Ga naar inhoud

Eindelijk! De Nederlandse commerciele zenders nu ook in Belgie te ontvangen!


Gast satellitetv
 Delen

Aanbevolen berichten

Gast satellitetv

Eindelijk na 20 jaar wachten nu officieel een abonnement te nemen op de Nederlandse Commerciele zenders in Belgie via Canal Digitaal.
Bij je Sat-verdeler kan je meer info krijgen voor een abonnement op de Nederlandse zenders in Belgie. Je moet dus nietmeer verplicht een Nederlands thuisadres hebben.

Ik verwacht niet dat de zenders ooit in Belgie op de kabel zullen komen, zelfs niet met extra betaling. (concurrentie voor vtm......)

Link naar bericht
Delen op andere sites


  • Moderators

Oud nieuws, dat kan al een paar jaar, en niet alleen in België maar in heel Europa.

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Solo 4K, Vu+ Solo 4K, Humax Rebox-8500, Rebox-8000, Wisi OR 280
Nokia 9500, Nokia 9800, HDCI-2000,Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link naar bericht
Delen op andere sites

Gast satellitetv

Ok:)

 

Maar hier komt dan mijn vraag: Ik heb een Samsung Smart tv met een losse Tv Vlaanderen CAM Module rechtstreeks in de tv geplugd. Ik heb dus maar 1 kaartlezer die ik gebruik voor mijn abonnement van Tv Vlaanderen. Nu wil ik ook de Nederlandse zenders maar hoe moet ik dan die 2de canal digitaal CAM module aansluiten als ik maar 1 CAM module ingang heb? Bestaat er een soort adapter of moet ik verplicht met een aparte satellietontvanger gaan werken met 2 Cardslots?

 

Alvast bedankt!

Link naar bericht
Delen op andere sites

  • Moderators

Wanneer je nu een nieuw abonnement neemt krijg je geen losse kaart meer, maar een CI module met geïntegreerde kaart.

Of een satelliet ontvanger met vast geïntegreerde kaart.

.

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Solo 4K, Vu+ Solo 4K, Humax Rebox-8500, Rebox-8000, Wisi OR 280
Nokia 9500, Nokia 9800, HDCI-2000,Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link naar bericht
Delen op andere sites

  • Moderators

Op je andere ontvanger.

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Solo 4K, Vu+ Solo 4K, Humax Rebox-8500, Rebox-8000, Wisi OR 280
Nokia 9500, Nokia 9800, HDCI-2000,Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link naar bericht
Delen op andere sites

Gast satellitetv

Niet gemakkelijk dus: Voor Canal Digitaal moet ik dan de aparte satellietontvanger gebruiken met de HDMI aansluiting en voor Tv Vlaanderen steeds terugschakelen naar het gewone tv menu...omslachtig dus.

Link naar bericht
Delen op andere sites

  • Moderators

Met HDMI-CEC mag dat geen probleem zijn.

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Solo 4K, Vu+ Solo 4K, Humax Rebox-8500, Rebox-8000, Wisi OR 280
Nokia 9500, Nokia 9800, HDCI-2000,Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link naar bericht
Delen op andere sites

Gast satellitetv

Ok...ik ga de M7 ontvanger kopen van Canal Digitaal en een BASIS HD abonnement nemen voor 1 jaar. Ik ga het eens een jaartje uittesten:)

Link naar bericht
Delen op andere sites

  • Moderators

Dan moet je wel de Canaldigitaal kaart uit het CI module slopen waar die vast ingebouwd zit.

Daarnaast nog de gok of je tv ermee om kan gaan.

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Solo 4K, Vu+ Solo 4K, Humax Rebox-8500, Rebox-8000, Wisi OR 280
Nokia 9500, Nokia 9800, HDCI-2000,Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link naar bericht
Delen op andere sites

Het gemakkelijkst zappen is het nog met een (Linux) ontvanger met 2 slots, denk ik. 

 

(Trouwens: Zijn er ook ontvangers met meer dan 2 ci-slots?) 

