Jump to content

JoeC

Members
  • Content Count

    87
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by JoeC

  1. Ja, voor geld (ik zie 1599 euri's) is veel te koop.... Dat was de reden voor de extra opmerking "voor (bijna) consumentenprijs". En "nee, dat kan niet eenvoudig" is denk ik ook een geldig antwoord - in dit geval misschien wel het enig juiste antwoord?
  2. Dank je, voor de bestaande situatie dus geen probleem, gemarkeerd als (deel)oplossing want ik blijf nog zitten met de vraag:
  3. Na jaren is t tijd om de oude Vu+ Solo2 te vervangen vooral vanwege het niet kunnen afspelen van H265. Omdat Vu+ verder prima bevalt zal de nieuwe ontvanger vermoedelijk een Vu+ Uno 4k SE worden vooral vanwege de hoogte (5cm) icm de mogelijkheid een HD (SSD) in te bouwen - ook al is dat model al bijna 4 jaar oud. Nu wil ik daarbij ook gebruik gaan maken van de FBC mogelijkheden en dus gebruik gaan maken van Unicable met wideband LNB.'s vooral ook om de te vaak voorkomende gelijktijdig opname en kijkconflicten te voorkomen. Bij het uitzoeken daarvan stuitte ik op het "probleem" da
  4. @Con Kan dit niet met 2 reguliere druk sensoren en een drukventiel? Bijvoorbeeld een BME280 of goedkoper? 1 buiten de buis, in 1 de buis. "Normaal" is ongeveer gelijke druk, overdruk in de buis is teveel water, onderdruk te weinig. Overdrukventiel om te zorgen dat de druk niet te hoog wordt voor de sensor, onderdruk mag best veel zijn denk ik (vgl 6km hoogte oid). Arduino/ESP8266 proggie, wat ingebouwde marges dan ben je volgens mij klaar. En wat betreft het slootvegen: Je hebt zelf in de hand hoe snel je pomp reageert. Wsch praat het met je domotica: bouw een aan/uit/pauze periode in..
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.