Jump to content


Enjoy TV HD fta gestart via het testkanaal


de vrije fries

Recommended Posts


strak beeld niks mis mee weer een mooie aanvulling net als de andere gratis muziek zenders bij joyne

LG oled 65C16LA ,LG atmos soundbar DSP11RA , VU+ Duo 4K Bluetooth met VTI 15.0, Canal digitaal Cam-701, T55: 4.8E,9E,13E,19E,23.5E,28.2E

Link to comment
Share on other sites

In Totaal TV is het volgende te lezen:

 

Enjoy.tv via Joyne ongecodeerd op satelliet

 

Het nieuwe uit Nederland afkomstige HD-kanaal Enjoy.tv is vanaf nu 24/7 ongecodeerd via de satelliet te bekijken. Het tv-kanaal gebruikt transpondercapaciteit die door Joyne bij Eutelsat is gehuurd.

Joyne zendt uit via de Eutelsat 9B-satelliet op 9 graden oost. De Nederlandse satelliettelevisieaanbieder gebruikt twee transponders voor de doorgifte van meer dan vijftig tv- en radiozenders. Vanwege zenderuitbreiding gaat Joyne binnen enkele weken een derde transponder in gebruik nemen.

Muziekkiosk
Enjoy.tv is een tv-zender die in HD-kwaliteit beelden van Europese steden en landschappen met ondersteuning van klassieke muziek in Dolby Digital 5.1 toont. Dat Enjoy.tv via Joyne ongecodeerd gaat uitzenden, is niet opvallend. Enjoy.tv is eigendom van de Nederlandse media-ondernemers Jur Bron en Gerard Ardesch. De twee ondernemers zijn ook eigenaar van de zenders TV Oranje, Schlager TV en Nashville TV die samen het zenderboeket Muziekkiosk vormen. De drie Muziekkiosk-zenders zijn vanaf het begin van Joyne al ongecodeerd via de Eutelsat 9B-satelliet te ontvangen.

Enjoy.tv is ongecodeerd via de uitzendfrequentie 12.074 GHz V – 30000 – 3/4 – DVB-S2 – 9PSK


Opmerking Sprietje: moet natuurlijk 8PSK zijn.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Hier is wel geluid, ik merk geen probleem.

Kortstondige storing misschien?

Sat87, 87 niet mijn geboortejaar, maar begonnen met satelliet ontvangst. TBS5929 / TM5402 HD M3 /ClarkeTech5100C, 3x80cm 1x150cm 2x180cm 1x280cm schotels. KU, Ka-d, S en C-band, 76oost tot 61west

Link to comment
Share on other sites

Op 18-4-2018 om 18:33 zei zeeteefje:

Dit HD beeld op ca. 3 mbps is alleen om aan te zien omdat elke vorm van snelheid in de beelden ontbreekt, het is meer een soort diavoorstelling. In plaats van de beloofde dolby 5.1 zit er 2 kanaals Mpeg geluid bij.

krakend en haperend geluid ja. Slechte reclame dit en verrast me van de partij die dit aanlevert.....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.