Ga naar inhoud


Peiling Joyne abonnees


Codx

Aanbevolen berichten

Beste mensen,

 

Deze thread is bedoeld om te peilen hoeveel mensen nu daadwerkelijk een abonnement hebben afgesloten bij Joyne.  Ik besef dat ze amper 2 weken draaien en sat4all maar een beperkte groep bereikt maar toch is het een indicatie of er echte belangstelling is voor een Joyne abonnement.

 

Dus ALLEEN REAGEREN als je een Joyne abonnement hebt en dan lezen we ook graag je (eerste) positieve of negatieve ervaringen. 

 

En laten we er met z'n allen voor zorgen dat deze thread niet off topic gaat.

 

 

aangepast door Codx

SCHOTEL: 1,2 Mtr 50E-55W / 60cm Astra 19/23 / Airspy R2 SDR 24-1800 Mhz
RECEIVERS: Dreambox 920 UHD/DM8000/800SE / VU+ Ultimo 4K Sat & Kabel & T2 / Rpi2 ADS-B FlightFeeder

IPTV:  KPN Glas (AoN) 1 Gbit & IPTV Arris VIP5202 / Android 4K IPTV box / Kodi & Netflix / 100+ TB Storage

Link naar reactie
Delen op andere sites


Sinds 18 augustus een abo voor 6 maanden, gebruik deze in de caravan met Oyster 60 cm.

Update gedaan voor Eutelsat 9, Oyster kan deze nu zonder problemen vinden, TV met ingebouwde tuner Alphatronics.

Ziet er goed uit, ga eind volgende week naar Wallis Zwitserland, dan het geheel testen, ook een reserve vlakantenne van de Aldi.

Als ik wat heb getest kom ik daar op terug, waar moet ik dit plaatsen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vanwege ultratraag internet (KPN in klein dorp op platteland) overgestapt naar de kabel om enigzins te kunnen internetten met 2 pubers thuis. Nadeel was dat ik CD heb moeten opzeggen om geen dubbel abbo te hebben (CD en Ziggo) en had daarom in de vakantie geen abbo meer voor het schoteltje bij de caravan. Joyne biedt uitkomst..... heb nu bij de kabelaar het Fox abbo eruit gegooid en voor dezelfde kosten een jaarabonnement genomen bij Joyne (inclusief Fox) heb nu dus weer een abbo voor onderweg inclusief het voetbal. Voor mij en de pubers erg fijn, maar wellicht voor andere gebruikers niet wenselijk. 

Goede ervaring inmiddels met de ontvangst in zowel Frankrijk als NL Gebruik onderweg een Triax 62 cm ivm een Black ultra lnb en Philips 22" tv met ingebouwde dvb-s2 tuner, thuis een Gibertini 100 met Black Ultra en Vu+ ontvanger.

Begreep dat eind augustus ook Nat Geo. wordt toegevoegd aan het basisabbo. en dat Ziggo sport beschikbaar wordt in een extra pakket.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bij het jaren lang observeren van de CD discussies, waarbij altijd stee vast de prijs verhogingen en serviceniveau worden besproken, lees ik nu een draadje "waarom ik geen lid wordt van Joyne" !?!!!

 

Tsja, is dit koud water vrees? of wat de boer niet kent? 

 

Ik ben vandaag dus wel lid geworden. Waarom? Omdat ik een aantal jaren geleden heb besloten om nooit meer met CD in zee te gaan. En ja, ik ben van de principes. Ik zou eerst in de eerder genoemde discussie posten maar ja, dat is eigenlijk off-topic.  Dus daarom maar een nieuw topic.

 

Waarom niet gewoon een kans geven? Mijn VU+  (soloSE) werkt perfect met de CI module (waarom inboeten in functionaliteit?)  en dat met OpenPLi (geen CI+).

Ook de prijs (13 euro/mnd) is prima met alle kanalen die ik wil (een beetje topbox abo van CD van vroeger) en is goedkoper dan het laagste CD abo.  Verder wordt mij geen M7 ontvanger door de strot geduwd. 

