Jump to content


VU+ Ultimo na update niet meer werkend te krijgen


videcom

Recommended Posts

Hulp zeer welkom.

Ik ben zeker geen specialist en heb me nu een probleem op de hals gehaald.

Mijn VU+ Ultimo met open pli 2 was niet meer vooruit te branden en speelde bijna geen film meer af.

Ik heb daarop een im age gedownload vuplus-image-vuultimo-20171108003511 een recente dus.

Tot mijn verbazing een compleet nieuw uiterlijk.

Geen cccam meer en slot 1 common inteface blijft leeg

Ik kan alleen nog 1 FTA zender zien en geen enkele canaaal digitaal zender meer

Ik kan ook geen cccam of zoals ik wel lees op dit forum oscam vinden nog installeren

Ik kan best een beetje hulp gebruiken of wordt het tijd afscheid te nemen van het beestje.

 

Wie heeft advies en of kan mij verder helpen.

 

Ik zal hem nu eens downgraden naar open pli 4 misschien werkt dat.

 

Edited by videcom
Aangepast
Link to comment
Share on other sites


30 minuten geleden zei videcom:

Ik heb daarop een im age gedownload vuplus-image-vuultimo-20171108003511 een recente dus.

 

waar is die vandaan???

is dat OpenPli

is dat VTI ( zie afbeelding )

of VIX

of OpenATV

 

 

 

Screenshot_3.jpg

Edited by Tonskidutch

Cadillac Walk

Boz Scaggs

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.