Ga naar inhoud


Alex1970

Lid
  • Items

    6485
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    32

Over Alex1970

  • Verjaardag 08/14/1970

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    ZHZ
  • Interesses
    Gok eens...

Recente bezoekers van dit profiel

92578 profielweergaven
  1. Rai 1 zit ook nog op 12360H https://www.lyngsat.com/muxes/Hotbird-13F_Wide_12360-H.html Kan je andere verticale frequenties hoger dan 11766 wel ontvangen? Bijvoorbeeld La 7?
  2. Werkt het nu alleen niet onder Barry Allen en wel met hetzelfde image in flash? Want anders heeft het eigenlijk weinig met het onderwerp van dit draadje te maken.
  3. Ik vind het afregelen van een draaibare schotel ook altijd ingewikkeld, terwijl ik 100% snap wat het principe is. Is de "boerenmethode" al gelinkt hier?
  4. Ik heb meer succes in het ontvangen van de MBC-zenders op 7°W. MBC 2 is daar trouwens ook op een andere frequentie met kleinere schotel in de Benelux te ontvangen.
  5. Dat laatste betwijfel ik. De scan haalt alleen de frequenties eruit van de satelliet die je wilt scannen. Wel is het handig als het bestand up to date is zodat er geen tijd verloren gaat met het scannen van frequenties die niet meer bestaan. Frequenties van beams die je niet kan ontvangen zou je eruit kunnen halen.
  6. Wordt satellites.xml niet geüpdatet als je VTi update?
  7. Alex1970

    VU+ Ultimo 4k

    Je kan via het menu updaten. En anders hier: https://www.openpli.org/download/vuplus/
  8. Vermoedelijk een te oude satellites.xml Wanneer heb je voor het laatst VTi geüpdatet? Doe anders eens een handmatige scan op 11766 V DVB-S2/8PSK, 29900, 3/4.
  9. Dan is dat gewoon hetzelfde als in PLi, per zender kan je kiezen welke audiostream je wilt met de audio-knop of met geel. Alleen alle zenders tegelijk, waar zit dat dan?
  10. Alex1970

    VU+ Ultimo 4k

    En op welke zenders? DVB-S/C/T of IPTV-streams?
  11. Dit komt waarschijnlijk door automatische taalkeuze, ik ben niet bekend met VTi of en waar dat zit.
  12. Star Channel Vlaanderen, Kanaal Z, Comedy Central, Eleven Pro League 2 NL, Eleven Pro League 3 NL, Eleven 1/2/3, Baby TV, Xite, Schlager TV, Playboy TV, myzen.tv, Horse & Country, Omroep Zeeland, L1 en nog wat niet-Nederlandstalige zenders.
  13. VTM, VTM 2 en Play 4 zijn in HD via de satelliet. De rest in SD of worden helemaal niet doorgegeven, zoals Play Crime. https://www.lyngsat.com/packages/TV-Vlaanderen.html De vraag in dit topic was specifiek of de zenders wel in HD via de app zijn.
  14. Als ik weer in Zeeland ben, ga ik het wel proberen. In de tussentijd doet de andere kaart (ik meen een 0604) het wel.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...