Ga naar inhoud

Sat4all gebruikt cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.
We delen ook informatie over gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.
Lees meer over het gebruik van cookies op sat4all in onze Privacy Policy

Ik accepteer alle cookies

Welkom op Sat4all

Welkom op Sat4all! Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website, kan je gratis registreren. Geregistreerde leden kunnen o.a. gebruik maken van de volgende extra functies:
  • Reageren op berichten/Plaatsen van nieuwe berichten
  • Abonneren op bericht-updates
  • Je eigen profiel aanmaken, vrienden zoeken
  • Downloaden van bijlagen
  • Uitgebreide zoekfunctie
Dus... registreer nu geheel gratis op Sat4all!


Wij respecteren je privacy!


Foto

Ziggo aantal zenders freezen

Ziggo

  • Login om te beantwoorden
17 reacties in dit onderwerp

#1 Offline Wageningen1911 - Geplaatst: 17 februari 2017 - 10:52

Wageningen1911

    Sat4all Lid

  • Leden
  • 60 berichten

Ik heb een Zgemma H2H met Ziggo Kabel tv

Hiervoor had ik een Dreambox 800HD.

Beide boxen werken via interne sharing

Bij beide boxen heb ik problemen met een aantal zenders die freezen.

Het gaat oa om cbs reality Stingray LiteTV een paar mtv zenders.

Beide boxen zijn bedraad aangesloten.

Internet en kabel signaal zijn pas door ziggo nagekeken

 

Voor de rest werken de andere zenders naar behoren.

Iemand een idee waar dit aan ligt.

Alvast bedankt


Dit bericht is bewerkt door Wageningen1911: 17 februari 2017 - 10:55




#2 Offline stevie-v - Geplaatst: 17 februari 2017 - 12:22

stevie-v

    Sat4all regular

  • Leden
  • 2901 berichten
  • Locatieergens op deze aardbol
Even bekijken wat andere zenders op die transponder doen dan weet je snel of het aan je signaal ligt.
VU solo 4k ,twin satelliet tuner en 1 kabel tuner en VU solo se v2 ,dual kabel tuner...E85 Maximum multi focus schotel en een Triax 88cm schotel met een 2 way Triax lnb rail....5.0w 0.8w 4.8e 9.0e 13e 19.2e 23.5e 28.2e....VTI 11.0.1..6 Inverto black ultra twin lnb's en 2 Alps twin lnb's

#3 Offline IPTVNL - Geplaatst: 17 februari 2017 - 15:40

IPTVNL

    Sat4all Lid

  • Leden
  • 71 berichten
Post even een stukje log van het moment dat je een freeze krijgt.

#4 Offline Wageningen1911 - Geplaatst: 17 februari 2017 - 18:17

Wageningen1911

    Sat4all Lid

  • Leden
  • 60 berichten

Post even een stukje log van het moment dat je een freeze krijgt.

 

Waar vind ik die



#5 Offline Wageningen1911 - Geplaatst: 17 februari 2017 - 18:21

Wageningen1911

    Sat4all Lid

  • Leden
  • 60 berichten

Post even een stukje log van het moment dat je een freeze krijgt.

minus3.gifc.pngts 2059   452.00MHz 6900kB/s qam256 none      

  1s.gif CBS Reality ( 19123 )

                   

 

minus3.gifc.pngts 2058   364.00MHz 6900kB/s qam256 none

  1s.gifStingray LiteTV ( 19107 )                                    


Dit bericht is bewerkt door Wageningen1911: 17 februari 2017 - 18:22


#6 Offline IPTVNL - Geplaatst: 17 februari 2017 - 18:24

IPTVNL

    Sat4all Lid

  • Leden
  • 71 berichten
Beetje stom, maar ik ging zonder te vragen er van uit dat je Oscam gebruikt. Ik bedoel de log file van deze softcam.
  • Wageningen1911 vindt dit leuk

#7 Offline Wageningen1911 - Geplaatst: 17 februari 2017 - 18:29

Wageningen1911

    Sat4all Lid

  • Leden
  • 60 berichten

Dit kan ik wel vinden maar wat betekend het

bandwidth_2059.png



#8 Offline Wageningen1911 - Geplaatst: 17 februari 2017 - 18:33

Wageningen1911

    Sat4all Lid

  • Leden
  • 60 berichten

Beetje stom, maar ik ging zonder te vragen er van uit dat je Oscam gebruikt. Ik bedoel de log file van deze softcam.

