitale kijkers zonder Film1-abonnement te volgen.

Bron: Totaal TV
 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Als het een jaren wederkerig evenement is is het niet echt nieuwswaardig vind ik.. Een beetje als iedere avond in het nieuws vermelden dat morgen de zon opkomt.... Beetje futiel...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...