Jump to content


Nieuwe 4K zender


Orgeldandri

Recommended Posts


  • Moderator

Achter de HD+ decodermuur!

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Duo 4K SE BT, Vu+ Solo 4K, Rebox-8500, Rebox-8000, Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link to comment
Share on other sites

Ik vrees dat dit soort documentaire-achtige dingetjes wel eens een keer leuk zijn om te zien maar ik zie daar geen hele volksstammen dagelijks naar kijken. Het verbaast me eigenlijk best wel dat moderne populaire speelfilms die bedoeld zijn om in grootbeeld bioscopen afgespeeld te worden niet massaal omgezet naar 4K worden. Als dat niet mogelijk is dan zie ik 4K nog wel de kant opgaan van 3D. Werd ook heel wat poeha over gemaakt, iedereen moest en zou een 3D TV hebben, maar het idee stierf intussen een zachte dood.

Link to comment
Share on other sites

travelxp is een heel mooie (reclame doorspikte) zender voor reisverslaggeving

een wens van de moderne mens veel te reizen en te kunnen beleven

als je de centen hebt en de tijd is dat kijken naar dit soort zenders de wortel aan een vishengel hangende voor het hoofd van de ezel aan de trekkar economie

je kunt ook gewoon kijken en mooie beelden over verre landen zien

 

Hollow Talk

Chior of Young Believers

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.