Ik gebruik Open PLI met CcCam



#9 Offline stevie-v - Geplaatst: 17 februari 2017 - 19:17

stevie-v

    Sat4all regular

  • Leden
  • 2901 berichten
  • Locatieergens op deze aardbol
Nogmaals kijk eens even wat andere zenders op die transponder doen!
Geven die ook blokken is de kans groot dat je het moet zoeken in het signaal en of bekabeling.

Dit bericht is bewerkt door stevie-v: 17 februari 2017 - 19:19

VU solo 4k ,twin satelliet tuner en 1 kabel tuner en VU solo se v2 ,dual kabel tuner...E85 Maximum multi focus schotel en een Triax 88cm schotel met een 2 way Triax lnb rail....5.0w 0.8w 4.8e 9.0e 13e 19.2e 23.5e 28.2e....VTI 11.0.1..6 Inverto black ultra twin lnb's en 2 Alps twin lnb's

#10 Offline Wageningen1911 - Geplaatst: 17 februari 2017 - 20:49

Wageningen1911

    Sat4all Lid

  • Leden
  • 60 berichten

Nogmaals kijk eens even wat andere zenders op die transponder doen!
Geven die ook blokken is de kans groot dat je het moet zoeken in het signaal en of bekabeling.

Onderstaande zenders zitten op dezelfde transponders.

Maar alleen CBS Reality heeft freezers

    1s.gif RTL 8 ( 19121 )   1s.gif Discovery ( 19122 )   1s.gif CBS Reality ( 19123 )   1s.gif Euronews ( 19125 )   1s.gif Nickelodeon ( 19126 )   1s.gif Aljazeera English ( 19128 )   1s.gif Food Network ( 19129 )

#11 Offline Wageningen1911 - Geplaatst: 17 februari 2017 - 20:53

Wageningen1911

    Sat4all Lid

  • Leden
  • 60 berichten

Onderstaande zenders zitten op dezelfde transponders.

Maar alleen Stingray Lite TV heeft freezers

  ARD ( 19101 )
    ZDF ( 19102 )     SBS6 ( 19103 ) Arte ( 19104 )       Eurosport 1 ( 19105 )       Extreme Sports Channel ( 19106 )       Stingray LiteTV ( 19107 )      

#12 Offline guppje29 - Geplaatst: 17 februari 2017 - 21:04

guppje29

    Sat4all Core Member

  • Leden
  • 1854 berichten

Kijk  eens wat de BER is op de betreffende zender. Die moet 0 zijn. hoe hoger de BER hoe meer storing (ruis) op de kabel zit op die frequentie.


DM 8000 2x S2 + 2x DVB-C.

Popcornhour A410
 


#13 Offline Wageningen1911 - Geplaatst: 17 februari 2017 - 21:16

Wageningen1911

    Sat4all Lid

  • Leden
  • 60 berichten

Kijk  eens wat de BER is op de betreffende zender. Die moet 0 zijn. hoe hoger de BER hoe meer storing (ruis) op de kabel zit op die frequentie.

Zender Discovery

Freq 498.750

Inversie Auto

Symbol rate 06900

Modulatie 256 Qam

Fec Auto

DB 46 %

SNR 69 %

AGC 0 %

Ber 0%



#14 Offline Codx - Geplaatst: 18 februari 2017 - 00:28

Codx

    Sat4all Core Member

  • Leden
  • 2465 berichten
  • LocatieIn the middle of everywhere

Je zegt zenders freezen maar stopt het beeld dan geheel of is er sprake van blokjes in het beeld.?


SCHOTEL: 1,2 Mtr 50E-55W / 60cm Astra 19/23 / RTL-SDR 24-1700 Mhz
RECEIVERS: Dreambox DM8000/800SE Sat & Kabel / Rpi2 ADS-B (MLAT) FlightFeeder
US IPTV:  300 HD channels / KODI / 60 TB SAN / Internet: 500/500 Mbit


#15 Offline Wageningen1911 - Geplaatst: 18 februari 2017 - 07:04

Wageningen1911

    Sat4all Lid

  • Leden
  • 60 berichten

Je zegt zenders freezen maar stopt het beeld dan geheel of is er sprake van blokjes in het beeld.?

Het beeld staat ineens stil meestal loopt het beeld na verloop van tijd verder.

Soms moet je een keer heen en weer zappen.

Heb geen blokjes


Dit bericht is bewerkt door Wageningen1911: 18 februari 2017 - 07:24






Mogelijke gelijksoortige onderwerpen Collapse

  Onderwerp Forum Gestart door Statistieken Laatste bericht