Ga naar inhoud


Family 7 bij Joyne eindelijk via satelliet te ontvangen


Sprietje

Aanbevolen berichten

In Totaal TV is het volgende te lezen:

Met de komst van Joyne als nieuwe satelliettv-provider breekt voor het christelijk geïnspireerde kanaal Family7 ook een nieuw tijdperk aan. De zender komt voor het eerst via satelliet.

Joyne is momenteel bezig met testuitzendingen via de Eutelsat satelliet op 9 graden oost en wil vanaf 1 augustus het programma-aanbod uitrollen en klanten gaan aansluiten. Het voorlopige zenderpakket werd recent pas bekendgemaakt. Dit is vooral een Nederlands gericht pakket met een breed aanbod van publieke en commerciële omroepen van muziek tot entertainment. De website van Joyne is vooralsnog zeer summier maar wordt in augustus ook geheel vernieuwd.

 
Family 7 tot heden niet bij Canal Digitaal

Met Canal Digitaal wist Family 7 in het verleden nooit een doorgifte-deal te bewerkstelligen. Bij Joyne is dit vanaf het begin al zo en komt de zender in een basispakket  terecht. De komst van Family 7 is goed nieuws voor kijkers die tot op heden de programma's rondom het thema geloof van deze Nederlandse zender niet konden ontvangen. Wel is het zo dat de zender aangekondigd is door Joyne met uitzendtijden van 08.00 tot 12.00 uur. Wie de programma's dus buiten de ochtenduren wil bekijken moet een decoder met harddisk aanschaffen en deze opnemen om later te bekijken.
 

post-60869-0-32097800-1501431407.png

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...