Ga naar inhoud

Na opstart uit de 'Diepe slaap' wordt ongevraagd SPDIF geactiveerd


Jürgen
 Delen

Aanbevolen berichten

  • V.I.P.

Sinds kort gebruik ik mijn Samsung Soundbar HW-H750 op mijn DUO2.

Deze is op mijn DUO2 via een Toslink kabel op de SPDIF poort aangesloten.

Verder is op de Soundbar geen kabel aangesloten dus ook geen HDMI.

Deze wordt uitsluitend gebruikt om het geluid bij TV en Radio weer te geven.

Voor Radio gebruik ik de SPDIF poort en voor de TV de TV poort (Bluetooth) van de Soundbar.

 

Om 00:30 uur wordt de DUO2 d.m.v. de plug-in Elektro Power Save in de 'Diepe slaap' gezet.

Om 10:00 uur wordt de Duo2 weer uit de 'Diepe slaap' gehaald en gelijk weer in de Stand-by gezet zodat de wachttijd voor het opstarten van de DUO2 tot een minimum beperkt is.

Dit verloopt allemaal perfect op één ding na en dat is dan ook het probleem.

 

Als de DUO2 om 10:00 uur uit de 'Diepe slaap' wordt gehaald krijgt de Soundbar schijnbaar via de SPDIF een signaal om op te starten want die gaat dan ook aan welk echter niet de bedoeling is want de DUO2 gaat immers gelijk weer in de Stand-by.

Als ik de DUO2 weer in de 'Diepe slaap' zou zetten gaat de Soundbar niet automatisch uit terwijl je dat dan eigenlijk ook zou verwachten.

 

Heeft iemand een idee welke pulse of signaal de Soundbar aan zet en zo ja, kan ik dat nog ergens beïnvloeden?

VU+ ZERO 4K - iPad Mini 4 - Iphone XR - MacBook Pro 2017 - Apple TV 4

Link naar bericht
Delen op andere sites


  • V.I.P.

Zoiets vermoedde ik ook al maar dan zou ik toch ook veronderstellen dat als ik de DUO2 weer in de 'Diepe slaap' breng de Soundbar ook weer uit zou gaan maar daar doet de Soundbar waarschijnlijk niet aan mee.

Zal ik iets anders moeten bedenken.

Uiteindelijk zal de Sounbar toch worden vervangen door een betere oplossing, dit ondanks protesten van mijn ega, ja ja, ik durf wel.

VU+ ZERO 4K - iPad Mini 4 - Iphone XR - MacBook Pro 2017 - Apple TV 4

Link naar bericht
Delen op andere sites

  • V.I.P.

de soundbar krijgt geen en / of sturing per spdif

dat kan enkel met HDMI-CEC en dan ook enkel als de volgorde klopt

Force DMaster 1122, Force DMaster 1145, DM7000, DM500, DM800, DM7020, DM7020HD, Vu+ DUO, Vu+ SOLO2, Vu+ Ultimo, Vu+ Utimo4K, Vu+ ZERO4K

Link naar bericht
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.
Opgelet: Je bericht zal moeten worden goedgekeurd door een moderator alvorens het zichtbaar zal worden.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Delen

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
  • Gerelateerde inhoud

    • Door tillschweiger
      Hallo, ik heb sinds een week ook een VU+ duo 4KSE (PLI 8.0RC) met 2 S2X (FBC) tuners,  ter vervanging van mijn "overleden" dreambox 8000.
      Ik heb dus aparte losse coaxen die van de LNB afkomen (Quad met multiswitch), maar ik kan niet opnemen en daarna een ander kanaal kijken, krijg dan de melding afstemmen mislukt.
      Het vreemde is wel dat ik bij signaalzoeker op tuner A een goed signaal heb en op tuner B maar even signaal heb en daarna wegvalt, aan de kabel ligt het niet, kabel gewisseld, fout blijft op tuner B. Is hier de tuner al defect? Bij de informatie zie ik gedetecteerd tuners:
      Tuner A-H  Vuplus DVB-S NIM(45308) (DVB-S2X) en
      Tuner  I - P  Vuplus DVB-S NIM(45308) (DVB-S2X)
       
      Groetjes,
      Rob
       
    • Door snuggles123
      New VTi - Vu+ Team Image - VTi 15.0.x



      From VTi Team
      VTi Panel (Blue Button)

      Supported languages:
      English, German, Dutch, Italian, Turkish, Danish, Polish,
      Russian, Ukrainian, Czech, Arabic, French, Swedish,
      Portuguese (Portugal), Greek, Bulgarian, Hungarian

      With modular, flexible VTi skins
      VTi Bootlogos and Radiomode Logo.
      Short press on blue button opens VTi Panel, long press opens Pluginmenu
      Support for FTDI chipset cardreader like smargo and easymouse2
      Running Softcam shown in the Infobar
      MovieList with extended functions
      Support for full image backup and restore (not Vu+ Solo 4K / Uno 4K)
      Supports VTi image flash online (not Vu+ Solo 4K / Uno 4K)
      Restore Plugins, Bouquets, Settings, etc. during installation
      Remove preinstalled packages during installation (VTi Zero)
      Support delayed descrambling in standby (Solo 4K, Uno 4K, Uno4K SE, Ultimo 4K, Zero 4K, Duo4K SE ,Duo 4K)
       
    • Door sattv4iedereen
      Hi,
      zijn er ergens picons voor de Belgische telenet kabelzenders?
      Na een zoektocht, heb ik ze (nog) niet gevonden.
    • Door Anoniem
      Ik wil graag de Hanssettings op mijn Zero zetten. Image is VTi 13.0.12. In de feed op de box zie ik geen Hanssettings, wel een stuk of 5 lijsten voor Astra 1. Ik heb verder geen Windows, maar wel Ubuntu en FTP.
    • Door dirk044
      Sinds ik mijn VU+Solo4K heb geflasht met OpenPli 7.3 zijn er een aantal dingen veranderd,
      zoals de symbolen die worden weergegeven bij een zender.
      Bij een UHD zender geeft hij nu ook 4K weer in het rechter symbool waar nu HD staat. 
      Wat betekenen de andere symbolen, vooral de gekleurde?

    • Door Denisdaf
      OpenPli 4.
      VU plus Solo 2 en Duo 2.
      Ik wil graag de naam van de interne schijven veranderen.
      Hoe kan ik dat zonder dat deze er uit moeten worden gehaald natuurlijk?
       
      Alvast bedankt
    • Door hiburg
      Hallo,
       
      Sinds een aantal maanden gebruik ik een VU+ Uno 4K SE met dubbele DVB-S aansluiting, tot volle tevredenheid.
      Ik maak dagelijks opnames via de timer , kijk ze veelal af via de Ipad via Infuse. Er lopen twee coaxkabels vanaf de Triple LNB naar de ontvanger.
       
      Alleen een enkele keer gaat de opname mis: hij staat dan als 0 bytes als grootte in de opnamelijst en deze is dan niet af te spelen.
      Ik gebruik als image VTI.
       
      Iemand een idee waar dit aan zou kunnen liggen ? Ik wil de harde schijf niet formatteren omdat ik dan al mijn opnames kwijt ben, een optie om het bestandssysteem te kunnen herstellen heb ik nog niet kunnen vinden in VTI.
       
       
       



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.