Ga naar inhoud

display et8500 blijft zwart


joop001
 Delen

Aanbevolen berichten

Sinds donderdag blijft het display van de et8500 zwart (geeft dus niets weer) dit zowel als de ontvanger beeld op de tv geeft als in standby stand. De activeer knop op het front is in standby keurig rood en in actieve stand blauw.

 

De ontvanger draait Open Pli. (de laatste versie schaakbord maar ook de voorganger was dit zover, heb zojuist Open Pli opgewaardeerd). Heb de verschillende instellingen voor het display in het menu nagelopen.

 

Heeft iemand een suggestie wat er aan de hand kan zijn? 

 

Alvast bedankt voor suggestie.

Link naar bericht
Delen op andere sites


Heb het denk ik niet juist verwoord. 

 

Het display was al zwart voordat ik Open Pli opwaardeerde. Het zwarte display was juist de reden om op te waarderen. 

 

Het zwarte display was er ineens toen de ontvanger werd gebruikt. Eerder was het display ok. (Dus zonder dat er van versie van Open Pli werd gewisseld bij gewoon tv kijken bleef het display in 1keer zwart).

 

Daarom denk ik niet dat er iets in Open Pli fout is gegaan. 

 

Maar niet geschoten is altijd mis flashen kan altijd. Echter hoe dit te doen? Image op USB stick en dan?

 

(Geen vraag uit luiheid maar ben eigenlijk vandaag en morgenochtend nog hier en mag dan weer weg. En thuisfront wil zekerheid dat het geen kwaad kan. Vandaar de vraag om het simpel en effectief te houden voor mijzelf).

aangepast door joop001
Zin aanvulling ivm duidelijkheid
Link naar bericht
Delen op andere sites

Doen we dat. Dan wordt er ergens half december begin januari. Voordat het in de planning past.

 

Als er tussentijds suggesties zijn lees ik die graag.

 

Had zelf idee gezien plotse wegvallen display dat het in de 8500 technisch hw probleem is. Maar gezien reacties toch inzetten op de sw. Maar andere geluiden altijd welkom.

Link naar bericht
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

Sinds een paar dagen ook zomaar geen beeld meer op het display. Uiteraard 2 maanden na afloop van de 2 jaar garantietermijn..

VU+ Ultimo 4K BT (Pli) 2xDVBs,1xDVB-T2, Xtrend ET8500 (1xDVB-T, 1xDVBc, 2x DVBs),Panasonic TH 42PY-700 FullHD plasma, Triax 78, Astra 19-23-28

Link naar bericht
Delen op andere sites

In OPENATV zit ergens in de instellingen een functie om het LCD Display aan/uit te zetten, alsmede verschillende instellingen te maken,  bij andere images is ook iets in die aard voorzien, je kan er even mee testen.

aangepast door Tripleboy

GIGABLUE UHD QUAD 4K  :D  XTREND ET8500 / ET7500  ;)  VU+ Duo2 / VU+ Solo SE  :)

Link naar bericht
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.
Opgelet: Je bericht zal moeten worden goedgekeurd door een moderator alvorens het zichtbaar zal worden.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Delen

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
  • Gerelateerde inhoud

    • Door mauspartyhouse
      Beste mede satters,

      Ik zoek een ET8000 of ET10000, eventueel zonder harddisk, tuner configuratie is niet belangrijk.

      Gr
      Maurice
    • Door hels
      Hoi,
      Ik heb nu 3 receivers (XT4000, XT7000 en een VU+). Het toevoegen van network mounts via het menu is "redelijk omslachtig" (zeker op 3 receivers).  Daarom heb ik eens gekeken of ik dit op Linux nivo kon doen via mtab oid. Hier staat weleens waar de data maar aanpassen is niet mogelijk (weet niet waarom; ben ingelogged als root). Heb jij een tip/idee hoe dit te realiseren?
       
      Ik heb gezocht in Sat4All, OpenPli en WWW maar kan het niet vinden .
       
      Groet, henk
    • Door bigtwin
      Ik heb een Xtrend et10000 met Openpli 7.2. Weet iemand welk formaat geluid er uit de optische uitgang komt? Ik wil die nl. op mijn Kef lsx aansluiten, maar die kan optisch alleen pcm geluid aan.
    • Door Brainbox72
      Goedendag,
       
      Na jaren van probleemloos tv kijken met mijn ET10000 begon ik problemen met de tuner te krijgen.
      Bij een zenderzoekloop vond de box maar 75 zenders. Ik heb toen de 2e tuner gebruikt van de box en dat werkte prima. De box vond weer 1700+ zenders.
      Na enige tijd kreeg ik het probleem weer. Ik heb toen een nieuwe tuner via Amazon gekocht en geinstalleerd. In het begin genoeg zenders. Nu zit ik na een zenderzoekloop weer rond de 1200. Wat kan hier fout zijn?
      Info over mijn box:
       
      Systeem OE: PLi-OE Firmware versie: OpenPLi 7.2-release (2020-05-09-release-7.2) Kernel versie / stuurprogramma datum: 4.10.6 / 4.10.6+20180412-r0.1 Tuners Tuner A AVL6211 (DVB-S2)  
       
      Misschien kan iemand mij verder helpen.
       
      Groet,

      Brainbox
    • Door Bossini
      Kan ik mijn box xtrend 10000 via het menu upgraden van 7.1 naar 7.2 ?
       
      Wie kan mij helpen ?
       
      Momenteel heb ik vaak FREEZE momenten bij live kijken en bij opgenomen film , ik heb Oscam .
       
      bvbd
    • Door harry123456789
      Hallo
       
      mijn vraag is past openpli 7.2 op een et5000?
       
      ik heb ooit openpli 4 vervangen door 6.2 dit is en was geen succes wil ik beeld houden moet ik de box aanzetten als ik tv ga kijken en uitzetten als ik niet meer wil kijken anders loopt debox vast
      Zou graag openpli 4 image weer willen hebben maar deze kon ik nog steeds niet vinden.
       
      Beste mensen ik hoor graag van jullie of dit mogelijk is en dat het goed werkt.
       
      bvd Harry
    • Door jhar1
      Sinds een dag of wat doet de display op de ontvanger niets meer, de ontvanger zelf werkt wel gewoon.
      Ik heb de ontvanger al geherstart, ook helemaal uitgezet maar niets helpt.
      Net voordat hij niets meer deed zag ik nog enkele @@ -tekens in het display en werd het opnamesymbool getoond terwijl er niets opgenomen werd.
      Ik zal kijken met een display van een andere 9000 of het display stuk is.
      Als dat niet het geval is, waar zou dan het probleem kunnen liggen ?
      Alvast bedankt voor de antwoorden !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.