Ga naar inhoud


Plaats voor Comedy Central.be bij TVV?


Saterke

Aanbevolen berichten

TMF (hebben we bij TVV nog nooit kunnen ontvangen) stopt ermee en Viacom IMN Benelux 'vervangt' deze door Comedy Central, een Belgische variant.

Comedy Central.NL kan TVV niet aan z'n klanten aanbieden vanwege auteursrechten.

Aangezien TVV reeds zenders van Viacom heeft, lijkt het me logisch dat TVV dus een contract zou kunnen maken i.v.m. Comedy Central.BE.

Maar wil TVV de Vlaamse klanten wel iets nieuws aanbieden? Fox is er ook nog niet (zelfs nog geen woord uitleg van TVV hierover).

Mijn inziens is dit het uur der waarheid voor TVV: zijn ze bereid een extra zender toe te voegen of laat men nu duidelijk merken dat TVV aan het uitsterven is...?

Groeten,

Saterke

Link naar reactie
Delen op andere sites


auteursrechten zijn foefjes van de aanbieders.Europees recht zegt dat als de rechten in 1 land zijn betaald ze gelden voor de ganse EU.Is gewoon om de transponder ruimte en aanbod systematisch te sparen en die zenders in een duur pakketje te stoppen.Telenet heeft dit ook gedaan en hebben hierdoor de buitenwacht gehad bij velen.Steeds zenders om zogezegde kosten en rechten verminderen maar tarief blijft gelijk.Is pure kassa kassa.Bij kabelaars moet je extra betalen voor de duitse en engelse zenders terwijl die gewoon gratis op sat zitten.

Groetjes,salutations,greetings.
1 x Gibertini 1,10 vast 3 sats + 1 x Triax 88 cm rotor
Vu + Duo2 twin sat tuner  4 X DVB-S2 en 1 x turbo DVB-C + OpenVix + idem dual tuner and vu duo2 fallback tuner

Octagon SF8008 4K  Openvix (via ethernetconnectie/WIFI fallbacktuner)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bij kabelaars moet je extra betalen voor de duitse en engelse zenders terwijl die gewoon gratis op sat zitten.

 

Kabel wordt net als indertijd een Centrale Antenne Installatie auteursrechtelijk gezien als een nieuwe vorm van bekend maken. Dat geldt niet alleen voor buitenlands aanbod. Ook de NPO krijgt van kabelaars een vergoeding, voor auteursrecht.

Of dit ook bij satellietontvangst mag als je ZELF een kaartje uit het ene land en daarmee in het andere land wilt kijken is dacht ik nog onderwerp van een lopende procedure bij het EU Hof. Dat heeft al wel uitgemaakt dat je in een andere lidstaat gewoon een abonnement moet kunnen kopen.

Dat een hoteleigenaar dit niet in een centrale ruimte voor zijn gasten mag regelen zonder weer de beurs te moeten trekken voor auteursrechten heeft het Hof recentelijk wel uitgemaakt.

 

De auteursrechtenmaffia probeert overal een slaatje uit te slaan.

Er loop nu en procedure van een signaalaanbieder die niet levert aan particulieren maar aan pakketaanbieders, die op hun beurt al auteursrecht betalen.

 

Deze stelling is niet per definitie waar. In ieder geval ligt het niet zo simpel.

auteursrechten zijn foefjes van de aanbieders.

Europees recht zegt dat als de rechten in 1 land zijn betaald ze gelden voor de ganse EU.

Kijken doe ik vooral FTA via een smart TV met DVB-S2/T2 tuner en FTV: Skylink, Tivúsat, Fransat en Zwitserse omroep (met CI+ module Viaccess-Orca) + Zweedse tv.
Het signaal gaat via een Hirschmann multiswitch CKR 9800 ND en aangesloten draaibare Channel Master 100 cm met Inverto Black Ultra en (voor Hotbird) een vaste Visiosat 80 cm met een ook een Inverto Black Ultra.
 
Link naar reactie
Delen op andere sites

daar gaat het topic nou eenmaal niet over hé.Voor dat komen lokale rechten kijken.In Belgie is dat sabam maffia en sport is gelukkig hierbij gratis.

Groetjes,salutations,greetings.
1 x Gibertini 1,10 vast 3 sats + 1 x Triax 88 cm rotor
Vu + Duo2 twin sat tuner  4 X DVB-S2 en 1 x turbo DVB-C + OpenVix + idem dual tuner and vu duo2 fallback tuner

Octagon SF8008 4K  Openvix (via ethernetconnectie/WIFI fallbacktuner)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...