 

Is dit alles toekomst proef? Ik weet het niet maar geef het initiatief een kans.

 

Remarks:

Op de web site staat niet dat:

 

1) de regionale zenders om toer buurt zijn te ontvangen op 2 verschillende kanalen. Dus om al die logo's te laten zien is een beetje vals.

2) de belgen bij een basis abo in SD worden ontvangen en geen HD

 

Verder ben ik tot nu toe tevreden wat betreft beeld kwaliteit en de service (rechtstreeks met een dealer ipv call center)

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 10 maanden later...

Ook ik ben overgegaan van CD  naar Joyne en meteen een basis jaarabo. In maart  2018 heb ik mijn abo bij CD opgezegd (was na alle prijsverhogingen € 24 per maand met HD zenderpakket )  en inmiddels ben ik in het meest zuidelijke gedeelte van  Portugal geweest en daar stemde ik met een Rebox 4220 binnen enkele minuten af op de Eutelsat 9E. Wij zijn een paar maanden in Portugal geweest en telkens geen enkel probleem om snel ontvangst te krijgen. We hebben dan ook menig abonnement bij Joyne veroorzaakt denk ik. Ik zie op Internet een reeks van vernieuwingen bij CD : zouden deze ook zijn gekomen als Joyne er niet was gekomen ? De hele schotelinstallatie van Visiosat met Astra 1,2, 3 en Hotbird thuis van de muur gehaald en de kampeer schotel (62 Cm) er op geschroefd . Quality 94 % op de speciaal aangeschafte Rebox 4220 . Volgend jaar gaat de (kleinere) 50 cm schotel mee.. Verrassend was de mededeling dat tijdelijk Ziggo sport werd weergegeven op Joyne. Een speciaal abo daar op ga ik niet doen : te duur ook maar ook omdat ik een Internet (zakelijk) internet abo heb en dus ook de mogelijkheid ziggo te streamen. Ik heb nog wel een probleem met de Rebox 4220 : als deze uitgeschakeld is met de afstandbediening, start de ontvanger op ZONDER de programma gegevens / EPG en de tijden datum staan ook op eerdere jaren ( "" ) . Dit kan ik spoorslags terug krijgen door even op een andere (FTA) zender op Eutelsat 9, staan de programma / EPG gegevens er weer in en ook de datum tijd. In de setup staan tijd en datum op automatisch. Misschien dat één van de specialisten hier het antwoord op weten ?

aangepast door Deca
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Moderator

Vragen over je ontvanger in een eigen topic.

 

 

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Duo 4K SE BT, Vu+ Solo 4K, Rebox-8500, Rebox-8000, Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
Gast animo12move

Sinds deze week ook de overstap gemaakt van CD naar Joyne, enkel en alleen eigenlijk voor de prijs, ik betaalde maandelijks 25 euro voor CD, nu travel lite jaarabonnement genomen, alles geregeld via ***l.be, prima service daar, alles goed en snel geregeld. Nu betaal ik 13 euro per maand en ik wou eigenlijk alleen maar de Nederlandse commerciëlen zien en dat is nu waar naar mijn geld dankzij Joyne. Ontvangst is prima alsook beeldkwaliteit dik in orde. Nadeel is eigenlijk dat je opnieuw een ci-module moet kopen maar enfin die is dan weer snel terug verdient. Maar voor de rest dik tevreden met Joyne.

aangepast door animo12move
naam winkel verwijderd.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Op 21-8-2017 om 12:17 zei Codx:

Dus ALLEEN REAGEREN als je een Joyne abonnement hebt

ik had het CI+ van Joyne aangeschaft voor een vriend en eerst getest op mijn locatie X en hij gebruikt hem nu op locatie Y

 

was in het begin iets minder mbt de beeldkwaliteit 2017

nu prima bruikbaar zegt mijn vriend

hij gebruikt een rotor en een CAS80

 

ciao ciao

 

 

Just Around The Corner

Cock Robbin

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...