Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Dabliefhebber

ET9000 xtrend 9000 nog updaten ?

Aanbevolen berichten

Ik heb men XTREND  9000 voor de dag moeten halen men Vuplus voor reparatie terug naar de winkel

maar is deze ontvanger nog up te daten naar een hoger vercie pli en is dat nog aan te raden

en hoe kan ik de fatscan nog  van freqentie veranderen voor de astra 23,5 graden Oost

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
2 minuten geleden zei Alex1970:

Ja hoor, maar hou het voorlopig bij OpenPLi 4.0, zie de waarschuwing op deze pagina: https://openpli.org/download/xtrend/ET9x00/

Wat die Fastscan frequentie betreft weet ik niet, aangezien ik gewoon zelf scan en een eigen bouquet heb gemaakt.

de meeste zenders zijn een paar jaar geleden naar de 23.5 graden oost verhuist even als de home freqentie van  Canal digtitaal

en Tvvlaanderen !

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Ja, dat weet ik wel, maar ik gebruik die Fastscan niet. Ik bepaal zelf wel op welke plek ik de zenders wil hebben.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
42 minuten geleden zei Alex1970:

Ja, dat weet ik wel, maar ik gebruik die Fastscan niet. Ik bepaal zelf wel op welke plek ik de zenders wil hebben.

Weet jij complete zenderlijsten dan ?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Het meerdendeel heb ik zelf gemaakt ja.
Anders zet je een lijst van iemand anders erin, er staan er genoeg op internet.
Maar ik vermoed dat de Fastscan functie vast wel aangepast is naar de nieuwe situatie, dus laatste versie OpenPLi 4.0 erop en Fastscan uitvoeren.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

complete zenderlijst staat toch in de applicatie en dan onmiddellijk de groene toets drukken 

even wachten  tot een ander menu open gaat en ga daar naar settings 

kijk daar dan wat je nodig hebt voor zenderlijst en druk op ok tot de zenderlijst gedouwnload is enz 

veel sucses

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Mijn et9000 draait nog steeds als een zonnetje op openpli 4, fastscan geen enkel probleem. Alleen de ethernet is aan de trage kant, 100 Mbit.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
1 minuut geleden zei Sattofiel:

Mijn et9000 draait nog steeds als een zonnetje op openpli 4, fastscan geen enkel probleem. Alleen de ethernet is aan de trage kant, 100 Mbit.

 

Waarin merk je dat dan dat dat traag zou zijn?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Als je met Kodi op je laptop HD vanaf de box gaat kijken, en hij is aan ook aan het opnemen, en de vrouw kijkt iets anders.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Heb sinds vorige week open atv6.2 op mijn oude Et9000 lopen en gaat zonder problemen.

Open HDF6.2  komt steeds in storing na drukken blauwe knop.

Open Pli6.1 doet het ook goed.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Dacht dat pli 6 nog afgeraden werd? Wat die laptop betreft, wifi 300Mbit zou toch moeten kunnen. Geloof dat ik het ook met ethernetkabel heb geprobeerd met zelfde gevolg.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Inderdaad open pli6.1 is nog niet beta maar deed het bij mij vrij goed. Heb er nu open atv6.2 op lopen

is ook nog niet beta, maar heb nog  geen problemen ermee gehad (softcamfeed moet jezelf installeren),

ben er tevreden over. Heb ergens gelezen dat 100Mbit ruim voldoende zou moeten zijn.

Mijn Et9000 is nog moeilijk up to daten maar doet het voorlopig goed met open atv6.2 .

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.
Opgelet: Je bericht zal moeten worden goedgekeurd door een moderator alvorens het zichtbaar zal worden.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

  • Gerelateerde inhoud

    • Door MauriceW2
      Hallo,

      Ik heb een raar probleem met mijn Xtrend ET9000. Elke 38 seconden wordt het beeld blokkerig en erg slecht.
       
      Het geluid valt soms ook even weg. Meteen daarna is het weer goed.
       
      En dan weer ongeveer 38 seconden daarna hetzelfde. En zo gaat het maar door.
       
      Eerst verdacht ik dat de LNB's niet meer goed waren of dat de schotel niet meer zuiver gericht stond.
       
      Maar die 38 seconden is raar.
       
      Kan het (weer) een voeding probleem zijn? Dat de spanning voor de LNB's na 38 seconden dipt? Alsof er (weer) een of meerdere elco's niet meer goed zijn?
       
      Ik heb de elco's al eens vervangen. Ook heb ik de complete voeding afgelopen mei vervangen (net een half jaar geleden)
       
      Kent iemand dit probleem?
       
      Maurice
       
    • Door Korretje
      Ben ik de enige ?, of hebben er meer last van.
      Automatisch wordt de tijd opgehaald, GMT +1 uur....echter er zit bijna 6 minuten verschil in de tijd.
      De EPG loopt voor geen meter meer.
       
      ligt het aan instellingen bij mij ? of hebben er meer last van.
       
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid