Ga naar inhoud


Windows 10 Data verbruik


ceesv

Aanbevolen berichten

  • Moderator

En om 22 uur werd internet plotseling weer heel langzaam.

Een blik op de monitor gaf aan dat een apparaat in huis de gehele bandbreedte in beslag nam en volop stond te downloaden.

Mijn betere helft die in de Cloud aan het werken was begon te mopperen dat ze bijna niet meer kon werken, de beveiligde Cloud verbinding werd verbroken.

 

Enig onderzoek leerde dat haar computer, een Microsoft Surface book de dader was, die was weer volop data aan het binnen halen voor een update.

 

Met enige moeite, het zat diep verstopt, kon ik voor de wifi verbinding van die computer aangeven dat het een "bemeterde"verbinding was, waarna onmiddellijk het hoge data verbruik stopte.

 

Dat Windows 10 legt op onmogelijke momenten alles plat, het is en blijft een gedrocht.

 

 

 

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Duo 4K SE BT, Vu+ Solo 4K, Rebox-8500, Rebox-8000, Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Wat een onzin.

 

Dit zijn gewoon reguliere updates. Het betreft patch tuesday en dat is elke tweede dinsdag van de maand, waarop Microsoft de maandelijkse beveiligingsupdates voor de Windowssystemen en andere Microsoft-producten uitgeeft 

 

https://technet.microsoft.com/en-us/library/security/mt733206.aspx

 

 

Het betreft trouwens elke versie van Windows!

Synology DS414 + DS1815+(8GB) + iPad Pro 10.5 64Gb (iOS 11) + iPhone 7+ 128 GB (iOS 11) + MacbookPro 15" 2016 (MacOS  High Siera 10.13)  + Apple Watch Series 3 (WOS 4) + Apple TV3 + Apple TV4 + Nvidia Shield + Microsoft Gecertificeerd.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...