Vu+ Duo2 + PLi 4.0 + Fuba DAA110 + Stab 120
Vu+Solo2 + Fuba DAA 850 + multifeed met 2 twin Alps + 1 quattro Alps + 1 twin MTI + PLi 4.0

Link naar bericht
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.
Opgelet: Je bericht zal moeten worden goedgekeurd door een moderator alvorens het zichtbaar zal worden.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Delen

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
  • Gerelateerde inhoud

    • Door Orgeldandri
      Ik heb via de sat wel klank maar geen beeld op één via tv Vlaanderen.
      De app: geen probleem.
      Al de rest van de zenders ok.
       
      Ontvangst 13,4 dB, zoals anders...
    • Door Wimo01
      Locatie is Sant Carles de la Rapita.
      Momenteel heb ik nog een 64 cm. schotel maar ben nu aan het uitkijken voor een grotere schotel.
      Vermits dit op een balkon moet passen denk ik dat dit een Triax TDS 78 of TDS 80  zal zijn, maar zeker geen grotere.
      Wat wil ik zien, Astra 1 + 3 en Hotbird. voor de 28.2 zie ik het nut niet.
      LNB = allemaal singel. Heb thuis nog liggen Alp's. Nog een paar inverto black ultra alsook nog de deze,
      https://www.inverto.tv/lnb/242/single-selected-40-mm-lnb
      Van deze kan ik nog bij bestellen als het moet. Liefst zou ik af willen van de duo die der nu opstaat.
      Momenteel hangt de schotel aan buis van 1 m. maar denk dat die wel iets hoger zal moeten worden vermits ik boven de balustrade moet kijken juist zoals nu.
      Zal wel 1.2 m. moeten worden denk ik.
      Ook zoek ik dan een bevestiging voor aan de balustrade. Denk dat ik +/- 10 cm afstand zal moeten houden.
      Schotel staat wel half in het droge, boven mij is het balkon van de bovenbuur.

      Rechts zou ik buis wat moeten opschuiven maar zoek een goede bevestiging.

      En nee, er is geen schade aan, is gewoon licht inval.
    • Door Wimo01
      Iemand een idee of er problemen zijn op TVV
      Wil iets voor 19:00 TV opzetten voor het nieuws maar heb niks signaal op 19.2 en 23.5.
      Slecht weer hier in spanje kan niet.
    • Door Wimo01
      Even een vraag,
      Welke is nu de juiste om de Fastscan te doen?
      Denk zelf van TVVlaanderen maar ben niet meer zeker.
      Vermoedelijk heb ik die van Astra 19.2 gedaan en is alles in de soep gedraaid. Moest de nieuwe hebben waarop ook de nieuw toegevoegde zenders staan (BBC ed.)
      Nu was er helemaal niets mee aan te vangen, zenders nrs. van 12398 enz enfin een grote soep.
      Heb dan een  de BU teruggezet maar is de zenderlijst natuurlijk nog ene van Januari laatstleden.
      Als ik een nieuwe fastscan doe heb ik vermoedelijk toch de laatst nieuwe hoop ik.
      Oh ja, De lijst die er nu instaat is begint de nummering voor TV met 1 enz.
      Voor Radio is dit 1621 raar toch?
    • Door de vrije fries
      hoi,
       
      Eutelsat Hot Bird 13B/C/E - 13° Oost:
       
      10.892 h 3/4 27.500 dvbs-2:
      op deze transponder worden test uitgevoerd met waalse tv zenders
       
      4821 = LA TROIS
      4822 = RTL TVI HD
       
      beide gaan open met mijn TVV kaart
    • Door Zilverhippie
      Alleszins een beetje knullig.

    • Door Orgeldandri
      Bij het kijken naar Vier (en ook VTM?) valt het me op dat het beeld soms plots stilstaat. Om dan een paar seconden later verder te lopen.
      Ontvangst is ok.
      Vanavond op Vier een programma dat al bezig was via de app herstart van bij het begin.
      Ook dan hetzelfde fenomeen.
      Nog iemand?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.