Ga naar inhoud


Joyne brengt Pluspakket officieel op de markt


Sprietje

Aanbevolen berichten

In Totaal TV is het volgende te lezen:


Abonnees van Joyne kunnen vanaf 17 april officieel het aanvullende abonnement Pluspakket bij de aanbieder afnemen. Dit abonnement is vanaf vijf euro per maand verkrijgbaar.

De zenders die Joyne in het Pluspakket gaat aanbieden, zijn in de afgelopen maanden in afwachting van het op de markt brengen van deze abonnementsvorm voor alle abonnees zichtbaar geweest. Het gaat om de zenders Crime & Investigation, TravelXP HD en de pornokanalen Secret Circle, Meiden van Holland, Passie XXL, Penthouse HD1 en Penthouse HD2. Alleen Crime & Investigation is bij Joyne 24 uur per dag beschikbaar. De overige kanalen in het Pluspakket zijn alleen in de nachtelijke uren te bekijken.
 
Abonnement
Het Pluspakket is vanaf 17 april online bij Joyne alsmede alle dealers van de aanbieder voor bestaande en nieuwe abonnees verkrijgbaar. Het abonnement kost bij afname van een periode van twaalf maanden vijf euro per maand. Als toevoeging bij een flexibel abonnement van één, drie of zes maanden kost het Pluspakket €7,50 per maand.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Film1?

Dreambox DM920: 2x Triple tuner (2x DVB-S2X multistream + DVB-C/T2)

Xtrend ET10000: 1x DVB-S2, 2x DVB-C/T2, IPTV OpenPLi 8.3
VU+ Duo
/ Dreambox DM800 / TBS 5925
Channel Master 180cm offset: 39.0°E-37.6°W, SAB 97 schotel 45.1°E-60°E, 80cm vast: 28.2°E/23.5°E/19.2°E/13°E | DVB-T/DAB: VHFIII/UHF combi-antenne op zolder.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het echte nieuws is natuurlijk dat Joyne binnenkort een 3e transponder in gebruik gaat nemen. Die mededeling zit verstopt in het bericht van TotaalTV over de toevoeging van Enjoy.tv van 16 april j.l: " Vanwege zenderuitbreiding gaat Joyne binnen enkele weken een derde transponder in gebruik nemen. "

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

wat voor taalinstelling bekijkt sprietje de site van kingofsat

holanda ho ho

Belgica ha ha ha

 

mijn kennis in Portugal met door mij geteste CI+ in de receiver en correcte satelliet uitrichting kan nog geen beeld openen op die bovengenoemde zenders 2018-04-15

Toxigene 7" Edit

The Orb

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...